- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
olbaidhun
őstag
Sziasztok!
(#405) copass
"ez nem egy mennimennibántani lövölde"
"eternalra mindent lehet mondani, csak azt nem hogy egysíkú"+1 érezhető a fejlődés, minden fronton. A reboot már megvolt, szerintem jót tesz neki a fejlődés. Igaz még csak az elején vagyok, de az eredeti doom II höz hasonlóan ez is nagyobb, epikusabb lett. csíptem nagyon a 2016-ot is, igaz a fejlesztési módokba még bele kell rázódni.
(#430) mg1992mg
"nem lennék meglepve, ha később bekerülnének a hagyományos módok"Ha már multiplayer, nézzétek meg mit csinált a bethesda a quake champions-el. Értem én, hogy újító szándék, meg minden, de saját magukat járatják le... amíg nem lesz deatmatch meg hagyományos módok, hozzá sem kezdünk a klánnal.
Amit hiányolok az a mod lehetősége. Mekkora lenne már a régi klasszikushoz hasonló brutal doom mod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest