- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabika318
aktív tag
UMI X1 PRO-hoz KK ROM-ot töltöttem fel a needrom-ra.

-
jubilleum
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen csodát használtan kíváncsiságból.
Első és legfontosabb hogy kiesett a bekapcsoló gombja, és nem megy a hangszórója.
Hangszórót már találtam a neten, de gombot honnan tudnék szerezni?
Köszi!
-
Beni2360
félisten
Hát gyerekek búcsúzom eladtam a telcsimet és egy THL T11-re váltottam. További jó fórumozást és rendszer váltást
( ROM) kívánok mindnyájatoknak.
mindenkinek BUÉK -
gabika318
aktív tag
Na végre... Sikerült egy stabilan müködő android 4.4et az asszony UMI X1 PROjára varázsolni. Ugyan külföldi oldalakon már van KK rom, DG350hez, de az irások ellenére nem full rootoltak. Na többek között ezt a hibát is sikerült javítanom. A napokban jelentkezni fogok X1 Pro-ra való KK rommal vagy legalább \system backup-al.

-
TheGedo
csendes tag
Köszönöm a válaszokat

-
-
satazz
csendes tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Nemtudok felrakni rá semmit sajnos, mert nem látom a kijelzőt :/ Amikor ment akkor tökéletes volt a kijelző rendes képet adott le. Volt, hogy néha bekapcsolt ha feloldottam a kijelzőt, de volt, hogy csak fekete kép. Magyarországon van valahol doogee szervíz, vagy olyan ahol ezzel a márkával foglalkoznak? Előre is köszi

-
satazz
csendes tag
Sikeresen meghalt a kijelzőm. Érintésre reagál, viszont képet nem ad. Szétszedtem újracsatlakoztattam a kijelzőt akkor adott képet de 5perc használat után megint elment róla a kép. Esetleg valamilyen ötlet, hogy magának a kábelnek lenne baja, vagy egyéb?
-
Beni2360
félisten
Szerintem ott hardver hiba lesz, vagyis a kijelző vagy a csatlakozója hibás.
Szerintem kár volt belepiszkálni, ha tudjátok állítsátok vissza a gyári állapotot és gariba ha mód van rá visszaküldeni. De csak akkor ha van róla vám bizonylat mert visszafele megvámolhatják. Vagy szervíz.
A gari nehéz ügy én nyáron egy másik telefonnal végigcsináltam de a PayPal vissza adta a befizetett összeget és nem is kértem cserét. De ez más tészta.Sok sikert -
nkeith
csendes tag
kollégának is rendeltünk egyet, de az sajnos önálló életet él. néha megbolondul a kijelző... mi lehet a probléma? romot már cseréltünk rajta

-
Beni2360
félisten
Nagyon haldoklik ez a topic :-(
Mindenki eladta a telefonját, vagy már mindenkinek sikerült szupira belőni és semmi gondja vele?

-
TheGedo
csendes tag
És most elkezdett recsegni szörnyen a hangszórója a telefonnak... Mit kéne kezdeni vele?

-
TheGedo
csendes tag
Ja és még azt szeretném tudni, hogy amikor megnyitom a kamerát, kiválasztom az előlapi kamerát akkor miért van egyből automatikusan x1,0 és zoom?? És sehogyan nem tudom levenni a zoomot..

-
TheGedo
csendes tag
Sziasztok, ismét segítségre lenne szükségem.. Telefonálás közben panaszkodnak a másik felén lévők, hogy nagyon halk vagyok, akkor értenek normálisan ha körülbelül kiabálok. Tudom hogy mobileuncletoolsban a hardware testingen belül az audioban ki beállítani de nincs olyan beállítási lehetőség, hogy microphone.. Mit tegyek, vagy melyiket kell állítani?
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
Hát nekem a win7 64 bites rendszerről semmiféle flash tool nem müxik
ezt is pr: SP_Flash_Tool_v5.1348.00 de semmi reagálás
Azt a kínai billentyű (kombinácót ) meg lehet angolósitani?
Ez tyiszta magyar -
Bowdenn
csendes tag
válasz
smilecat
üzenetére
Amelyik romban a flashelésnél EBR1 és EBR2 is frissül ott ki tudod cserélni azokat.
3) Change the primary partition to 2.5 gb. ( Mtk 6582 4gb ) ( zp700 ) .
and the rest to the internal memory ( internal SD )
http://d-h.st/zrb4) Change the primary partition to 3 gb. ( Mtk 6582 4gb ) .
and the rest to the internal memory ( internal SD )
http://d-h.st/hDqforrás:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2455850Én személy szerint nem bíztam a 3 gigás primary-ban, mert szerintem 2,71 gb van max. Lehet rosszul gondolom. A 2,5-öshöz tartozó EBR-eket kicseréltem és úgy flasheltem fel a romot
-
TheGedo
csendes tag
Köszönöm!

