- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s912
aktív tag
Tudja bethesda is, meg id is, hogy a pár órás single-vel semmivel sem lesz több ez a DOOM, más játékoknál.
Ki tudja, milyen elemekkel fűszerezik meg a single-t, hogy kitolják a játékidőt. Mindenesetre már egy personal teleporter is ku**asokat tudna adni a single-hez (legalábbis nekem)

De már eleve ott van a double-jump (barangoláshoz, ismeretlen helyek felfedezésére).Bár a Hell pálya nem tűnt túl "bonyolultnak", de a heatwave az többszintes lesz. Simán bebarangolható.
De ez függ attól, hogy valaki végigfut a pályán, vagy esetleg időzget és nézeget/keresget.
Én ráteszem a "kalapomat", hogy nem csőFPS-t fogunk kapni, mégha a DOOM-ot sokan annak titulálják (akkor CoD és társai mik?)
személy szerint annak is örülnék, ha nehézségi fokozatok esetén változna a megszerezhető medkit és egyéb nyalánkságok száma. Az továbbra sem tetszik, hogy kipotyog az enemy-ből. HARD fokozaton nem kérek ebből. Na majd fel is vetem a hivatalos fórumon (meg gondolom más is, mert külföldi oldalakon sem rajonganak ezért a kipotyogó dolgoktól)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Óra topik
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest