Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
Phobion
üzenetére
Igen, bétafázisban van, ahogy a játék is vélhetőleg. Elméletben a játékkal egyszerre indul majd el. A másikra is mondhatjuk, hogy "igen" a válasz, mivel a Keep-ben kell majd kiválasztani, hogy anno milyen döntéseket hoztál meg. Szóval első sorban csak felelevenítésre jó végigjátszani, más haszna nem lesz.
-
Phobion
addikt
válasz
leviske
üzenetére
Jól látom ez a DA Keep még csak béta fázisban van?
Másik, most akkor teljesen feleslegesen játszok a 2. résszel? Mert egy hónapja gondoltam, hogy elkezdem az egészet elölről, hogy a mentések majd számítsanak, most végeztem az Origins-el és az Awakening-el, de ez a 2. rész... elsőre is nyűg volt, hát még most...

-
leviske
veterán
válasz
Phobion
üzenetére
Minden döntést újra a Dragon Age Keep-ben kell meghozni és ezzel importálható mentést létrehozni.
A Witch Hunt vége a Dragon Age 2 Flemeth-es beszélgetéseire is kihatott, szóval tuti fog számítani. Főképp, hogy most a legutóbbi trailerben Hawk és a Warden is tiszteletét tette, szóval van esély rá, hogy kapnak azok is egy megnyugtató lezárást, akiknek a kamarása túlélte Denerimet.
Viszont konkrét mentés importálás nem lesz. Gondolom többek közt azért se szenvedtek ilyesmivel, mert nagy volt a platformvándorlás a felhasználók közt + nem mindenki tolta végig a 2-t csak azért mert tetszett neki az első rész.
-
Phobion
addikt
Tudtok arról valamit, hogy a Witch Hunt dlc-ben meghozott döntések bárhogyan is befolyásolják majd a 3. részt, vagy ilyen téren mi számít majd?

-
genndy
addikt
-
-
Hja, csak hülye fejjel harcost kezdtem, szóval ott a csapatban a tank, a gyógyító és én, a maradék helyre így meg szinte kötelező tolvajt tennem, ha bele akarok nézni a ládákba. Ráadásul a DA2-ben lehetett újraosztani a pontokat, itt viszont nem (legalábbis nem találtam még helyet), szóval még tankot se tudok csinálni hirtelen magamból.
-
genndy
addikt
PC-re csináltak ilyen modot (harcos összetöri a ládát, meg mágusnak zárnyitó varázslatot), de PS3-on ezeket nyilván nem tudod használni.
Ezt egyébként én sem értem, már az NWN2-ben ez tök jól meg volt oldva (ott még arra is figyeltek hogy ha töröd a ládát, akkor nem kapod meg a teljes tartalmát, mert az erőszakoskodás miatt pár benne lévő tárgy is összetörik). Mondjuk Lelianát megkapod elég hamar, ő azért jó erre is. Én viszont a nagy dps miatt előszeretettel indítok rugót, úgyhogy ilyen esetben zártörésre ott a főkari. -
Én a második résszel kapcsolódtam be a DA játékokba, most játszom az elsőt (PS3-on) és a legjobban még mindig azt utálom ebben a játékban, hogy csak tolvajjal lehet zárat feltörni, nincs rá valami tolvajkulcs vagy bármi tárgy...
-
janos666
nagyúr
válasz
janos666
üzenetére
A DDU használatával (amiről itt Ph-n azt mondják, hogy nem kell, sőt nem is szabad használni, még akkor sem ha...) végül megoldódott (a hivatalos amdcleanuputility-t már próbáltam előtte, de attól még a CCC beállítások is megmaradtak, szóval nem tudom mit takarított ki a háttérben, ha még azt sem, ami normál használat közben és a felhasználó által is bármikor látható a CCC-ben...).

-
janos666
nagyúr
Jobb híján és az új rész közeledtével újra nekikezdtem egy DAO végigjátszásnak, de akadt némi technikai gondom.
Először csak csodálkoztam, hogy bár az idő gyakran megszépíti az emlékeket, de ez talán mégsem magyarázza, hogy nyers grafikában mennyire ocsmánynak tűnik most ez a játék.
Elkezdtem lapozni egy régebben félretett Bioware mappa screenshot-jait és láttam, hogy tényleg nagyságrendekkel szebben nézett ki régen.Piszkáltam hát a beállításokat, és azt láttam, hogy a Texture Detail semmit sem csinál, minden álláson egyformán szarul néznek ki a textúrák. A Graphich Detail és Anti Alising csúszkának ellenben egyértelműen van hatása, tehát nem csak annyi a hiba, hogy valamiért nem alkalmazza a config file-ban található paramétereket.
A CCC beállításait is piszkálgattam már, de nem igazán látok változást. Kivéve az Anisotropic Filter-nél, mert a játékon belül ezt valamiért nem lehet beállítani, a config file és játékon belüli szemlélet alapján pedig ki van kapcsolva (de ez úgy rémlik, hogy ezt mindig is a CCC-ből kellett bekapcsolni ehhez a játékhoz - és kikapcsolva sem lesznek szebbek a közeli textúrák sem, tehát nem ettől bugzik, hogy innen van "erőltetve" az AF).
A játék 1.05-ös verzió. A Windows és az AMD driver a legfrissebbek (Win8.1u1, Catalyst 14.7), a kártya már kicsit öreg (HD5850), de bőségesen elég kell, hogy legyen.
Ja, és a tuningolt Sandy Bridge CPU mind a négy magját megpörgeti, miközben néha 60 alá esik az FPS. Ez már eleve nem normális ennél játéknál (kezdve ott, hogy 2-nél több CPU szálat kezel...? de mire kéne néki 100% terhelésben 4 is...?), főleg ilyen alacsony minőségi beállítással...?
Próbáltam keresgélni google-el sorstársak után, de csak 4 éves post-okat találtam arról, hogy egyesek már akkor sem voltak elégedettek a képminőséggel, de másként, mint most én.
-
bucko94
újonc
Szijsztok ! Valaki leírná hogy a Dragon Age: Origins-hez honnét tudom letölteni a magyar fájlokat? Vagy pedg elküldené nekem? szerena1@windowslive.com e-mail címre? Előre is köszönöm szépen !
-
genndy
addikt
-
woryz
senior tag
Ha jól emléxem, akkor a csapat táborhelyén kellene lennie egy ládának, ami nincsen...
Ez valami spec mód, amit nem tartalmaz az Ultimate edition? ( A játékot pár hete vettem a Steam-en. ) -
molgyorgy
csendes tag
Sziasztok!
Ezzel a kérdéssel fordultam hozzátok 1-2 héttel ezelőtt:
"Egy olyan kérdésem lenne, hogy nekem meg van az alapjáték és a kiegészítő külön magyarul. A DLC-k hiányoznak, de néztem, hogy jobban megéri megvenni az Ultimate Edition-t mint a Bioware pontokkal szarakodni. Maga a kérdés az, hogy ha az ultimate edition-ből feltelepítem a dlc-ket a magyar alapjátékomba akkor a dlc-k magyarok lesznek (természetesen ami megjelent úgy) vagy külön kell szenvedni vele hogy magyar legyen?"Akik hasonló cipőben járnak azoknak egy kis helyzetjelentés: Azóta megvettem az ultimate edition-t és felraktam a dlc-ket. Az alapjáték nyelvét követi, tehát amik megjelentek magyarul azok magyarok lettek.
-
Frod
addikt
Ha már dlc-s kérdés jött legutóbb is: azt jól tudom, hogy a letölthető dolgok egy része amolyan add-onként bekerül az alapjátékba (pl Warden's Keep, Stone Prisoner) és van amit az "Other Campaign" fül alatt indíthatok?
Nekem ez utóbbi alatt mindössze 5 db szerepel az Awakening-el együtt, viszont hiányzik ezen összesítés alapján a Tale of Orzammar. Ne aggódjak, később jelenik meg, vagy hogy tudom előcsalni, hogy ott legyen? -
Phobion
addikt
Sziasztok!
A Leliana's Song DLC-ben melyik questet kell megcsinálni " Battledress of the Provocateur " ezekért a felszerelésekért?
-
molgyorgy
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
-
molgyorgy
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy nekem meg van az alapjáték és a kiegészítő külön magyarul. A DLC-k hiányoznak, de néztem, hogy jobban megéri megvenni az Ultimate Edition-t mint a Bioware pontokkal szarakodni. Maga a kérdés az, hogy ha az ultimate edition-ből feltelepítem a dlc-ket a magyar alapjátékomba akkor a dlc-k magyarok lesznek (természetesen ami megjelent úgy) vagy külön kell szenvedni vele hogy magyar legyen?
-
Frod
addikt
Sziasztok!
Remélem még pörög a topic, kicsit hülye kérdésem volna
Most vettem Steam-en az Ultimate Edition-t, amihez ugye egyszer az alapjáték, egyszer meg a DLC-k kulcsát is odaadja - a játék indításánál dobja ki mindig őket - és szól, hogy be kéne regisztrálnom valahová.
De hová? Az Originbe? Ha oda beírom akkor a Steam-en továbbra is fog működni? -
pigster
senior tag
Origin kliensben (nem steam) aktivált Dragon Age Ultimate nem mutatja a következő DLC-ket:
Leliana's Song, Golems of Amgerrak, Witch Hunt
Ezek pedig benne lennének, igaz?
Mit kell tennem, hogy ezeket is aktiváljam? -
genndy
addikt
-
Bucsek
tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Köszi,
igazából találtam valamit, csak rosszul értelmezhetek egy pár sort, mert nem akar működni, és a többi DLC is eltűnik ilyenkor

Open up your Dragon Age game folder.
Open addins, then dao_prc_ep_1 under there.
Right-click Edit the manifest.xml file.
Select from the <AddInItem line all the way down to and including the </AddInItem> line (this is almost the entire contents of the file).
Copy it to the clipboard.
Open your My Documents folder.
Open up BioWare, Dragon Age, Settings.
Right-click Edit the AddIns.xml file.
Go right to the bottom of this file, and immediately before the final </AddInList> tag (ie. right after the last </AddInItem> tag, paste the text you copied earlier.
Save and close everything, then run the game. Awakening should appear properly now.így szól a cucc, nos én azt nem értem, hogy pl pontosan hova kell bemásolni amit kimásolok

-
Bucsek
tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Nem tudom kipróbálni, mert nekem nincs olyan file, nem steam-es a játékom, hanem origines
szóval igazából azt is csinálhatnám, hogy felrakom dvd-ről a játékokat, de lassan már gyorsabb a letöltés mint hogy megkeressem a dvd-t 
csak valahogy idegesít, hogy nem megyen most.

-
Bucsek
tag
Haliho, segítsetek légyszí. Dragon Age awakeninget nem tudom elindítani

Originen van minden, a DLC-ket látom, működik minden, de a új játékra kattintva elindítja az alapjátékot. Találtam egy ilyen megoldást :
Open up your Dragon Age game folder.
Open addins, then dao_prc_ep_1 under there.
Right-click Edit the manifest.xml file.
Select from the <AddInItem line all the way down to and including the </AddInItem> line (this is almost the entire contents of the file).
Copy it to the clipboard.
Open your My Documents folder.
Open up BioWare, Dragon Age, Settings.
Right-click Edit the AddIns.xml file.
Go right to the bottom of this file, and immediately before the final </AddInList> tag (ie. right after the last </AddInItem> tag, paste the text you copied earlier.
Save and close everything, then run the game. Awakening should appear properly now.de nem működött. Valamit biztos elrontottam, bár ez steameshez írták.
Valaki tud valami ötletet? köszi
-
genndy
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Három társad lehet, tehát elvileg elfér Alistair+kutya+rugó... vagy kell a mágus healer?
Igen, saját karakternek rugó jó választás, főleg ha duplakezesnek képzed, elképesztő tud lenni a dps jó perkekkel megtámogatva. Meg a ládákból jövő plusz xp sem elhanyagolható. Van egyébként mod a játékhoz, amivel mágus is tud zárat nyitni (kap egy ilyen varázslatot), meg talán olyan is amivel harcos össze tudja törni a ládát (ez nem biztos, lehet hogy csak NWN2-vel keverem).
Bug vagy exploit, nézőpont kérdése, igen ezt pont engedi. -
Bad Pritt
félisten
Ja, elraktároztam csomó mindent.
Most csináltam meg a farkasemberes küldit, elég hosszú volt. A kutyát is elhoztam Ostagarból, kicsit bánom, hogy nem rogue-gal kezdtem, mert most kell egyet vinnem mindig magammal a zárak miatt, pedig a kutya meg Alistair elég jó kis páros lenne, de így csak egyiküket tudom hozni. Stent kipróbáltam, de olyan sok a miss a rendszerben, hogy egyszerűen nem éri meg a csávó. Azért fel van szerelve, meg jól néz ki.
Felfedeztem egy bugot is: van egy sisak, ami minden attribútumhoz ad +2-t. Cailan páncélját, kesztyűit meg cipőit ráraktam Alistairre, utána kicseréltem a sisakot is a Cailanére, pedig a másik sisak nélkül nincs meg a 36 STR, mégis engedte. -
genndy
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Annyira azért nem kell, a 70% kb. hihető mindenkinél.
Van Dragon Age wiki oldal, azon biztos fönt van, csak ugye természetéből adódóan spoileres is.
Ajándékokkal lehet tornázni fölfelé erősen, csak figyelj oda kinek mit adsz, attól függően hogy miket mondanak, hogy mit szeretenk, mert a megfelelő ajándék a megfelelő embernek sokkal jobban számít (más is elfogadja, de azért mondjuk +7 a +1 helyett jobb választás). -
Bad Pritt
félisten
Azt leírják valahol, hogy kb mennyire kell kedvelniük, hogy aktiválhassam őket? Gondolom nem kell szerelmesnek lenniük belém.

Leliana meg Alistair nagyon kedvel most, Shale-lel elvagyok, Morrigannek valami csúnyát mondtam és -9 lett a vége, Stennel nem tudok mit kezdeni, más emberem még nincs. -
Woodslave
félisten
na tegnap (ma) sikerült hajnali 3-ig játszani, 6-kor keltem qrva jó napon lesz már látom

tegnap súlyos döntés elé állított a játék, Morigan vagy Leilana. Már korábban megvolt M, de aztán volt egy kis afférom Zevrannal (még mindig szégyellem magam
) aztán úgy tűnt L. veszett ügy de aztán csak visszaküzdöttem magam.De mivel M-nél 25-öt esik a szeretet vonalam ezért maradtam nála. Valahol olvastam hogy 3-asban is lehet, de M-nek nem tetszett az ötlet.
Amúgy ez a sex rész nagyon durva. Voltam ugye nővel, elf férfival, törpe férfival (a bordély meglepetés csomagja
). Még jó hogy a kutyánál nem ad ilyen lehetőséget ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bad Pritt
félisten
Ha kijöttem Soldier's Peak-i erődből nem tudok már visszamenni? De így nem tudom megcsinálni a mellékküldit...

-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Woodslave
üzenetére
Nem tudom mi lehet a baj, neten szerintem keress rá, biztos van rá megoldás.

Ez a gólem remélem hasznos elsz, Alistairnek nagyon nem tetszik, de azért bevettem a bandába. Melyik kristályt kéne a kezébe adnom? Most a jeges van. A páncélját meg a kristályait lehet majd fejleszteni vagy csak ezek vannak neki?
Ez a csirkés jelenet betett, mekkora tapló ez a gólem.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
Woodslave
üzenetére
De a menüben a DLC-k között ott vannak? Feljebb írtam egy metódust, hogyha egyáltalán nem látod őket sem a menüben, sem in-game, akkor mit kell tenni, hogy működjön, nekem is csak így lett jó.
genndy: Ja tudom, kíváncis elszek, milyen lesz ez a páncél meg a kütyük hozzá. Asszem amúgy 36 vagy 38 STR kell hozzá, attól azért kicsit messze van még az emberkém.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Woodslave
üzenetére
Milyen páncél? Milyen gólem?

Ez a Dragon valami páncél, meg a kereskedős mellékküldetés (ad valami 'rod'-ot és azzal lehet irányítani a gólemet, pont ezt csinálom épp), amire gondolsz?
Jólvan, csak mert ezt a Sten formát nem akarom vinni, nincs most rá szükség, de később talán lesz, de nem akarom, hogy elhagyja a bandát. -
Bad Pritt
félisten
Na elkezdtem végre rendesen kalandozni.
Egy kérdés:
Ha valakit nem viszek magammal, hanem marad otthon rendszeresen, az azért nem lép le, vagy igen? -
Bad Pritt
félisten
Na, nekem tényleg nem lehetett elindítani a kieget, sőt mi több, egyik DLC sem jelent meg a DLC listában.
Szerencsére találtam egy srácot Youtube-on akinek hasonló gondja volt, de megoldotta és nálam is működött.
Csak a játék Steamen belüli könyvtárában a redist mappában lévő DAOU_UpdateAddinsXML_Steam nevű exe fájlt kell futtatni egyszer és ez rendbeteszi a programot, újraindítás után megjelenik az összes DLC és új játék kezdésénél már nekem is ott van a két lehetőség.
-
törölt tag
Azt a kulcsot nem csak azért adja, hogy regelni lehessen Originen is: minden nem alapból steames játékhoz jár ilyen kulcs mert az az eredeti CD-kulcs - automatikusan bekerül a registry-be is, illetve az Online Securom aktivációs DRM-et használó játékoknál automatikusan elhasznál egy aktiválást az első indításkor.
Sokan csinálják, hogy eladják a Steamen generált kulcsot Originesként, pedig az nem egy extra kulcs ugyanúgy a Steames verzióhoz is azt használja.Most már működik a másik kulcs nélkül is, mivel az 1.05-tel kiszedték az online authentikációt.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
SparrowHUN
üzenetére
Érdekes, mikor új játékot kezdek, egyből karaktergeneráláshoz dob. Viszont cd-kulcsból kettőt adott, mondjuk beírni egyiket sem kellett sehova.
-
törölt tag
válasz
SparrowHUN
üzenetére
Az Ultimate kiadás Steames és Origines verziója is tartalmilag megegyezik.
A legnagyobb különbség az, hogy az origines csak v1.04-ig van felpatchelve míg a steames 1.05-re.
Mondjuk originre is fellehet rakni a patchet, szóval ezen nem múlik. -
SparrowHUN
tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Mondatni Én is új vagyok, mert még anno megjelenéskor nyomtam egy darabig, de csak virágboltival.

Aztán hétvégén megvettem. A csomagokat automatán feltelepítette már a Steam. Azzal nem kell foglalkozni.
Az Eszméléssel úgy tudsz játszani, amikor új játékot kezdesz, kiválaszthatod, hogy Origins, vagy Awakening.
Mondjuk Én a Vérvonalakkal (Origins) kezdtem, sima emberi harcos csajszival (asszonyról formázva
). 6-os 7-es szinten vagyok, de lehet kaszabolni bőven... 
-
Bad Pritt
félisten
válasz
SparrowHUN
üzenetére
Milyen csomagok?

Én új vagyok a témában, hétvégén vettem meg szintén. Egyből fel is pattintottam Steamre, röcc nélkül fut.
A menüben bal alul van, hogx regisztráljak az EA-hez, az most akkor miért is jó nekem? Az Awakeninget, ha majd játszani akarom, hogyan tudom elkezdeni?
Amúgy törp nemessel kezdtem, eddig csecse, ott a lovsgi párbajoknál jól elgyepáltam mindenkit, kaptam egy sisakot, de gyenge vagyok hozzá, szal nem tudom még felvenni.
-
SparrowHUN
tag
válasz
üzenetére
Huh, köszi, ez pont jól jön...

Más,
A Steames DAO-t lehet regisztrálni Originben is, de annyi benne az extra, hogy ha onnan töltjük le, akkor a 9 plusz csomagot nem kapjuk meg. Az Eszmélést le lehet tölteni, a többire viszont nem jogosult a játékos. Gondoltam megosztom Veletek is, hogy nem érdemes Originröl szedni, mert Én megjártam Vele. 3szor szedtem le 2 nap alatt, mire végre jó lett.
-
törölt tag
válasz
leviske
üzenetére
Értem, köszönöm a választ.
Hát rezeg a léc, arra kérem a T. illetékeseket, hogy amennyiben rosszat cselekedtem, töröljék a fenti posztomat, ha nem, szívesen segítek a magyarítás megosztásával továbbra is, lévén ehhez a játékhoz elég fontos az alapnyelv megfelelő ismerete, ennek hiányában, az angolul kevésbé tudók számára problémát okozhat.
Én steamen vettem, hétvégi leárazáson, nem rossz az angol nyelvismeretem, de azért elkél a segítség
szerk: Egyébként nem is jó a link valamiért, de itt van helyesen.
-
leviske
veterán
válasz
üzenetére
Konrkétan a DAO magyar nyelvi fájljai a kérdés, mivel annak elkészültét az EA álta, nem pedig sufniprojekt. Ezért elméletben nem legális letölteni. Ettől függetlenül használni egy megvásárolt játékhoz, amihez elvileg járhatna, nem hiszem, hogy jogsértő lenne. Ha dobozosan veszed meg, akkor elvileg a második (vagy harmadik) lemezen ígyis úgyis rajta lett volna az összes nyelv (vagyis nekem az alap verzió esetében ez volt).
-
törölt tag
Visszaolvatam, a szerki időből meg kicsúsztam. Sajnálom, nem tudtam, hogy evvel jogsértést követek el.
Mégiscsak nonszensz, hogy egy legálisan megvásárolt játék, amelynek van magyar nyelvi támogatása, ennek hiánya esetén csak jogsértéssel orvosolható. Főleg azért, mert az indítóképernyőn a beállításoknál eleve VAN magyar nyelvi opció, ami természetesen nem működik, így azt gondolom, reklamációra nekem van okom, nem a
buzeránsjogvédőknek... -
törölt tag
Dragon Age Origins Ultimate 5 font a Steamen, gondolom otthonról meg 5 euro. Magyarítás kis macerával 2 perc alatt megoldható.
(A nyelvi file letöltése után csak felülírjuk az eredetieket, valamint az indítóképernyőn a Beállítások/Grafika/nyelv hu-hu beállításával be is fejeztük az egész műveletet.)
Eddig kb fél órát toltam a game-t, és tökéletes

genndy
Egy adott szoftver nyelvi file-jainak módosítása miért nem legális, ha a legálisan megvásárolt szoftver tartalmazza a nyelvi beállítást, csak éppen nem működik? -
sethonore
csendes tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm elhozta nekem a Dragon age origins játékot minden kieggel együtt. Nos az angol verziót hozta el. Esetleg magyar nyelvi fájlt valaki tudna mondani, hogy honnan tölthetek le? Előre is köszönöm. -
leviske
veterán
Vajon miért érzi az EA azt az ellenállhatatlan késztetést, hogy a régebbi játékokat is mindenáron el kell cseszni? Ezek az jólműveltek' megoldották, hogy Originből ne lehessen telepíteni az Awakeing-et és ha véletlenül felteszi az ember lemezről, akkor meg nem indul el a játék... Döbbenet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Temu
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Óra topik
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez valami spec mód, amit nem tartalmaz az Ultimate edition? ( A játékot pár hete vettem a Steam-en. )

) aztán úgy tűnt L. veszett ügy de aztán csak visszaküzdöttem magam.
). Még jó hogy a kutyánál nem ad ilyen lehetőséget