- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesus
senior tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy teljesen újra kell kezdenem a játékot, ha az összes rúna/fegyvermod stb-ért járó achit meg akarom szerezni, vagy elég ha a Mission Selectből kiválasztom az adott pályát?
Ha majd elkezdem a legnehezebb fokozaton nem akarok túl oskat bajlódni azzal, hogy megint elkezdek kóborolni a pályán, bár lehet nem úszom meg -
Cheesus
senior tag
Hali
Van valakinek tapasztalata a DOOM gyűjtői kiadás figurájának minőségével kapcsolatban? Láttam az Amazonon, hogy 45$-ba kerülne a PC-s verzió, és ennyiért már elgondolkodtató az ajánlat, feltéve ha a figura miatt megéri.
-
Cheesus
senior tag
Ja meg elfelejtettem, bár semmiségnek tűnhet, hogy a kommentátor hangja (aki benyög valamit ha épp jól jönnek ki nálam a dolgok) az eléggé élettelenre sikerült. Tudom sokszor volt felhozva, de pl nekem nagyon tetszett a q3-ban az az reszelős hang. Ott el is hittem hogy valami tényleg "kiemelendő" dolgot érek el, itt meg mintha egy öreg nyugdíjas benyögne valamit félvárról.
-
Cheesus
senior tag
Én alapvetően nem sokat vártam a multitól (így nem is ért csalódás), de nem olyan vészesen rossz a játék.
Az első meccset nekem nem akarta behozni, de utána már viszonylag simán mentek a dolgok. Tényleg van benne egy kis újkeletű CoD utánérzés, de nem túl zavaró szinten. Az első két meccs után viszont rögtön kikapcsoltam a sebzésmutató, illetve az automatikus hack-modul betöltését, ezeket nagyon feleslegesnek tartom. Ettől függetlenül el lehet vele ökörködni, de nem lesz első napos vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest