- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Még tegnap betettem valahová egy képet, az tényleg Photoshp volt, mert arra gondoltam milyen szép is ez az eredmény. :) Ami egy pillanatig sem tartott.
-
Superman
nagyúr
Honnan az info?
Egyébként majd a Photoshopban. mellesleg akár hiszed, akár nem tényleg 125 fps - ről indul betöltéskor. Semmi ingerenciám a hazugságokra, nem vagyok már kisgyerek, hogy ilyenekkel szórakozzak. -
Superman
nagyúr
Hogyhogy honnan? Amikor elindulok az ajtótól a második szinten 125 fps - ről indulok, aztán fokozatosan lemegy, a két zombival való harc közben 10 fps - nél járok. A Photoshopot eltaláltad :t , de azt csak a kép kicsinyítésére használtam. Bár, fogok ide tenni egy másik képet is, amiben hihetetlen érték lesz, majd skubizzátok!
-
Superman
nagyúr
Csak az a kár, hogy semmit sem lehet látni. :))
-
Superman
nagyúr
Na most már menthetetlenül itt egy kép:
-
Superman
nagyúr
-
Superman
nagyúr
Nos, kipróbáltam. Nem nagyon győzött meg. Ennek oka, hogy a sztori egy nagy nulla. Nem szeretem az olyan típusú játkékokat, amikor a Doom - típusú magányos harcos elindul és mind nagyobb fegyverekkel lekaszabolja a fél galaxist. Nyomába sem érhet a Half life, Voyager Elite Force, vagy a Deus Ex sztorijának.
Ami a grafikát illeti: a nyitóképen fantasztikusan fest hősünk arca, de megint azt kell mondanom, hogy engem az ilyen sötét helyeken való mászkálások nem nagyon győznek meg. Mindig az jut eszembe erről, amikor egy hollywoodi horrorfilmben mindent jótékony sötétség borít. Így aztán meresztgetheted a szemed, meg a kisebb - nagyobb technikai tökéletlenségek is elfedődnek.
Szóval, nem tudom lesz - e olyan siker, mint az ID szoftver másik remeke a Quake3, de grafikailag biztosan jobb annál.
Ami pedig a futását illeti, én fullscreenben próbáltam ki, tehát 1024X768 - on, hát bizony bőven szaggatott. Lövés esetén szinte kritikusra esett le az fps. Egyébként játszható, még éppen. -
Superman
nagyúr
Na igen, Ultrám van. Ez igaz, de a hibajelenség az, hogy elkezd tölteni, aztán az XP feldob egy ablakot, hogy hiba történt. Megpróbálom 2000 alatt futtatni. Eddig még minden játék elindult ezen a kártyán.
-
Superman
nagyúr
Én is letöltöttem, de nekem nem fut. Ablakban jelenik meg, aztán az új játék betöltésekor kilép hibaüzenettel.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Acer Wave 7 Mesh: Hetediziglen
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kedvenc zene a mai napra
- Ilyen lesz a Lies of P: Overture
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest