Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Íme az új Android Auto!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
leviske
üzenetére
Nekem az Angol steelbook jobban tetszik, és gondoltam hátha valakinek a "magyar" fémdoboz jobban bejön. Simán cserélhető lenne, mert mind2 angol nyelvű (a doboz). Nem értem itthon miért nem sima Steelbook-ban tálalták.
Szerk.: angolul nem játszanék, mert nagyon minimális csak az angol tudásom...alap játékokat eljátszogatok, még talán meg is értem a történetet, ha van felirat, de egy ilyen szintű játékba esélytelen lennék.
-
Rossi
addikt
Üdv!
Honnan lehet tudni vásárlásnál, hogy egy tárgyba lehet-e rúnát rakatni Szandállal?
SPOILER!
Most jutottam el Denerimbe, túl vagyok Connor megmentésén és a Körmágusok ügyünk mellé állításán, a bérgyilkosnak nem jött össze a dolog, így beállt hozzám inkább...
A játék iszonyatosan bejön, remélem még sok van hátra.
-
leviske
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ha jelenleg is Collector változatod van, akkor minek akarsz kimondottan angolt? Csak azért kérdezem, mert attól még angolul tudod telepíteni a játékot, csak annyi a dolgot, hogy a másik lemezről telepíted. (Vagyis én így tudom.)
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nekem digital deluxe van, de azt lehet több nyelven is telepíteni (angol és magyar is).
-
leviske
veterán
Muzyka GDC-s interjúja alapján [itt találkoztam vele] - amit az összes játékukra értett elméletileg - arra tudok következtetni, hogy mostantól fél évente jönnek majd kiegészítők. Rosszul következtetek?
A "nagyobb update-ek" miatt következtettem erre.
Ha jól következtetek, akkor elméletileg még minimum 1 vagy 2 kiegészítő érkezik az Origins-hez a második rész előtt.

-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Alacsony dobási esélyű pajzs, ugyanolyan mint a Duncan pajzsa.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nincs sipka hozzá.
Egyébként: [link]
-
-
leviske
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
"ma kaptam az értesítést a CD Galaxisból, hogy jövő hét kedden várható"
És én miért nem kaptam mailt?Amúgy eldönthetnék, hogy mikor jelenik meg. Mert amit linkeltél, ott eddig is 16. volt írva, oldalt pedig még mindig 19.-t írnak.
Bár mondjuk eleve nem értem a BW-t. Minek a 3 napos eltolás? Még csak nem is konzol vs. PC-ről van szó, hanem csak USA vs EU.

MÁS: Az 1.03-as patch elég sok újdonságot hozott. A gond csak az, hogy nem értem, minek kellett pl a szint lépés elrendezését megváltoztatni?

-
Vistaboy
veterán
Na, ennek a fényében a 13K a Collector's Edition-ért szállítási költséggel a megjelenéskor nem is volt rossz ár.
Bár már most megúsznám 12-ből. De ennyit úgysem tudtam volna rá várni.A Mass Effect 2 CE pedig 10K-ért szintén megérte, most már az is 13K lesz holnaptól.
A Dragon Age: Awakening is hamarabb érkezik, ma kaptam az értesítést a CD Galaxisból, hogy jövő hét kedden várható, eddig úgy volt, hogy 19-én jön.
Remélem ezt is olyan hamar kihozzák, mint az ME2 CE-t.

-
válasz
Mika1227
üzenetére
Itt 25 GBP (kb 7500 Ft) a dobozos, de ez csak angol nyelvű.
Itt meg 30 GBP (9000 Ft) a letölthető változat, viszont ezt beregisztrálhatod az EA Download Managerbe, és akkor magyarul is letöltheted.
Itthon meg ugye 10 rugó a dobozos, magyar változat. Most nézem, ez már 12 rugó lesz holnaputántól.
Itt meg találtam egy még olcsóbb, letölthető verziót, csak 15,5 GBP (kb. 4500Ft). A deluxe verzió meg 18,5 GBP (kb 5500 Ft).
-
válasz
Mika1227
üzenetére
A játékidő hosszú, ha mindent elolvasol meg minden melléküldit megcsinálsz, akár 100 óránál is több lehet.
Az, hogy neked tetszeni fog e, én nem tudhatom. Személy szerint nekem több dolog sem tetszik benne, de a többségnek viszont igen, szóval én nem vagyok mérvadó. Ez egy olyan szerepjáték, melyben elég sok mindent lebutítottak, hogy népszerűbb legyen, de ettől még nem rossz játék.
Újrajátszási értéke jó, több dolog miatt is. Egyrészt több fajta kezdés van, mely attól függ, hogy milyen karaktert indítasz az elején. Másrészt a játékban több olyan döntést is lehet hozni, mely nagy mértékben lesz hatással a játékmenetre (tehát egy későbbi újrajátszásnál lehet más opciókat kipróbálni), valamint valószínűleg nem csinálsz meg minden mellékküldetést első alkalommal.
-
Mika1227
őstag
Olvasgatok erről a játékról és gondolkodom rajta, hogy megvegyem. Nem sok játékot vásárolok sajna anyagi okok ugyebár de ez nagyon jónak tűnik. Érdemes lenne megvenni, hosszú a játékidő, többször is érdemes végigjátszani, megéri az árát?
-
Vistaboy
veterán
Ördög érti ezeket a nőket...

Már másodszor kellett leráznom Morrigan-t, hogy nem tervezek vele komolyabb kapcsolatot a barátságnál. Ugyanis most már majdnem mindenkinél 100-on (vagy 90 felett) van az elfogadási szintem, szinte már nem is tudok szóba elegyedni Palán, Stenen és Wynne-en kívül senkivel anélkül, hogy ne kerülne szóba a szerelem. Még jó, hogy nem mindig velem kapcsolatban.

-
Vistaboy
veterán
Korábban valaki tréfásan megjegyezte egy screenshot után, hogy bádogember csapat. Akkor most én is bemutatom az én bádogember csapatomat:
Lassan végzek a játékkal - ismét -, már csak az országgyűléses zárótéma van hátra, de addig még megcsinálom az új társak - Oghren és Pala - küldijeit.
ollie: Igen. Beléptem a fiókomba, és utána beírtam. És azt írta rá, hogy nincs jogosultság.
Szerk-re: Ja, sajnos ennyi itt az OK gomb, hogy néha a képfeltöltés helyett a hsz-t okézom le először.

-
leviske
veterán
Remélem azért csak nem.
Ha tényleg ilyenkor még képesek voltak változtatni a játékmeneten (esetleg kivenni problémásabb részeket), akkor azért erre gyártásilag biztos felkészültek, de én azért remélem, hogy csak nem akarták annyira lelődözni az újdonságokat, vagy még a honlap készítésének elején elszámolták magukat.Amúgy ezek a változások annyiból tették érdekesebbé a dolgot, hogy most már csak 1 régi arc férhet bele a dologba, mert mellé kötelezően érkeznie kéne egy új társnak. Innentől viszont az Alistair/Loghain páros kilőve, mert kétlem, hogy egyszerre két karaktert bejelentenének., Wynne meg két mágus után már kicsit furán mutatna.
Egyébként igen, van DVD check. A bejelentkezősdire csak a letölthető tartalmak miatt van szükség, ha valakinek azok nincsenek/nem telepíti őket, akkor játszhat offline is.
-
válasz
leviske
üzenetére
Na, akkor nagyon félkészen lesz rajta a korongokon, hiszen annak már elvileg gyártás alatt kell lennie. Nem baj, úgyis beregizem a kulcsot és letöltöm EA download managerrel.
Tényleg. A retail változatban van DVD check? Tehát arra gondolok, hogy indulás után ellenőrzi-e, hogy a meghajtóban van-e a lemez. Nekem a digitális változat van meg, és ott értelemszerűen nincs ilyen.
-
leviske
veterán
Ezek még csak most fejlesztik az Awakening-et?
Vagy miért tűnt el innen 1-1 zárolt helyszín és csapattag és e mellé 5 ellenfél? Múltkor még pont azt számolgattam, hogy a maradék három helyre (a karaktereknél) kiket raknak majd be, hogy kijöjjön az 5 új társ. 
No mind1, megjelent egyébként (a mínuszoknak köszönhetően) utolsó helyszín: Knotwood Hills
-
HaaS
addikt
Szerintem meg inkább dicsérjük agyon a DAO nemlinearitását, és ne negatív kritikázzuk már le a BG-t, mert ökölbe szorul az arcom. 11 és fél éve jött ki.
És csak hogy érezd a különbséget: így nézett ki anno az rpg több, mint egy évtizede! Ma meg le kell fizetni a karaktereket, hogy veled maradjanak, (esetleg ágyba menjenek veled). Mindenkin hat tonna vas van, mert szépen csillan rajta a fény (varázsolnak benne), és vér borít mindent, mintha ventillátorba fostak volna.
Dicsérjük inkább a DAO-t.
-
donki
senior tag
A BG szerintem elég lineáris volt. Jó, elismerem, megválaszthatod hogy a jobb oldali vagy a bal oldali szobában öld meg előbb az ellenfeleket, de előbb-utóbb bekerülsz a történet fő sodrába és arra mész, amerre terelnek.
A Dragon Age-ben amúgy csak korlátozottan igazítják a szintet a játékoshoz, minden területnek van minimum és maximum szintje, csak azon belül igazítanak.
Erre azért van szükség, mert ugyanazt az ál szabadságot akarják biztosítani, mint a BG-ben. Ha fix szintek lennének akkor belekényszerítenének egy haladási irányba és 100%-osan lineáris lenne a játék. -
Rossi
addikt
Weisshaupt, Weisshaupt, mikor engedsz el engemet...
-
Vistaboy
veterán
válasz
leviske
üzenetére
Nem. Azt csinálta korábban is, hogy kifogásolta a prémium tartalmakat, de utána pár másodperc után mindig továbbment.
Most az volt, hogy elkezdtem játszani a játékkal, normálisan - automatikus bejelentkezésre van állítva a fiók -, utána egyszer csak a nagy darkspawn-irtás közepette feldobott egy ablakot, hogy elveszítette a kapcsolatot a szerverrel. Lépjek ki, létesítsek kapcsolatot, és jelentkezzek be újra.
Mondom, tiszta DRM tünetek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Párszor újraindítottam a játékot, hátha automatikusan belép, de mindannyiszor ugyanaz az üzenet fogadott már a játék indulásakor, hogy nincs internetem. Ekkor ránéztem a fiókomra a BioWare oldalán, azaz csak néztem volna, mert nem jött be. Akkor írtam ide a kommentet.
A többit tudod.
-
-
Vistaboy
veterán
Másnál is be van halva a BioWare Social Network?

Nem tudok bejelentkezni az online fiókomba, azt írja a játék, hogy nincs internetkapcsolatom, pedig van. Tiszta DRM-tünetek, remélem a Patch-el nem rakták a BioWare-es srácok a Ubisoft szemetét a játékukba, különben lincselek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
leviske
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
Hálás köszönetem, telepítem is!

"- Különféle módosítások történtek a kódban és a forrásokban, hogy azok támogassák a Dragon Age: Vérvonalak – Eszmélés kiegészítő csomagot. E módosítások zöme az eredeti játékot nem érinti."
Nem értem, ezt miért nem az Eszmélés telepítőjébe pakolták bele, no mind1.

"- A játékosok egy része egyre hosszabbodó töltési időről számolt be. E probléma legfőbb okát sikerrel kiküszöböltük."
Örvendetes, bár én átlagban ezt letudtam annyival, hogy mentettem, kiléptem a játékból és utána újra indítottam.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
Közben én már fel is tettem, így itt van magyarul is a javítások listája:
---------------------------
Dragon Age: Vérvonalak 1.03
---------------------------- Különféle módosítások történtek a kódban és a forrásokban, hogy azok támogassák a Dragon Age: Vérvonalak – Eszmélés kiegészítő csomagot. E módosítások zöme az eredeti játékot nem érinti.
- A játékosok egy része egyre hosszabbodó töltési időről számolt be. E probléma legfőbb okát sikerrel kiküszöböltük.
- Magasabb szinteken a nem játékos karakterek is bónuszt kapnak páncélátütésükre. Ez kiküszöböli a vastag páncélzatú, magas osztályú karaktereket érintő arányproblémát; a páncélátütés korábban nem nőtt olyan ütemben, mint a páncélvédettség.
- Az elit ellenfeleket (hadnagyok) többé nem lehet szétzúzni. Ez visszaállítja az összecsapások zömének tervezett erőviszonyait.
- A megidézett lények (pl. a felderítő farkasa) portréja hibásan jelent meg a csapat táborában. A hibát kijavítottuk.
-
Vistaboy
veterán
Kijött a v1.03-as Patch:
Dragon Age: Origins [PC] - v1.03 Patch
v1.03 Patch details:
You do not need to download patches prior to Patch 1.03. Downloading Patch 1.03 contains all previous patches. Downloading Patch 1.03 will provide you with all patch data available.
* Various changes have been made to code and resources to support the Dragon Age: Origins - Awakening expansion pack. Most of these changes do not affect Origins itself.
* Some players were experiencing increasingly long load times. A major cause of this problem has been fixed.
* At higher levels, non-player characters now receive a bonus to armor penetration. This mitigates an unintentional imbalance with well-armored high-level characters, since armor penetration previously did not scale as aggressively as armor itself did.
* Elite-rank enemies (lieutenants) can no longer be shattered. This preserves the intended tactical design of many combat encounters.
* Portraits for summoned creatures (like a ranger's wolf) were displaying improperly while in the party camp. This no longer occurs. -
TazLeacher
nagyúr
-
L3zl13
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Láda: A DLC-s küldi befejezése után, Levi Dryden mellett kellene lennie.
Újrakezdés: Ha csak a pontjaidat akartad újrapakolni (nem választottál teljesen más origint) akkor van egy mod ami ad egy varázsitalt, ami minden képzettséget és attribútumot alaphelyzetre hoz, és utána újra oszthatod őket.
Én használtam már egy tiedéhez hasonló helyzetben és bevált. Elvileg csapattagoknál is működik, de olvastam, hogy itt lehetnek problémák. [link] -
TazLeacher
nagyúr
Köszönöm.
Warden's Keep DLC ad egy ládát, ahol tárolhatod a cuccaid
Ha erről lenne valakinek akkor infója, azt megköszönném.
Egyébként újrakezdetm. 15 órám volt benne, de elcsesztem. Egy Közelharcos szerencsevadásszal nyomtam, és így elég bénán jött ki a dolog. 2 harcossal nyomtam + én közelharcba, mellettünk egy mágus. Ha kiveszem az egyik harcost és berakok helyette a íjazóst vagy egy mágust, akkor kevesen vagyunk ketten közelharcra, a mágusnak maradnia kell, viszont Most íjazok inkább, így 2 harcos, én távolsági, és 1 mágus.
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Én modot használok az inventory nagyobbítására: Expanded Inventory
Amúgy meg elvileg a Warden's Keep DLC ad egy ládát, ahol tárolhatod a cuccaid, de ez utóbbit én sem találtam meg.
-
TazLeacher
nagyúr
Láda nincs a játékban, vagy csak én nem találtam. Olyanra gondolok, amibe mondjuk a táborba belepakolhatnám a még nem használt cuccaimat. (Pl. sárkányvért, amit az elején senki nem tud használni)
Más.: a stratégiai útmutatóban olvastam, hogy Lotheringben valahol kapható hátizsák. Hol? Van 2 kereskedő, 1 a kocsmába, egy a város bejáratánál a szekérrel, de egyiknél sem találtam.
-
leviske
veterán
válasz
animatrix11
üzenetére
SPOILER:
Ha Zathrian ellen fordulsz, mikor eljön a vérfarkasokhoz, akkor amint leverted, feladja. Spirit beszél vele és együtt megtörik az átkot. Amennyiben jól vettem eddig ki, akkor ha csak az egyikük hal meg, akkor az átoknak csak egy bizonyos része szűnik meg.Tehát se az a megoldás, hogy lerohanod az elf tábort, se az a megoldás, hogy kivágod Spirit szívét, nem túl célravezető...
(#2332) L3zl13: Van még ezen kívül jó pár érdekes fordítás, de szvsz nem gáz, főként, hogy sok mindent meg magyarul valahogy jobban kitudtak fejezni.

-
leviske
veterán
válasz
animatrix11
üzenetére
Hát szvsz Zathrian-nak nincs igaza. Ha mégis mellette állsz ki, akkor Leliana-t és Wynne-t ne vidd.
(#2327) Zsoccc: SPOILER: Ha nem vonul a vérfarkasokkal a pagonyelfek tábora ellen, hanem Zathriant csöndben kinyírja a vérfarkasok tanyáján, akkor ugyan úgy a pagonyelfek lesznek mellette a végső csatában. A vérfarkasok nem is tudnának, hiszen megtörik az átok...

-
Zsoccc
senior tag
válasz
animatrix11
üzenetére
Attól függ kiket akarsz a végső csatánál magad mellett tudni, pagonyelfeket vagy vérfarkasokat.
-
animatrix11
őstag
- Spoiler -
Zathrian-t támadjam inkább vagy a dögös bögyös kiscsaj szivét tépjem ki, melyik a jobb megoldás?
-
Óbakker, a DLC-k letöltésével és installálásával is millió hiba lehet.
-
leviske
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
Jah, így lenne fair. Nagyot fogok csalódni a BioWare-ben, ha kedvenc alatt csak 3-4 karakterre gondoltak az eredeti 9-ből. (arról nem is beszélve, hogy az eddigi biztos karakter -azaz Oghren- nem hinném, hogy sokak szívébe be tudtam magát lopni... akkor 1000x inkább Sten)
Egyébként, ha Oghren nem elég egy hírhez, akkor itt van mellé az első érdekesebb ellenfél.

MOD: Csak én nem találom Thedas térképén az Awakening-es helyszíneket? Egyedül Amaranthine van meg, pedig csak Kal'Hirol van a föld alatt, tehát erre sem lehet fogni.

-
Na de ez legalább nem befolyásolja a játékmenetet (a röhögést leszámítva). Viszont most kiderült, hogy az ostagari küldinek lőttek, mert ugyan összeszedtem minden cuccát a királynak, mégsem lett completed.
(#2311) Zsoccc: ez rendben van, de attól még bug. Na meg ha a legnehezebb fokozaton jön elő lehet, hogy impossibel mission lesz a vége.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
"A ME2 esetében még egyszerűbb a dolog, mert ha haverom megveszi használtan, akkor egyszerűen letöltöm, és odaadom a DLC-ket .exe fájlként és kész."
Ez a része szerintem ugyanúgy megy ME2-ben, mert a prémium DLC-ket csak úgy tudod használni, ha csatlakozol a Cerberus Networkhöz, és ahhoz az accounthoz be vannak regisztrálva.
Viszont ME2 esetében annó szó volt arról, hogy Cerberus Network accot lehet venni használt játékhoz is utólag $15-ért. A pontos módját nem tudom ennek, de elvileg ugyanúgy BW pontokért lehet venni.
E szerint a link szerint játékon belül tudod megvásárolni a hozzáférést a CN-hez. [link]
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
-
válasz
Szasinka
üzenetére
SPOILER!
Az megtörtént. El sem lehet hagyni a végső helyszínt a cutscene nélkül. Sajnos után nem néztem meg a journalt, hogy minden küldi ki lett e pipálva, és elmentem máshova, mert azt gondoltam, hogy ennyi. Valószínűleg a király egyik cuccát nem vettem fel, és most mehetek vissza.
MÁS: BUGOK (spoilerrel)
Tele van durva hibákkal a játék. Egyszes amikor Shale-lel (Pala?) akarok beszélgetni a táborban, és rábökök, akkor felajánlja a játék azon párbeszédet, mint amikor a pálcával fel kellett éleszteni a prémium küldiben. Ezzel együtt elteleportálódtam jó messzire a tábortól (a térképen belül) Shale-lel együtt. Szerencsére vissza tudtam gyalogolni a táborba, bár az sem volt egyszerű.
Aztán következő tábornál megjelent megint az az ürge, aki a harmadik prémium küldit adja (tehát nem a gólemes meg az ostagari), pedig már azzal is végeztem. Beszéltem vele, és elmentem és elmentem megint a helyszínre, és persze végig követett, pedig már nem volt ott semmi elintéznivaló.
Akkor a harmadik, sokkal durvább bug az volt, amikor a mágustoronyban elaltatott az a démon, és a fade-be kerültem. Ott hiába győztem le az összes aldémont, nem tudtam kiszabadítani az egyik társamat. Élt a kapcsolat a rémálom sziget felé, mégis, hiába kattintottam oda, nem történt semmi. Így kénytelen voltam csak 2 társsal legyőzni a fődémont.Szóval durva milyen bugok vannak a játékban.
Nem hiszem el. Most véletlenül rákattintottam a gólemre, és megint kitett a térkép szélére.

Ez után már nem is csodálkozok azon, hogy repülök:
Lol, amikor visszértem a vár közelébe, hirtelen letett a földre, a társaim meg a levegőben maradtak:
-
TazLeacher
nagyúr
2 játék esetében (DA: O és ME2) is felmerült bennünk az alábbi kérdés:
Ha használtan veszek ilyen játékot, és az account-ot nem adják oda, akkor mi van? Az tény, hogy a letölthető tartalmakat bukod, de azt ugye utána meg lehet még venni (már amit). De ugye a játék hozzá van regelve az accounthoz, tehát már a játékot sem tudom beregelni, így az accountomban nem fog szerepelni, hogy nekem van ilyen játékom...

A ME2 esetében még egyszerűbb a dolog, mert ha haverom megveszi használtan, akkor egyszerűen letöltöm, és odaadom a DLC-ket .exe fájlként és kész. De ott is fennál a játék beregisztrálása az accounthoz.
Valaki csinált már ilyet, vagy van tapasztalata a dologgal?
MÁS: rendelt valaki Angliából CE-t? Ott is ez a vastagdobozos változat van, vagy ott a sima Steelbook-os?
-
leviske
veterán
Bejelentették Oghrent, tehát akkor valószínűleg még egy új karakter jön és két régi. Kíváncsi leszek, hogy ki lesz ez a kettő, mert eddig Alistair/Loghain/Wynne volt emlegetve az Awakening kapcsán, így ha nekik van fenntartva a hely, akkor még 3 szabad helynek kéne lennie, az meg ugye a várható plusz egy újonc miatt nem lehetséges.
SPOILER VESZÉLY:
Amúgy nagyon kíváncsi vagyok, hogyha Loghaint valaki életben hagyta és Alistairt sem engedte megöletni, akkor az találkozik-e Alistair-el az Awakening-ben. Végül is a befejezésnél kitérnek ebben az esetben is, hogy mi lett vele, tehát fontosnak vélték azt a szálat kiemelni. Én spec örülnék neki, ha azon a vonalon is tovább lehetne őt hozni a kiegészítőbe, vicces (vagy inkább furán érdekes) volna vele olyan állapotban találkozni. Remélem nem vették a srácok annyira lazán a figurát, hogy a lehető legegyszerűbben oldják meg a dolgokat.(#2299) animatrix11: Pontosan hol is vagy? Spiritnél? Ha igen, akkor ott nem volt sok értelme harcba kezdeni, de Te tudod.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt OnePlus Nord 3 5G 8/128GB, 91% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Hibátlan állapotú Samsung Galaxy S24+ 12/256GB, 12 hónap garancia!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!

És én miért nem kaptam mailt?
Bár már most megúsznám 12-ből. De ennyit úgysem tudtam volna rá várni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
végre! végre! végre! végre! végre! végre! végre! végre! végre! végre!