-
TheGedo
csendes tag
Meg csináltam a uncletoolsban amit mondtál, csináltam egy GPSfix - et, most működik, gyorsan kapcsolódik

-
válasz
ticibici
üzenetére
Nagyon jó, köszönjük!
És ezen működik a képernyőtapizás rendben? Alapból rossz volt, ezért lett Senator ROM-ja.
viszont a Xabadou ROM-ban minden fasza, csak ott is a memória particiókkal van a baj... azon nincs kedved megcsinálni ugyanezt? Előnye ennek a ROM-nak, hogy nagyon stabil és gyors, míg az eredeti doogee ROM nem volt valami jó... ezért kérdezem, hogy megcsinálnád-e azon is... -
lacafaca
addikt
szerintem a 2. lépést kihagyod a recoveryben...
1: belépsz a cwm-be, csináld meg a két wipe-ot!!, ezután install zip from sdcard (ha erre rányomsz, utána még nem a kártya tartalma ugrik föl)
2: choose zip from sdcard (ha ide belépsz ekkor fogod látni a rom és fix zipeket, ha véletlen a teló memójára tetted föl, akkor lépj vissza és a choose zip from internal sdcard-ba találod őket!)
3: told föl a Xabadou350.zip-et, majd a Vipersound.zip-et majd a Supersu.zip-et
4:újraindítasz és remélhetőle örülsz.remélem érthető voltam, ha van kérdésed még akkor ne kímélj...

-
ticibici
csendes tag
Sziasztok!
Ez a verzió a Doogee által kiadott, de cseréltem benne a belső memória partíciókat 3/1 GB arányban!
Flashtool-al simán felmegy, ha betallózod kitömörítés után a scatter fájlt!
Nekem újra be kellett írnom az IMEI számokat, amik az akksi alatt találhatóak.
https://drive.google.com/file/d/0B0xmu0AW2gzCeUl2OHpDUW5SR3c/view?usp=sharing -
TheGedo
csendes tag
Valaki tud megoldást a gps problémára? Gyári ROM-ot használok, a telefon nem talál sehol sem műholdat. Fontos lenne, köszi!
-
szmyky
aktív tag
A root már megvan...

Azonban a rom-ot sehogy nem tudom felrakni...rá megyek a rom managerben install, bejön a recovery de az sdcard-on semmit nem mutat.Mire kell átnevezni a zip fájlt, hogy lássam a recoverybe?
-
szmyky
aktív tag
-
szmyky
aktív tag
Valaki tett már rá más rom-ot, kérem segítsetek.
Sajnos volt egy kijelzőcsere és azóta, ha hívást kezdeményezek elsötétűl a kijelző és csak akksi ki-be lehet újraindítani.
Minden megy, wifi, zene, programok csak a hívásoknál hülyül meg.
Kérem segítsetek, mert már 4 napja bújom a netet, de nem tudom mi a jó megoldás.
Annyi program van mtk droid, flash tool, cwm...stb. Már nem tudom mit tegyek.
:-(
Aki csinálta már kérem segítsen. Más telóknál simán rakom fel a rom-okat, de ezzel nem jutok sehova.
Wipe-okat már csináltam, de nem segített. -
Beni2360
félisten
Hát igen ez a "bigyó" bizony az elején lévő hangszóró. Talán meg kéne kérdezni az oldalon netán betudnak szerezni mikrofont ( microphone) is. nekem is bedöglött mivel nyáron lelocsoltam és élszált de megtudták javítani Állítólag nincs rendes testkábele és ezért megy hamar tönkre. Ezt kéni mindenek elótt megnézetni,talán orvosolja a hibát.
ROM ügyben látom még
nincs változás.Talán itt érdemes keresgélni: http://www.antelife.com/mobile-spare-parts/for-doogee-mobile-phones.html
-
krics
aktív tag
Sziasztok, felkerestem telefonon Micko Istvan urat a pesti doogee szervizbol, mivel a telo mikrofonja egyik pillanatrol a masikra tonkrement, sajnos nincs nekik ehhez a dg350-hez valo mikrofon keszleten. Esetleg tudok ajanlani egy helyet, ahonnan ez beszerezheto? Googleban nem bukkantam hasznalhato talalatra sajnos, olyat talaltam csak, ami a dg550-hez :[link] es a dg800-hoz [link] valo. Szerintetek ezek jok lehetnek a dg350-hez is?
-
Köszi!
Közben én is felraktam.
Semmi wipe, csak cwm-ből nekiestem
Meglepő az eredmény, minden tökéletesen működik
és megmaradt minden beállításom is (képernyő háttér, program, jelszavak, rooot, super su [működően] szóval minden).
Viszont ez a "minden fehér" stílus nekem nem jön be... pl a tárcsázónál a már fogadott/hívólista... (meg a komplett névjegyzék) basszus miért nem lehetett azt meghagyni feketén, és hogyan lehetne olyanra visszavarázsolni? Tök jól átlátható és rendesen működő tárcsázója volt, itt meg viszont vicc ami ebben benne van. A személyre szabhatóság majdnem nulla és még a nevét sem tudom kideríteni az előzőnek, hogy azt visszarakjam, vagy hogy ezt átállítsam feketére...
Egyébként gyors és korrekt eddig a ROM, de ez nagyon nem tetszik benne... -
satazz
csendes tag
Pár kép 4.4.2-es romból:
-
satazz
csendes tag
-
satazz
csendes tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Nos,
A romot cwm-ből kezdtem el telepíteni, bármiféle wipe-olás nélkül. Rá is fáztam elég rendesen, mert kaptam egy bootloopot. Na gondoltam sebaj majd SP flashtool alól felrakok rá valamit. Ez mind szép és jó elképzelés volt csak sajnos a telefon nem reagált bárminemű csatlakoztatásra aksival és nélküle se. Próbáltam, hogy az mtk-s drivert leszedem majd preloadert megprobálom felrakni, az sikerült is csak a telefon nem akart reagálni. Hangerő+fel-re nem jött be semmi hangerő+le-vel belépett factory mode-ba. Itt volt egy olyan menüpont hogy clean eMMC. Ezt megnyomtam és vártam a csodát. Teló újraindult és utána pöccre be is jött a feltett rom.
Magáról a romról:
Gyors, nem találkoztam laggal.
Gyári launcher szépen végzi a dolgát.
A kijelző alja is szépen érzékel (legalábbis ezt vettem észre)
A kameráról nem tudok nyilatkozni, mert este amúgy se lehet normális képeket készíteni.Összességében jó romnak tűnik.
-
satazz
csendes tag
Üdvözletem!
Találtam egy 4.4.2-es romot a Dög-re, most rakom fel majd elválik, hogy működik.
Link a romhoz(Nekem se erősségem a spanyol
) : [link] -
-
ticibici
csendes tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Ha tudod hasznàlni a flashtoolt, akkor tudok segíteni a belső tárhely partíciózásához! A probléma csak annyi, hogy költözés miatt a fő gépem most nem üzemel. Van két fájl, amit be kell építeni a gyári romba és 3/1 arányban fel lesz osztva a belső tárhely a programok javára. Én így használom hónapok óta és már nem is emlékszem a kevés a tárhely üzenet!
-
Beni2360
félisten
Evvel már lehetne mit kezdeni.- DG900

-
Beni2360
félisten
válasz
smilecat
üzenetére
Anno tavasszal 96$ volt az egész.+ semmi. Talán a system storaget növelném egy két progi végett de nem merek belevágni mert nem találok semmi pontos infót róla.nem találok olyan érdemleges telcsit amire le cserélném. Ha megtudnám oldani a bővítést akkor maradna semmi szükségem nagyobb teljesítményre.
De egyenlőre tökéletes .
-
válasz
Beni2360
üzenetére
Nincs ezzel a telefonnal semmi baj pedig, csak valahogy az anyacégnél is tojtak erre a típusra magasról. Minden típushoz jöttek frissítések, na ehhez nem

Én máig ezt használom, a hibrid ROMmal, és semmi bajom vele. Igaz, nem tökéletes, de árban és tudásban nagyon jó volt anno. Kár érte... -
Beni2360
félisten
Látom lassan halott lesz a DG350-es fórum az újabb és újabb telefonok végett. Rövid élet ciklusa volt. De azért egy átlagos felhasználónak,telefonra-e-malire-chetelésre-stb kisebb játékokra megfelel.Nekem április óta gond nélkül megy az eredeti rendszerrel, csak rootoltam, hogy több alkalmazást tudjak az SD-re átpakolni és így tudtam nyerni helyet a frissítésekre meg több programra.

-
give3
tag
Sziasztok,
Valaki megcsinálta már a telón az átparticionálást?
Nekiállnék ha valakinek már sikerült...
köszi. -
tharok32
csendes tag
Sziasztok kérdésem az lenne, hogy tud e valaki egy oldalt ahonnét lehet a telefonhoz védőfóliát rendelni? Magyar oldalt keresek.
-
nkeith
csendes tag
Sziasztok, nemrég lettem tulajdonosa egy DG350nek. de nem megy a mobilnet. nem tudom hol lehet a hiba. előtte samu s2 volt, azzal tökéletesen ment

-
ivga93
újonc
Sziasztok! Tudtok egy olyan helyet ahol lehet Doogee Dg350 hátlapot venni? Amúgy nekem nagyon jól működik és 3 alkalmazással tökéletesen fut. Avast, Battery Doctor, Clean Master mindenkinek ajánlom ezeket.
-
pinyő76
újonc
Sziasztok.
Továbbra is hamar lemerül az akksi. Söt melegszik és a telefon kiírja hogy túl hevült az akksi vegyem ki a telefonból. Ezt 20-30 perc játék után csinálja. Tud valaki segiteni? Elöre is köszi. -
typer91
újonc
Sziasztok!
Nekem egy DOOGEE Valencia DG800-as telefonom van.
Tökéletesen megvagyok vele elégedve.
Egy bajom van csak, bizonyos töltések után észrevettem, hogy a töltő levétele után 100%-ről azonnal leugrik 70-80% körülire. Ez van amikor teljes napig annyi marad, tehát nem csökken. Ebből gondolom, hogy valamiért rosszul számolja az akku töltöttséget.
G. Play-ről már próbáltam egy egyszerűbb akku kalibrátort használni, de nem oldotta meg a problémát.
Van erre esetleg valami jó megoldás?Köszönöm szépen!
Üdv. -
Beni2360
félisten
Szia! nem tudok, hogy az eredet doogee aksinál lenne jobb ebbe a készülékbe.nekem mát több mint fél éve megvan és semmi bajom vele,pedig szinte egész nap be van kapcsolva a wifije.Telepíteni kell a baterydoktor app-ot és az segít karbantartani a telót. nyugodtan lehet minden éjjel tőltőre rakni nem lesz semmi baja.
40%-tól már tölthető az aksi.Ha meg ujj az aksi-teló akkor hagyd 10% alá merülni és kikapcsolva ezt 2x megcsinálva feltölteni.
Remélem sikerül megoldani.Beni
-
pinyő76
újonc
Sziasztok.
Abban kérném a segítségeteket hogy nekem gyenge az akksi hamar lemerül lehet-e hozzá kapni nagyobb teljesítményű akksit?
Ha igen melyik az és hol?
Köszi. -
TheGedo
csendes tag
Sziasztok, a telefonom hangszórója tegnap este óta elkezdett recsegni.. Nem kicsit hanem szörnyen.. Mit lehet ezzel kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Bundle topik
- Suzuki topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Egyszerű kávé topik
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

( ROM) kívánok mindnyájatoknak.
mindenkinek BUÉK

nincs változás.