- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
Új hozzászólás Aktív témák
-
alpihun
senior tag
Kipróbáltam az általatok ajánlott hősöket (név szerint: Enchantress és Skeleton King). Nagyon jók, viszont rátaláltam egy harmadikra, nem ebben a kategóriában: Huskar.
Elképesztő erős, lasthitezés gyerekjáték vele, van healja, viszont nélküle is jól megvan. Jungleben is ő a király számomra, és az R képessége is nagyon durva tud lenni.
Viszont van vele kapcsolatban egy kérdésem. Mivel dzsungelezni csak lvl 8-9en kezdek, és a lanet végérvényesen kb lvl 12-n hagyom el, ezért nagyon fontos volna tudnom, hogy ezzel a hőssel hogy kell ideálisan lanezni (pusholás, creepfarm)?
Van ugye az, amikor megállok egy helyben és csak lövöm a creepeket amikor még teljes életük megvan.
És van az, hogy járkálok fel le egy helyben, csak lasthitet lövök és próbálok egy-egy lándzsát az ellenségbe is ereszteni.
A két lehetőség az ellenfél számára is adott, tehát mindjárt négy végkifejlet van.
1. és 2.: Ha mindketten ugyanazt csináljuk, akkor nem halad a lane, csak állunk egy helyben.
3. Ha ő lasthitezik és én pusholok, akkor creepjeim elérik a tornyot, lassan bedöntve azt, viszont én és ők is gyorsabban halunk, mivel a torony támad, viszont neki is nehezednek a lasthitek és a fejlődés ezáltal.
4. Harmadik opció az én tornyomnál, tehát csak ő pushol.Nagyon érdekel a dolog, kíváncsi vagyok a ti (részletes) véleményeitekre, tanácsaitokra is. Lehet, hogy ezek közül nincs egy aranyszabály, amit ész nélkül mindig kell csinálni, ezért szeretném tudni: mikor mit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Lenovo Legion GO
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest