- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gLes
őstag
Optikai meghajtókat simán lehet flesselni Windoze-ból...nincs hozzá progi?
NEC oldalán?
Ha végül mégis a boot CD-re fanyalodnál, akkor Nero-val ki tod írni, csak be kell állítani sztem nem kell állítani semmit mer ISO-ban van, nemtom én is csak ma kaptam, hasonló célokra, de aztán rájöttem hogy Windoze-ból is lehetSzal kiírod, és akkor BIOS-ban beállítod hogy CD-ről bootoljon, bebútol és voila...DOS...ugyanakkor a DOS nem látja az NTFS meghajtókat, szal vagy tartasz egy FAT32-es partíciót, vagy megbontod az ISO-t, WinISO-val kiszeded belőle a bootoló részt meg a fájlokat...a fájlokat berakod Nero-ba egy boot-compilationbe, plusz megfejeled a flesseléshez szükséges fájlokkal, de ne felejtsd el a Nero-nak megadni a bootolható részt a megfelelő helyen!
Kábé ennyi, de ne legyen rá szükség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest