- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Az én használati szokásaimat írtam le. De nekem van annyi intelligenciám, hogy ha én nem is használok aktívan SSD-t, attól még tisztában vagyok azzal, hogy mikre lehet használni, és hogy más rajtam kívül használja is. Komolyan csak sajnálni tudlak, hogy a te szűk buborékodon kívül semmit nem tudsz elfogadni, sem belátni.
Részemről ennyi. Befejeztem a veled való "beszélgetést". -
Shyciii
veterán
Neked tökmindegy, aki nem tudja mire használni. De aki tudja mire használni, annak nem mindegy, hogy 8 féle cuccból választhat, vagy 800 féle cuccból. Ezeknek szintén nem mindegy, hogy 256GB-os tárhelyet használhat, vagy 2TB-os tárhelyet. értem én, hogy neked a telefon használat kimerül a facebook-ban, meh a tiktokban, csak vannak nálad konstruktívabb felhasználók is. Nem is kevéssel.
Teljesen fölösleges egy gyors wifi és korlátlan mobilnet mellé egy pendrive. Mint írtam nagyon niche az a felhasználás ahol kábel kell.
Tényleg halvány fogalmad sincs, hogy mire képes egy mai modern mobil függetlenül hogy iOS vagy Android...
-
Shyciii
veterán
- Mekkora is a lightningos pendrive kínálata a type-c-s kínálathoz képest?
- Mekkora a lightning-es pendriveok legnagyobb mérete tárhely szempontból egy Type-C-s SSD-hez képest?
- Árban mennyivel is drágább GB-re vetítve a lightning?Nah erről ennyit...
Persze nyomhatod tovább nyugodtan, csak mindenképp buktában maradsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Word topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- Mercedes topic
- Diablo IV
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest