- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
borovszky
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos nekem is DOS-ból kell nyomtatnom. Az ehhez alkalmas printereink küzül azonban egyik sem képes USB-zni - akkor még nem volt divat...
Szóval én egy bluetooth-os adapterrel próbálkozom; Winben kjó, de DOS-ban meg sem nyekken.
1.
Ezzel ugyanazt meg lehet tenni, mint az USB-sel?
2.
Hol találom pontosan ezt a ''capture printer port'' állítási lehetőséget (WinXP SP2 HUN)?
3.
Ez ''capture printer port'' ugyanaz, mint a port átirányítás? (sokmindenkivel beszéltem a témával kapcsolatban, és többen mondták, hogy egyszerűen csak át kell irányítani az LPT1-et a BT-s portra; de senki sem tudta, hogy kell mindezt véghezvinni...)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest