Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sunrider987

tag

válasz Segal #245 üzenetére

Tultolod pajtas, de nagyon es semmi ertelme. A te alap dilemmad az volt hogy a RT mar nem kikapcsolhato, nos ez csak akkor problema ha teljesitmenybeli gondok akadnak. Az en konfigomon nincs ilyen, FHDba jatszom es kb ez meg par evig igy marad es tokeletes az elmeny nincs akadas nincs artifact minden sima, elmeny a jatek, a latvany. Neztem streameket ahol feljebb tekertek a grafikat es ott sem volt gond, a jatek rendben van.

Masik dilemmad az volt hogy de miert nem az Eternal tempojat es jatekmenetet foltatjak, nos a jo hir hogy a tempojat itt is megkaphatod, a jatekban vannak a default beallitasok amit a devek elkepzeltek es melette testreszabhato a nehezseg minden oldala, ha szeretnel magadnak kihivast ugy tekergeted a beallitasokat ahogy csak szeretned. Tul bokezu a parry? vedd szukebbre a parry windowt. Tul lassuak a mobok? huzd feljebb a jatek sebesseget. Tul kicsit sebeznek? adjal ra akkor van honnan. Nekem ez kicsit meglepetes is hogy ennyire sajat szam szerint testreszabhato a nehezseget.
    Lomha a karakter? ne viccelj, hasznald a sprintet mar default(100%)nal se lassu, de ha neked szaguldas kell tekerheted a jatek sebesseget, tobbseg 110-130% kozott mar nagyon jol erzi magat.
    Mi van meg? Jahogy a teljes Eternals 2 dlc nyi tartalommal tobb mint a Dark ages alap jatek dlc nelkul? egyertelmu.
    Aranyat K-E-L-L gyujtogetni. Jah korabban meg praetor tokenetekt, sentinel chost coinjait, a 2016os-ban a robotot kergetted, nem mindegy mi az eszkoz ami az upgradekhez adja a valutat?
    Igen oregszel haver, mas is igy van vele es neha nem konnyu eszrevenni amikor ertelmetlenul ragaszkodunk valamihez amirol ugy emlekszunk korabban hogy jobb volt.
    Nekem az Eternals adhd-s idegbaj volt meg nezni is, siman fejfajast kaptam tole es amikor jatszani akartam akkor se ment jobban, ez van nem vagyunk egyformak, akiknek jo volt az Eternals hat hajra, ott van es lehet vele tolni attol meg ez a jatek a Dark ages nem lesz roszabb csak mas.
    Megkockaztatom hogy a Dark Ages tobb eladast fog eredmenyezni hosszu tavon, mert azok is jatszanak majd vele akinek az Eternals nem ment, az Eternals rajongok pedig fel tudjak tekerni a jatekot arra a nehezsegi szintre ahol mar nincs min huzogatni a szajukat.
    Az meg hogy mennyire draga, sajna ez a vadkapitalizmus, de ott a gamepass kiprobalhatod mert teljesen mashogy mukodik amikor jatszod mint amikor csak nezed. Nem kell hinni minden streamernek azok abbol elnek hogy penzert akar hulyesegeket is pofaznak...

Új hozzászólás Aktív témák