Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #70869248

    törölt tag

    válasz Gothmog #1174 üzenetére

    :)
    Érdemes fejleszteni...de nem mindenkinél, pl. egy alapvetően támadó varázslatokkal harcoló mágusnak nem kel sok, mert ott a nagy részét kézzel kell amúgy is elintézni, sok olyan varázslat van, ahogy írod is, amit az életben nem fog jól kezelni semmilyen AI..általában a varázslón csaták dőlnek el.
    A harcosok azonban brutálisan együtt tudnak működni egymásra mutató beállításokkal, ez csak néha kavarodik meg...de ez benne van,..szórakoztatóan sok lehetőség van őket egymásra állítani..elmondani sem lehet. Arra kell egy kis idő amíg ez kicsiszolódik...pl. rájön a játékos hogy a fagyasztott ellenfél az melyik besorolásba tartozik, de utána látványos ahogy miután a mágus lefagyasztotta a harcos már használja is a megfelelő képességét hogy szétzúzza, ...amikor körbeveszik akkor a több ellenfelet sebző képességét használja, ...Leliana az nekem harc közben körbelopkod, de pl. ahogy valamelyik ellenfél lebénul már szúrja is meg...erre pedig nagy esély van, a kombók miatt is és a rúnák miatt is.
    az alacsony életerejű ellenfélnél a harcos egy több csapásból álló, de kevés energiát felemésztő több kis sebzést okozó kombinációval támad...nem használja el a brutál energiamennyiségbe a kerülő nagy ütés képességét ami aztán esetleg mellémegy.
    Látványos. :)

Új hozzászólás Aktív témák