Új hozzászólás Aktív témák
-
sYs
tag
Van 4 db. invem, szivesen kuldok barkinek.
-
adrian360
őstag
elég volt 8 meccs és már el is ment a kedvem a játéktól. kurv@ra vicces hogy 8 perc játék után minden meccsen 10 kill hátrányban volt a csapatom. és nem, nem azért mert szétgyilkoltak engem. miért nem tud engem még véletlenül se olyan csapatba sorsolni amivel esetleg esélyem lenne jót játszani ?
-
Иван
őstag
válasz
cashback
üzenetére
Milyen csapatba? Csak pubolok /pubozhatok, mert még nagyon kezdő vagyok. Ott meg a legtöbben a maguk feje után mennek.
Volt olyan meccsem, ahol a fenti lanen négyen voltak, én középen, a lentire meg sehogyan se akartak átmenni... Meg persze én kommunikálnék chaten, de hiába adok/várok infót, no reaction.
Amúgy az oroszok mi a túróért jönnek be west europe szerverekre? Aztán meg még ő van felháborodva, ha arra kérjük őket, angolul beszéljenek... A russian szerverek kilövése legyen mindenkinek az első dolga, ezt első HSZ-be be kéne írni. És még lehet így is több orosszal találkozik, mint kéne.
Amúgy SK a kedvencem, legjobb hős. Vampiric aura + crit nagyon adja

-
rt06
veterán
válasz
kretenallat
üzenetére
a p*nara, de hogy jon ez most ige?
-
rt06
veterán
van a jatekon belul is voice communication (de ha odafigyel a csapat, eleg lehet a ping es a chat is), es neha ki is lehet fogni olyan csapatokat, ahol ertelmesen hasznaljak is
tegnapelott ket olyan csapatot is kifogtam, ahol ment rendesen a kommunikacio es a csapatjatek is, de
sajnos nem ez a jellemzo pub-on, ezert jatszok tobbnyire haverokkal (legalabb 1 ismeros legyen a csapatban, akivel ts-en el lehet okorkodni akkor is, ha a tobbi jatekot teljesen vilagtalan) -
Иван
őstag
Omnival toltam egy meccset, egész kellemes kis Hero.

Viszont kicsit zavart, hogy a másik csapatban minimum kettő szerintem haver volt/TS/skype akármi, mert nagyon durván ko-operáltak, én meg a 13-mammal a legmagasabb voltam a csapatban (radiant voltunk), a dire-öknél meg ilyen 16-17-18-sok voltak.
Mindezt úgy, hogy tőlünk kettő disconnectelt.
Mondjuk ehhez képest szerintem derekasan helyt álltunk és sokáig tartottuk.Amúgy itt is lehet tradelni cuccokat, mint TF2-ben vagy másik steames gammáknál?
-
rt06
veterán
válasz
Inv1sus
üzenetére
amint valamit kompetitivve tesznek (pl egy hall of fame-mel), igencszak illene odafigyelni arra, hogy az ne legyen exploitolhato
az, hogy a ket csapat osszedolgozott, rendben lenne (volt erre is pelda, ok is par masodperc alatt oltek, de akkorsem par szazad, valami bugnak koszonhetoen, hanem szep csapatmunkaval, atgondoltsaggal, megtervezve), semmi gond vele, ok megerdemlik, viszont az, hogy beglitch-elik roshan-t, pont az ilyen csapatoktol veszi el az eselytamugy kezdene erdekelni, hogy miert zavar ennyire, hogy masok szot mernek emelni egy (tobb) hiba ellen, amit szarhazi csiterek kihasznaltak? vagy teged ennyire nem zavar, ha masok elcseszik a szorakozasodat? esetleg pont te vagy az, aki elcseszi masok szorakozasat, s ezert zavar, ha szot emelnek a jelenseg ellen?
-
Soucaller
tag
Ha kell valakinek dota gift írjon van 8 db , nem tudom kinek odaadni így szétosztanám itt ha volna rá jelentkező csak vegyen föl és adom.

-
Inv1sus
addikt
De ezek sima játékmódbeli exploitok voltak, a rendes játékra nem voltak kihatással, ha jól tudom. Abban meg nem látok kivetnivalót, hogy pár ember igazán kreatív és kitalálta, hogy lehet leölni roshant a lehető leggyorsabban. Azt is meg kellett szervezni hogy a két csapat egy gameba kerüljön, továbbá rááldozták az egész napjukat, hogy sikerüljön kivitelezni a tervüket. Az is lehet, hogy többször estek neki, úgyhogy szvsz megérdemlik ezt a FANTASZTIKUS NAGY nyereményt, amire ENNYIRE IRIGYEK itt egyesek.
(#1777) ígyvanferi:
Neked nem kell magyarázni semmit. Max akkor ha letörölted a habot a szád széléről. -
adrian360
őstag
-
Inv1sus
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Akkor magyarázzátok már meg, mit zavar titeket mert én nem értem.

-
cashback
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
+1

Én örülök ezeknek a DT szerű módnak... (vagyis örülök majd ha lesz), számomra egy idő után kicsit unalmas ugyan azon a pályán, ugyan azt csinálni.
Ami miatt számomra mégis tetszetős játék, hogy rengeteg karakter van.
-
Inv1sus
addikt
Nem mondjátok hogy titeket ennyire zavart a hall of flame jelenléte? Mondjátok azt inkább hogy irigyek vagytok...
-
RefeeZ
tag
Egyetértek! Jó volt, hogy egy csomóan kaptak viszonylag egyedi courier-t a tojás kikeltése után. Meg egy csomó item esett, amik még színesebbé teszik a játékot azok számára, akik ugyanazokat a skineket látták az elmúlt másfél évben

Meg persze az is, hogy más módon mérhették össze a tudásukat a játékosok.
-
Spet
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Attól függően viszont (szerintem) jól sikerült ez a játékmód, és remélhetőleg nem nagyon adnak alá az újabb eventtel.
-
RefeeZ
tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Ment egy. Jó játékot!
-
Spet
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
A hall of rame-el nem lett volna semmi baj, ha nem exploit-ták volna ki roshant (5 sec-es kill), hogy netalán más is elérje a vágyott courier-t...

-
ígyvanferi
addikt
válasz
tikshow
üzenetére
Az lehet, bár gondolom nem egy kaptafára épül fel azzal. Mondjuk azzal is kétszer játszottam, valószínűleg ezzel sem fogok többet.
Ha megoldják, hogy ne ilyen idióta 10 órás meccsekkel lehessen felkerülni a hall of fame-re, amik csak az erőforrást foglalják, már örülök. -
tikshow
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Úgy értettem a két módot, mint Diretideba volt. Ugye ott is volt, hogy a cukrot kellett lopni, aztán pedig Roshan-t kellett megölni.
-
adamkaa777
senior tag
Hali egyik haveromnak kellene gift steam neve akbaa192 e mail címe ha kellene pedig (akbaa192 kukac gmail pont com )
-
tikshow
addikt
válasz
Inv1sus
üzenetére
Ha jól értelmezem két játékmód lesz. Az egyik, hogy a tornyok alatt lesz egy rakat doboz és a te sajátodat kell megtalálni - gondolom olyan lesz, mint az Uther Party-ba(W3 mod) a find Marvin(lehet más volt) játék -, a másik meg szerintem olyan lesz, mint a Diretide volt, hogy csomagokat kell vinni Roshan-nak, legalábbis a nekem ez jön lesz az "adni és kapni a Frostivus lényege" mondatból.
-
tikshow
addikt
Frostivus - A karácsonyi játékmód.

-
tikshow
addikt
-
pethYeti
addikt
Felidegel ez a játék, tegnap is 10 emberből 8 orosz volt, saját csapatomban csak én voltam nemruszki, Semmit nem értettem, taktika így 0 volt.

-
RefeeZ
tag
Sziasztok!
Van 9 darab meghívóm (gift formájában). Ha valakinek van olyan ismerőse, akinek eddig nem jutott, akkor szóljatok, és adok! Ha második acc-hoz kell, akkor is (mert nyilván nem tudom ellenőrizni, hogy ki, mire használja fel utólag), de a cél elsősorban az volna, hogy olyanokhoz jusson el, akik még nem tudták kipróbálni.
Ezen kívül pedig érdekel, hogy van-e valakinek cserére valami "kacatja"? Tide és CM itemek érdekelnének elsősorban, vagy wardok, meg talán courier skinek

-
rt06
veterán
válasz
adamkaa777
üzenetére
jajj, efelett elsiklottam
szoval igen, ez bug, nekem is volt tobbszor es ismeroseimnek is, akikkel egyutt jatszok
es legjobb tudomasom szerint csak a game restart segit -
ígyvanferi
addikt
válasz
adamkaa777
üzenetére
Nálam most az utolsó meccsen vagy 3-szor is az történt, hogy nem írta ki a killt, amit én csináltam. Lehet ezen is segít majd a game restart. Nem nagy dolog, csak furcsa, néztem nagyokat, hogy most mi történt, megöltem, nem öltem meg, hova tűnt, wtf? Persze a statisztika jegyzik, pénz, xp jön, csak szövegesen nincs nyoma.
-
rt06
veterán
chat-nel a "csipogast" hopgyan lehet letiltani? config-ban nem talalom az audio alatt
-
haromegesz14
senior tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Valami shop bug, bár eddig kb. 2 alkalommal találkoztam vele, baráti körön belül is előfordult már. Ahogy mondtad, reconnect mindig segít.

-
adamkaa777
senior tag
Másnak is szokott ilyen lenni ? Ez valami bug vagy csak én nyomok el valamit (shop nál csinálja néha ezt csak game restart segített eddig )
-
rt06
veterán
válasz
haromegesz14
üzenetére
nem hinnem
egy ideje fel is vol tuntetve, hogy ezt be fogjak vezetni -
haromegesz14
senior tag
Steam Guardod offoltam, mert mindig kérte az email címemre küldött biztonsági kódot belépéskor, majd ma mikor tradelni akartam, jött az üzenet, hogy engedményeznem kell a SG-t, hogy tradelhessek (előtte is engedett tradelni, úgy hogy ki volt kapcsolva.) Bekapcsoltam, és most legalább 15 napot várnom kell. Nem lehet ezt valahogy kikerülni?

-
Huma
addikt
válasz
tikshow
üzenetére
Szerintem mások következmények nélküli bosszantása az élmény. Ezt a valós életben nem lehet korlátlanul művelni mert előbb-utóbb leteker egyet valaki az illetőnek. Vannak akik ebben élik ki a frusztrációjukat.
Mindig is utáltam a trollokat meg a csalókat is. Sosem "értettem" hogy mi örömét leli valaki abban, hogy más szórakozását elrontja. Hány csalóval találkoztam már BF2142-ben...
-
tikshow
addikt
Ugyanez az állatfaj van/volt Garena-n akik azzal szórakoztak, hogy beléptek játékba, majd indításkor utolsó másodpercbe kiléptek, hogy még véletlenül se tud leállítani az indítást, na és ekkor bőszen szidhattad az összes felmenőjét, mert végig kellett várnod azt a szerencsétlen betöltést és W3-ba nem úgy van, hogy gyorsan betöltesz és vársz játékon belül, nem! Várj a töltő képernyőn köcsög amíg a többi a betölt. A legparasztabbak odáig művelték a trollkodást, hogy a töltőképernyőn léptek ki, ekkor meg 5 percet kell malmoznod ott és halványlila gőzöd sincs a betöltésig, hogy akkor most kilépet-e valaki vagy csak ennyire rossz a gépe.
-
rt06
veterán
en ideges nem leszek, szimplan csak bamban nezek magam ele, hogy mi a tokomnek all be queue-ba, ha aztan nem kepes elfogadni a talalt jatekot - es nem ritka, hogy egy jatekhoz 4-5 alkalommal ujra kell inditani a kereset, mert valaki mindig timeout-ol, vagy decline-ol
ha jol ertem, a fenti buntetes nem egyenlo a jatek elhagyasaert jaroval, csak egy kis ideig (gondolom max 5-10 perc) nem indithat ujabb keresest
es igen, ha elmegy a net, vagy az aram, vagy megkekul a windoze-od, akkor ha nem csatlakozol vissza 5 percen belul (vagy nem er veget a jatek), buntit kapsz
nalam kekhalal, vagy dota crash szokott elofordulni, de szinte kivetel nelkul visszaerek (kozel 400 jatek alatt 5 abandoned meccsem van) - bar sokszor haverral jatszok, aki probal pause-olni, es azalatt ugye nem megy a szamlalo -
rt06
veterán
válasz
tikshow
üzenetére
tegnap ota? mert az akkori patch notes-ban irja
vagy mar benne volt egyszer korabban is? -
rt06
veterán
Players who dodge a game will get a small matchmaking timeout
itt a dodge mire vonatkozhat? azokra, kik a kereses utan nem fogadjak el a talalt merkozest?
-
Plexicushio
senior tag
Shredder <3 <3
Remélem egyszer a közeljövőben Dendinek pickelni fogja majd Puppey egy éles játékban.

-
Huma
addikt
válasz
adamkaa777
üzenetére
A 15 sok vagy kevés? Én az előbbire tippelek. 12 évesek, gyülekező!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#1713) Lacika007:
Szép.
De legközelebb ne rakj ki privátot mert tilos a PH szabályzata szerint nyilvánosságra hozni és a végén még te kapsz érte büntit. Én a helyedben szólnék a modkerben, hogy nem tudtál erről a szabályról és szeretnéd töröltetni a hozzászólásod, így valszeg nem kapsz érte semmit. -
adamkaa777
senior tag
Sziasztok!
Kb 2 napja el kezdtem dotázni és szeretnék keresni csapat társakat akik el tudok játszani skype /ts el. (nem 15 évesekre gondolok)Persze nem vagyok még überpro kb 3 karaktert ismerek ezért kellene segítség is buildek illetve karakterek ügyében. Régebben elég sokat loloztam úgyhogy lasthit , jungle , support(igen tudom mi az a ward meg a kis állatka ) vagy bármi lótúró nem áll messze tőlem nomeg tudom nem kínai a denie -se . Szóval akinek lenne kedve játszani velem és nem idegesítené egy kis "ennek mit vegyek" az vegyen fel steamen (adamkaa91) -
haromegesz14
senior tag
Slyvan Guard's csizmát és hajkoronát még mindig szivesen várom!

-
Lacika007
csendes tag
Emberek! Mar osszesen 7 dota2 giftem van gyakorlatilag hetente kapok min.1 egyet!
Nem tudom, hogy ez a teljes jatekra vagy mire vonatkozik, de a kinek kell szivesen kuldok! Csak kuldje el az email cimet privatban. (En nem olvasom a forumot es nem is jatszok csak egyszer kiprobaltam.) -
tikshow
addikt
válasz
haromegesz14
üzenetére
Momentán a Tower Rush divat. Vagyis minél gyorsabban ledönteni a tornyokat, de ha minden igaz jövőhéten vagy hétvégén jön új patch - 6.77 - és talán változni fog a helyzet.
-
rt06
veterán
válasz
haromegesz14
üzenetére
marmint?
-
haromegesz14
senior tag
Magasabb szinteken itt is van valami fajta meta game?
-
Carvus
senior tag
válasz
cashback
üzenetére
hát nézd, vaterára felrakod 1-2 ezerért és még jó fej is vagy!

de pl. én is tudtam, h többszáz giftet adnak mindenfele, de még is hónapokig nem kaptam, és már végefelé majdnem megvettem, csak mikor akartam, pont nem találtam megfelelő eladót, és végül bemákoltam egy keyt! szal ilyen alapon lehet jót teszel vkinek!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
haromegesz14
senior tag
Másnál is előfordult olyan, hogy miközben tradelte volna a Dota2 giftet, felugrott egy ablak ahol lehetett igényelni további Dota2 gifteket? Kapásból 4-et kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felégeti készpénztartalékait a Tesla
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Trollok komolyan
- Napelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Viccrovat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mondjuk ehhez képest szerintem derekasan helyt álltunk és sokáig tartottuk.