-
Mobilarena
Folytatás a teszt topikjában: [Re:] Doogee X5 - kiskutyák olcsón elvihetők
Aktív témák
-
donmilano
újonc
válasz
Ferike81 #197 üzenetére
Szia, kösznöm szépén! Valszeg én vagyok a nagyon szőke, de nem találom itt sem. Hol/melyik pont vonatkozik rá? (A mélyvizes részt pl egyáltalán nem értem...
) Megtennéd, hogy idemásolod, mit kellene tennem... ne haragudj az értetlenségem miatt, először járok ezen a fórumon....és előszörtalálkozom ezzel a problémával
-
donmilano
újonc
válasz
motoros60 #187 üzenetére
Szia! Nekem is hasonló gondom van, segíteni nekem? Doogee x5 Pro (fehér) készüléket vettem, kártyafüggetlen. Vodás SIM-met (vodafone mix 20 tarifacsomag) tettem bele és csak wifiről megy az adatkapcsolat. Hozzáférési pontként csak TescoMobil és Vitamaxos pont van.
Melyiket szerkesszem, mit írjak át, hogy menjen az adatkapcsolat?
+ Nem látom az értesítési ikonok között az adatkapcsolatot, noha a használati útmutatóban ott van. Ezt hogy tudom szerkeszteni?
Köszi szépen a segítséget előre is, és kérlek, írjátok le úgy, hogy egy bölcsész is megérthesse... -
pozsipeti
tag
Sziasztok.
Mitől lehet az, hogy miután a képernyőzár bekacsol nem hallom csörögni a telefont, de amikor feloldom látom, hogy volt nem fogadott hívásom! -
donmilano
újonc
Sziasztok!
Gyors segítség kellene: Doogee x5 Pro (fehér) készüléket vettem, kártyafüggetlen. Vodás SIM-met tettem bele és csak wifiről megy az adatkapcsolat. Hozzáférési pontként csak TescoMobil és Vitamaxos pont van.
Melyiket szerkesszem, mit írjak át, hogy menjen az adatkapcsolat?
+ Nem látom az értesítési ikonok között az adatkapcsolatot, noha a használati útmutatóban ott van. Ezt hogy tudom szerkeszteni?
Köszi szépen a segítséget, és kérlek, írjátok le úgy, hogy egy bölcsész is megérthesse...
-
inep70
újonc
Írja meg nekem aki tudja, hogy milyen típusú készülékkel kompatibilis a doogee x5, Szeretnék rá tokot és védőfóliát rendelni, de ehhez a készülékhez nem találok. Előre is köszönöm a segítséget!
-
motoros60
újonc
Nekem (Ts fekete péntek x5) a hozzáférési pontot kellet javítani.
eredetileg vitamax.vodafone.net
a jó beállítás
internet. vodafone.net.
majd újraindít és működik.
Viszont láttam nem vagyok egyedül a névjegyek nem működő egyedi csengőhangjával.
Jeleztem a szervizben azt mondták ha a többi x5 is ilyen, jelzik a gyártónak és engem is értesítenek.
Sajnos ez utóbbi még nem történt meg. -
bikfic1
tag
sziasztok! mobilnet mukodik rajta nalatok?
wifit kikapcsolom, adatforgalmat bekapcsolom
es semmi net. -
Npact
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis ötlet segítségre lenne szükségem. X5 ös ön nem tudom bekapcsolni wifit. Hiába huzom át ujra visszaugrik. Az állapotnál a wifi Mac cim nem érhető el .. van még 2 másik ui telom ott kikapcsolt wifi mellett is elérhető cim. Valami kikapcsolhatta vagy átirta beállítást. Akksi kibe ujraindit gyári visszaállitás már megvolt de a probléma nem oldott meg.
Hol mit mivel lehetne esetleg belátásra birni, hogy elinduljon? -
csaby69
csendes tag
válasz
55csacska55 #177 üzenetére
Tube mate nevű programot letöltöd apk átmásolása és youtube videók letölthetőek akár mp3 ba is!
-
krist123
újonc
-
üszök
őstag
Lehet lenne egy eladó ilyen telefonom.
-
shany1
újonc
sziasztok ! tesco fekete pénteken szereztem egy sima x5-öt és sehol nem találok hozzá tethering usb drivert ha valaki tudna egy linket dobni nagyon meg köszöném
-
üszök
őstag
Csengő hang ügyben annyira jutottam,hogy töltöttem le Zedge-ről hangokat,a csengő hangot be lehet állítani,de a két kártyát nem kezeli külön. A Névhez rendelt hang továbbra sem megy. Ha lesz kedvem kipróbálom ezt. Használtam már régebben ott szépen működött.
-
bul07
nagyúr
válasz
55csacska55 #177 üzenetére
Számítógépről egyszerűen átmásolod a Music vagy Ringtones mappába , ép mire akarod használni
-
55csacska55
újonc
Szép estét mindenkinek! Most vettem egy ilyen telefont én is! Csak az a baj hogy nem értek hozzá! Segítséget szeretnék kérni! Pl. Hogyan tudok zenét tólteni le?
-
üszök
őstag
Közben kisérleteztem kicsit. Be van másolva a használt csengő hang a telefon memória ringtones mappába. Viszont így sem volt jó. Leválasztottam a memória kártyát akkor jó lett minden hang,viszont ha vissza csatolom megint elállítódik.
-
woodworm
veterán
Sim kártyán lévő számokhoz nem lehet egyedi csengőhangot rendelni. Vagy egy fiókba, vagy a telefonra kell hozzá másolni a nevet.
-
montezuma
tag
Én is szórakoztam vele, nem sikerült. Eredmény:
1. Saját csengőhangot beállítani általános csengőhangnak
2. Saját csengőhangot beállítani egyedi csengőhangnak
3. Gyári egyedi csengőhangot beállítani a különböző embereknek, ennek lehet esélye, de most nem tudom próbálni.Próbáltam, hogy az egyedi csengőhangokat a "memória\ringtones" könyvtárba rakom, illetve újraindítom a telót, ezek nem váltak be.
-
montezuma
tag
2 napot kibír ha nem játszom és alig használom.
1 nap ha játszom 3-4 órát.
Nem vettem észre, hogy valahol nem lenne magyar, de eddig nem néztem ezt. Csak feltűnt volna.
Általában nem akad, ha sokminden (8-10) van nyitva, akkor néha döccen egyet, vagy 1-3 másodpercre lelassul, aztán megy tovább. Ilyenkor be szoktam zárni a felesleges appokat. -
adams55
tag
Üdv. Gyors kérdés, kérem olyan írjon, akinek van is ilyen teló!
Kijelzőidő átlag mennyi? game / game nélkül
5.1-es rom hány %-ban magyar nyelvű?
Bármi akadás volt már a telefon használata közben?
Bug, hiba, bármi?Köszönöm szépen a válaszokat!
-
dacomp2
csendes tag
Tisztelt Kollégák!
Az előlapi hangszóró egyszerűen nem akar megszólalni.
Szerintetek szervíz, vagy hol keresgéljek a telefonban?
Köszönöm szépen a mielőbbi segítséget. -
Zsuzscsa
újonc
Mindenkinek üdv! Tök új tag vagyok, és nem szoktam fórumokra regisztrálni, de teljesen megrekedtem ezzel a Doogee telóval. Két sim-et használok benne, és csak a telenoroson van mobilinternetem, de egyszerűen sehogy sem akarja az adatkapcsot. Légyszi segítsetek, mert teljesen nem tudom hogyan kellene ezt beállítanom, hogy működjön a net, és nem wifi-n! Lenne oly kedves valaki, aki tudja hogy miket kell beállítanom, és lerészletezné nekem, mint valami nagyon nem okosnak?? Előre is köszönöm, aki hozzá tud ehez szólni!
-
bartusd
csendes tag
Helló
Én Tescoba vettem, nagyon meg vagyok vele elégedve, de egy valamit nem tudok felfogni ami nem a teló hibája: Alapból 8gb tárhely ROM van benne, és az android nekem 4 gb-ot foglal el , ezt a pár alap alkalmazással. Másnak is ez a helyzet?
Gondolkodom ROM-ot frissíteni de nem tudom, hogy garit befolyásolja e.
Üdv.
-
Franklin
addikt
válasz
siraly1963 #161 üzenetére
Idézet a Tesztből: "A kijelző alatt a szokásos, androidos gombhármas ücsörög, sajnos a háttérvilágításra már nem futotta."
-
siraly1963
csendes tag
sziasztok! én is beszereztem ebből 1-et. alul a 3 gomb világit nektek? nekem nem. hol lehet beállitani, hogy működjön? köszi!!!
-
üszök
őstag
-
Bl.Gyo.
őstag
nem megy ez a fórum... mindenki a Pro verziót vette? vagy máshol van szó a sima x5-ről? nekem van mind 2 jelenleg, de a sima x5 jobban bejön.
-
BennyHUN
csendes tag
Hello!
Akinek van ilyen telefonja megnézné hogy hogyan megy rajta a Jurrasic World The Game ?
-
Henker2
addikt
válasz
laca7909af #154 üzenetére
Én is ezt sajnálom csak...
-
bul07
nagyúr
Na aki sima X5 akar venni megteheti olcsón
Tesco fekete péntek 17990Ft a X5 -
Henker2
addikt
Üdv. Egy X5 Pro vásárlását tervezem. Tényleg nagyon siralmas a kamera minősége?
-
tharok32
csendes tag
Sziasztok, valaki tudna segíteni abban, hogy hogyan tudnám ROOT-olni a SIMA X5-t?
-
Alex123
senior tag
válasz
Ferike81 #141 üzenetére
Tökéletes! Ez valami csoda!
A megadott értékeket egy kicsit visszavettem (30 egységgel mindet), mert túlvezéreltnek hatott a hang, így most már nem hagy kívánni valót maga után a mikrofon hangereje! (több embert is felhívtam és megerősítették)
Köszönöm még1x!
(#140) mpk: érdemes kipróbálni!
-
Ferike81
senior tag
Szia
A feleségem lenyúlta tőlem az X5 PRO-t. Azon is halkan hallottak, de fel lehet venni a mikrofont. [link] itt vannikcsike
A mobilnetet kapcsold be az adatforgalomnál, a hívószámot pedig a tárcsázóban beállítások,telefonos fiókok, további beállításokban hívóazonosító beállítás.
-
mpk
újonc
Én is sima X5-öt vettem, de vissza vittem ,mert senki sem hallott rendesen. Mivel netes vásárlás volt az extrém digitáltól, gond nélkül visszavették.
Olvasva a véleményeket és az pro verziót látva újra elgondolkoztam, hogy még 1x bizalmat szavazok a doogee-nak, főleg, hogy vettem hozzá egy tokot + üveglapot amit nem is használtam.másvalakinek gondja a mikrofonnal, vagyis a másik fél nem hallja?
-
nikcsike
újonc
Sziasztok!
Én rendeltem egy x5-öt az aliról. Viszont lenne egy-két gondom vele. Nem tudom nálatok jelentkezett-e , de én nem tudom a mobilnetet használni, csak a wifit. Van valakinek hasonló tapasztalata??? Itt van a rengeteg adatforgalmam, aztán nem tudom kihasználni.
A másik az, hogy nem tudom kikapcsolni a hívószám jelzést. Ebben esetleg tud valaki segíteni? -
Bl.Gyo.
őstag
Sziasztok!
Mi a tapasztalat az akku időről? Meddig bírja normál használat mellett? X5, és X5 Pro esetében egyaránt, bár szerintem ugyan az az akku van mind 2-ben.
Nekem volt egy DG200-as típusú, 1 hónapig jó volt az akku, de utána fokozatosan romlott, és mindenki erre panaszkodott a neten... félek evvel is ugyan ez lesz, dogee mind 2.
-
Alex123
senior tag
Sziasztok!
Lassan egy hónapja, hogy megvan az X5-ös telefonom és eddig egy bosszantó "hibát" vettem csak észre:
- telefonálás közben sokan panaszkodnak, hogy halk a hang, alig hallanak (kihangosítva nincs ilyen gond)Most ez akkor gondolom szoftveres probléma lehet... Találkoztatok már ezzel és van rá megoldás is?
-
GardenLeo
csendes tag
Sziasztok. T-mobile APN beállitásokat megadtam, mégsem tudok internetre csatlakozni. Mi lehet még a probléma?
-
csikasz76
csendes tag
Jártatok úgy, hogy telefonálás után nem adta vissza a képernyőt amikor elvettem a fülem mellől, így nem tudtam bontani a vonalat?
Csak úgy tudtam visszahozni a képernyőt, ha megnyomtam a bekapcsoló gombot. -
balintka0726
csendes tag
Helló! Valaki vett már a telefonhoz (X5 ,X5 Pro) "ablakos tokot"?
-
RockCNC
őstag
Nálam így sem működik!
-
RockCNC
őstag
Valakinek sikerült hívó félre egyedi csengőhangot adni, mert nekem nem!
Kiválasztom az egyedi csengőhangot, de mégis a gyári szólal meg! -
hamzamark
csendes tag
Sziasztok!
Egy masik hasonlo topikban mar rakerdeztem, de itt is szerencset probalok
.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sziasztok!
Nemreg vettem egy X5 Pro-t es szeretnek erdeklodni, hogy valaki rootolta-e mar?
Eddig neten talaltam 2 leirast ( egyiket XDA-n, de normalis visszaigazolas nem jott, hogy tenyleg mukodik-e; a masik pedig a "http://www.doogeemobile.com"-n , de csak a sima X5-hoz
). Normalis visszajelzes nelkul nem merek belevagni.
Valaszokat elore is koszi!
Az emlitett ket link:
XDA es DOOGEEMOBILE
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
Chosen One
csendes tag
Na megrendeltem a tokot a fóliát amit itt ajánlottatok meg egy fekete hátlapot is mivel mikor megvettem csak fehérben kaptam. Még egy kérdés. Van ebben a készülékben Gyroscope? Mert volt ahol írták volt ahol nem.
-
szmyky
aktív tag
válasz
Chosen One #124 üzenetére
Ez nagyon változó 20-40nap.
Ha hajlandó vagy többet fizetni és olyantól rendeled, aki CN postával küldi és van nyomkövetés, akkor 15-25 nap is lehet.
Matt üveget nem láttam, de lehet, hogy van, megnézem. -
szmyky
aktív tag
Ne fóliát tegyetek rá, hanem üveget, sokkal jobb!!!
-
realpopek
tag
válasz
Chosen One #119 üzenetére
Szia,
Nekem két hét használat után sem néz ki a fólia így,mondjuk makulátlan volt mikor megérkezett.
Az előző telefonom is Gorilla Glass üvegű volt,több mint 1 évig használtam fólia és tok nélkül és semmi karc nem volt rajta mikor eladtam(Lenovo A660).Igaz még én sem vettem le a fóliát de lassan már zavaró lesz a karcos fólia. -
Yag
tag
Nekem szépen benne volt a szokásos opálos fóliában, ezért gondoltam, hogy csomagolás elött pakolgatásnál sérülhet így a fólia. Vagy amikor a raktárba érkezik kibontják és kipróbálják ? Nem tudom mit és mennyit lehet pakolni hogy enniyre gányolt legyen a fóliája ... kár érte.
-
Ferike81
senior tag
Ezek szerint egyedül vagyok azzal, hogy makulátlan állapotban kaptam meg. Egyébként a gyári fóliája az csak csomagolás. Jó ötlet az üvegfólia!
-
bul07
nagyúr
válasz
Chosen One #112 üzenetére
Az enyém is jött Kínából ,szállítás közben a dobos karcolhatja meg mert egy kis zacsiba se tudták beletenni
mondjuk az enyém durvábban volt karcos
-
Yag
tag
válasz
Chosen One #112 üzenetére
Szia.
Sajnos nekem is még szerintem majdnem mindenkinek így küldték. Valószínűleg nem használt hanem a pakolás vagy ide-oda rakodás következte a képrnyő fólia sérülés.
Talán alatta nincs megsérülve, nem szedtem le én se.
A gondom nekem az volt vele, hogy ez egy gyári "puha" fólia, tehát ennél sokkal több karc és használatból eredő "sérülés" lett, lesz rajta. Kb egy hét után még a képernyő feloldás újj huzogatás nyomai is meg fognak látszódni rajra. Javasolt valami új , de kemény fóliát rátenni. -
Chosen One
csendes tag
Gyerekek megjött nekem is Edigital-ról rendeltem meg végül. 24.990Ft-ért.
Rendben is lenne szép és jó, de igy küldték el. Képeket mellékelek. A Kijelző fólia tiszta karcolás. Mintha a kutya szájából húzták volna ki. Ez azért k*rva gáz szerintem főleg hogy elvileg teljesen új. Így képtelen vagyok használni. Szerintetek vegyem le? Az a félelmem hogy fólia alatt is megvan sérülve. Szomorú vagyok rettenetesen. Írtam az ügyfélszolgálatnak is és elküldtem a képeket is. Nagyon mérges vagyok rájuk. -
DrangHun
csendes tag
Volt, akit érdekelt itt ez eustock.Rendeltem egy x5 pro-t múlt vasárnap délután, kedd reggel jött a kütyü.14 napig ők foglalkoznak a garanciával, utána a WayteQ budapesti szervize az illetékes.
Árban -mint látható- igen korrektek.Fent vannak a facebookon, ott adott típusokhoz adott "kuponkódokkal" (általában a teló márkaneve) a szállítási díj is kibekkelhető.
Vaciláltam eleinte én is, de nagyon pozitívan csalódtam. -
bul07
nagyúr
Igen navigál magyarul, le kell tölteni a hangot is, van férfi és női hang is
Nincs reklám és nem kell fizetni se
És igen ahogy írtam is regisztráció utána le lehet tölteni Európa de akár világ bármely országának a térképét, persze országonként is ki lehet választani(persze ami elérhető), és így gond nélkül lehet használni ha nincs internet, vagy ki van kapcsolva, de azt is lehet hogy csak a Here van offline-ra állítva -
Odin89
csendes tag
Köszi, egészen jól néz ki.
Ez a "Here" térkép alkalmazás, magyarul is navigál? Női hang?
Reklám és fizetésmentes?
És a fő kérdés: OFF line is megy, vagy csak bekapcsolt nettel?:
.
Telefonkönyv és sim névjegyek: Googli fiókkal szinkronizáltam, mert régi sim nem ment bele:
Régi teló / Régi sim-> Gfiók -> Új teló.És nincs meg mind.... de lehet ez a régi teló hibája mert mindig újra indult szinkron közben is.
-
realpopek
tag
válasz
Wanderlust #102 üzenetére
Szia,
A pro verziónál átmásolható,gondolom a simámál is.
Jani
-
^Clown
addikt
válasz
Wanderlust #104 üzenetére
Értem, sajnos nem tudom a választ
-
^Clown
addikt
válasz
Wanderlust #102 üzenetére
Szinkronizáld le gmail acc.-al, az nem megoldás?
-
Wanderlust
tag
Üdv,
Arra lennék kíváncsi, hogy a SIM kártyán lévő telefonszámok átmásolhatóak-e a telefonra? Sajnos volt már szerencsém olyanhoz ami nem tudta ezt és nem szeretnék több száz nevet újra eltárolni a telefonban...
-
bul07
nagyúr
Én ajánlom a Here térkép alkalmazást , az a jó benne hogy egy regisztráció után le lehet tölteni Európa bármely országának a térképét
És így internet nélkül is teljes értékű navigáció
Én legutóbb Kolozsváron használtam mert a rendes navigáció nagyon nem volt a helyzet magaslatán és a Here meg simán megoldotta
Aktív témák
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest