Hirdetés
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheGedo
csendes tag
Mindektto sim foglalat kezeli a 3G-t?
-
TheGedo
csendes tag
A Camera FV-5 fizetős verziójával egész szép képeket lehet készíteni
próbáljátok ki: http://filechoco.com/camera-fv-5-v1-74-apk/ -
TheGedo
csendes tag
Meg lenne ket kerdesem.
Ehhez a keszulekhez lehet normalis minosegu flipflop tokot es kemeny/silicon tokot rendelni? A masik pedig az lenne, hogy az egyik valaszban olvastam, hogy van egy alkalmazas ami szinte tokeletesen helyettesiti a youtubeot. Ha valaki meg tudna mondani a nevet azt nagyon megkoszonnem
-
TheGedo
csendes tag
Mai napon megerkezett a dugim, leirnam az elso tapasztalataimat.
Telefon tapintasa anyaghasznalta szinte tokeletes ennyi penzert. Kijelzoje hibataln es gyonyoru (erzeketlenseget nem tapasztalok!!), hangszoroja szepen szol, kamera vallalhato, a szenzorok hibatlanul mukodnek.
Eddig az egyetlen dolog ami bosszant, hogy a youtube szaggat (de ez sem veszes),a mikrofon minosegerol meg nem tudok kezzelfoghato informaciokkal szolgalni :/
Osszegezve: teljes mertekben meg vagyok vele elegedve, imadom!!
-
ffjani
csendes tag
Bocsi, nem olvastam el jól, a lenyíló részt nem vettem észre.

Igen ,ott minden megvan.
Nekem SE a végződés. -
ffjani
csendes tag
Itt DHL hozta.
A csomagküldő szolgálatoknál máshogy működik (tudom 2 évet melóztam ilyen helyen
)
A DHL FEDEX stb saját rendszerében viszi végig.
itt a hong kongi posta átadta a svéd postának,aki a magyar postának adja.Láttam GPS tesztet,az elég meggyőző volt. 3 másik teloval volt egymás mellett, kb 20 mp alatt megtalálta a jelet.
Kamera...
facebookra,twitterre, vagy ha a melóhelyemen gyorsan le kell valamit fényképezni tökéletes egy átlagos kam.
ha fotózni akarok,fényképezőgépet használok.
a kijelző bugoktól félek,kicsit shrek ujjaim vannak.
-
lacafaca
addikt
vagy lesz áfád, vagy nem. ez teljesen véletlen a postánál. nekem 2 hónap alatt 3 telefonból 2 átcsusszant, 1 fönnakadt. amúgy ne parázz, nem olyan szar ez, mint néhányan beállítják, akkuidő szuper, az tapizásra rá lehet érezni egy idő után, kijelzője kifogástalan és a sebességgel sincs semmi gond. gps-kamera kritikus, előző nekem érvágás, utóbbi egyeltalán nem érint. szóval ennek fényében üzemeld be, vagy add el bontatlanul, de mérlegeld, ennyi pénzért mit kapsz...
-
bagand1
csendes tag
Bocs, hogy beleszólok, de attól, hogy a svéd posta hozza Kínából, attól még ÁFA köteles lesz. Az eredeti feladási ország számít.
Lásd ez a fórum, tetején a lenyitható összefoglal, benne a fontos számokkal és tennivalókkal:
http://itcafe.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/friss.html
Persze mindig lehetnek kivételek és figyelmetlen postások.
A telefon nem rossz, de van az a pár hibája, ami itt ki lett már vesézve rendesen. Szerintem a legnagyobb baja a nagyon ócska kamera, ami ugye szoftveres probléma, tehát akár javíthatja is a gyártó. Ha lesz ilyen azt a Doogee hivatalos Facebook oldalán fogják bejelenteni.
-
ffjani
csendes tag
Sziasztok!
Ne keserítsetek el,hogy bughalom a telo,mert már úton van kishazánkba.
Ma adták fel Svédországból.( Hong Kong -ból oda küldték
)
mi a tapasztalat, Svédből mennyi idő mire ideér,és a posta milyen százalékkal vámolja?
-
becsei
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Olyan jellegű gondom lenne,hogy a birtokosa lettem egy Doogee 510-es készüléknek.
Mikor elindítom a kijelzőt,akkor majd 20-30 másodperc mire reagál a csuszkára.Vagy van valami titka a feloldásnak?Koppintani kell rá kettőt,vagy valami hasonló?Köszönöm válaszotokat. -
szmyky
aktív tag
Már kezdek örülni, hogy tönkre ment az enyém...szégyelljék magukat, hogy ilyet kiadnak, ezek nincsenek kipróbálva mielőtt kiadják?

-
bagand1
csendes tag
Sziasztok!
A pár napja megjelent új firmware-t valaki feltette már, próbáltátok?
A Doogee Facebook oldalán található kommentárok szerint az egész érintőképernyő hibajavítás félrement, mert ugyan megjavítja a problémát, de okoz egy újat: az érintőgombok nem vagy nagyon nehezen működnek. Megy is a népharag rendesen a kommentekben.
Ráadásul a kamerához nem nyúltak, ahogy nézem.Azért nem döglenek bele ezek sem a terméktámogatásba...
-
abydos
aktív tag
válasz
SamsungFAN
üzenetére
Köszönöm!

Amikor pörgött, te pörgetted, vagy magától pörgött?

Nagyon nagy lájk!!! Jeee

Köszi!
-
SamsungFAN
csendes tag
Nos, feláldoztam magam
Áruházból le, telepít, indít. A papírdoboz-eszközöm nincs hozzá, de Earth-tel elindult, pörgött a föld osztott képernyőn. Youtube nincs a telón, így annak választásakor "Leállt".
De most szedem is le, mert 75 megát foglal és nem lehet SD-re átpakolni. Meg hát felesleges nekem. -
abydos
aktív tag
Köszi! Én nem szeretnélek lelőni, de a kedvemért nem lenne kedved elindítani a Google Cardboardot, hogy működik-e vele?

Mellesleg a Doogee.hu telefonjára várok már 3 hete, hogy legyen nekik raktáron. Azért nincs még ilyenem... De, ha a cardboard nem megy, akkor nem is lesz :/
-
abydos
aktív tag
Akkor egyszerűbben kérdezem. Van a telefonban gyroscope? Mert a hivatalos oldalon nem találtam semmi erre utaló jelet, csak viszont eladóknál és ők pedig bármit írhatnak.
-
abydos
aktív tag
Tényleg, nagyon boldog lennék, ha valaki kipróbálná, amit írtam, mert rendkívül fontos lenne, hogy működik-e gyroscope (ha egyáltalán van benne) :S
-
bagand1
csendes tag
Sziasztok!
A Dugi FB oldala szerint megoldották a touchscreen problémát.
DOOGEE megosztott egy hivatkozást.
6 órája
Drive for repairing DG350 touchscreen:https://drive.google.com/file/d/0B-eEVUUoOlT4RFdHR3FjUV9DLUU/edit?usp=sharing
Video tutorial:https://www.youtube.com/watch?v=XZWxQKp8TKc&list=UU-z2KlsGC2QosWhghBilONg
DG350_TP不灵敏资料——0730.zip - Google Drive
drive.google.comhttps://www.youtube.com/watch?v=XZWxQKp8TKc&list=UU-z2KlsGC2QosWhghBilONg
Meg tudná valaki nézni, hogy mi ez és működik-e?
-
Nagya21
addikt
HAli!!
Csavarok körbe leszed(a gari matricát egy szike hegyével le lehet szépen szedni), müanyag keret levesz, alatta az érintkezőket átnéz, ha kell feljebb hajlít, összerak.
Bár szerintem a proximiti szenzor az otg-s kijelzővel van egybe, így necces az egész, sztem garis lesz, ird meg a kiskinyainak mi a problem(videózd is le), és majd mond rá vmit.
Üdv Nagya -
Papci
csendes tag
Mult héten jött meg a DG350-esem. Sajnos nem probléma mentes.
A proximity szenzor nem müxik. Vagyis hol igen hol nem. Ha megnyomom finoman a jobb felső sarkát akkor helyre áll. mitha valami kontakt hiba lenne. Találtam egy videot is a neten de mindössze ennyit. Vélhetően nem tipus hiba hanem egyedi.
https://www.youtube.com/watch?v=VzJ93osScb8Ötlet kellene hogy lehet megoldani.
Kösz
-
abydos
aktív tag
Hali.
Nagy kérdés lenne, hogy valaki kipróbálja nekem a DG350-esén ezt a Google programot? Valójában emiatt szeretném megvásárolni a telót, mert jó a kijelző felbontása és elég gyors, de ha nem működik ez a cucc, lemondok róla: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.samples.apps.cardboarddemo
Illetve, ha van valakinek türelme még ezt is elindítaná? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.FabulousPixel.TuscanyDive
Ha nincs házi készítésű VR szemüvegetek (Vagy vásárolt) akkor nem fogtok látni úgy semmi érdekeset, csak ketté van osztva a kép. A lényeg, hogy futnak-e a cuccok és lehet-e bennük forgolódni mint itt: https://www.youtube.com/watch?v=J6K-4VvS6Ts
Illetve a Splashtop távoli asztalt próbálta már valaki, hogy fut-e? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.splashtop.remote.pad.v2&hl=hu
Köszi!!
-
pilaka
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem az SPFT-vel ( két verzióval is) a CWM-et a telóra (mindkétszer zöld pipa) . Sajnos a hang le + power gombra továbbra is a Factory módba lép a kínai írásjelekkel. Az akut is kivettem ,stb.Ez lenne a CWM vagy mi lehet a hiba?
Üdv- -
abydos
aktív tag
Remélem minden tiszta
VIDEÓ -
abydos
aktív tag
Köszönöm a válaszokat

-
TheGedo
csendes tag
Ha a 30 ezres telefonbol 40 ezres lesz akkor megorulok.....
-
TheGedo
csendes tag
Aha ertem es koszonom. De viszont annyi gondom van hogy jelenleg horvatorszagban vagyok es jovo het kedden erek haza. Ez jelent valamifele problemat?
-
TheGedo
csendes tag
Megerkezett Mo. Ra a telefonom de vamkoteles , valami nav regisztraciot is ir a magyar posta nyomkoveto resze..ilyenkor mi a teendo? Fizetnem kell ra meg valamennyit a csomag atvetelekor?
-
szmyky
aktív tag
A szoros, szűk zsebben hordással nagyon vigyázz...nekem sajnos 3hónap alatt besz.rt a kijelző...

De ez szerintem az összes "vékonytelefonra" igaz lehet.
Amúgy a kijelző gyönyörű, a telefon gyors, a hangerő, minőség elfogadható.
A kamera az sajnos gyenge pontja a telefonnak, nálam például egy árnyékos helyen a videófelvétel közben olyan jelenség volt mintha pislogott volna a kamerám.
De ennyi pénzt szerintem bőven megér.Sajnos én bután bántam vele(ez volt az első tepsi telefonom). -
abydos
aktív tag
Ha valaki le akar beszélni ennek a telefonnak a megvásárlásáról, most tegye meg, mert napokon belül nincs visszaút!
-
bandita09
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy doogee 350 et és örömmel vettem ezt a szuper fórumot. Szerettem volna a feltett room-ot feltenni,de nekem az eddig leírtak egyike se működött. Pl. a reset amikor a hangerő fel gomb és bekapcs együtt nyomva : semmi nem változott . a flashtool nál nem indul el semmi. Pedig a leírtak szerint csináltam.Aksi ki ,flash indít ...beállít,usb stb. scat kijelöl usb bedug, aksi vissza. Nekem semmi reagálás.
Win7 64 -en próbáltam . Próbáltam már 3-as 5-ös flas-el is . Kérhetnék valakitől egy szájbarágós leírást ? Ha igen akkor kérek szépen
52 éves vagyok és nem szpikelek angolul
csak a szájbarágáshoz mihez tartásképpen 
erre a mail-ra írhat aki tud nekem segíteni,ha nem akarja ezekkel terhelni a fórumot:
bandita09@gmail.com
köszönöm
-
padfonefan
csendes tag
Hello!
Van valakinek valami tapasztalata a Doogee DG450-ről? Kissebb a kijelzője és az ára.
-
pcjano
csendes tag
http://doogee1.wordpress.com/2014/07/22/dg350-can-be-saved-2/
-
Bowdenn
csendes tag
Áfát akkor kell fizetni, ha a vámhatóság megállapítja. Ha úgy gondolják áfa és/vagy vám köteles az érkező csomag, akkor majd küldenek neked egy levelet, hogy nyilatkozz a csomag értékéről, azaz mutasd be a számlát. Paypal bizonylatot pdf-ként mail-ben csatolod nekik, majd az alapján kiszabják a fizetendő tételt, amit a postán a csomag átvételekor kell befizetned.
Az eljárás meggyorsítható, ha a nyomkövetővel figyeled a csomag státuszát és amikor adatbekéréshez ér akkor a posta vámügynökségnek küldöd a számlát. (így nem kell megvárnod a kiérkező levelet.)
Eljárhatsz az ügyben te is a vámahatóságnál, de egyszerűbb és nyugisabb, ha befizeted azt a nagyjából 1500 Ft-ot és hagyod a postát intézkedni. -
Benci28
csendes tag
Sziasztok !
Az ebay-ról vásároltam egy doogeet és áfát kell rá fizetnem . Aki végig csinálta már ezt a procedurát kérem segítesen priviben ! -
speedyrg
tag
Köszönöm Bowdennek. Így jó.
-
törölt tag
Sziasztok. Lehet a telefonnal sorozatképet csinálni?

-
satazz
csendes tag
Igen valami van a hardveres gyorsítással emiatt a youtube szaggat. Viszont ez a Viral Lite nevű programmal orvosolható. Lényegében ezis egy youtube csak van benne olyan funkció amivel kitudod kapcsolni ezt a cuccot, ezáltal rendesen fognak menni a videók ezzel a kliensel. Őszintén megvallva nekem még jobbnak is bizonyult funkciók terén a Viral Lite mint a rendes Youtube.
-
Ha jól értelmeztem, akkor lehet írni nekik mi a probléma a készülékkel és "ráfekszenek" az ügyre, megpróbálják kijavítani ezeket...
Többen a facen már írtak a "tipikus" hibákról: rossz hátsó kamera, youtube lag...stb
Szerintem érdemes lenne összeszedni a hibákat és írni nekik... -
TheGedo
csendes tag
, eleg durvan nez ki.. Nem vagyok benne biztos, hogy meg tudnam ezt csinalni.. Sajnos nincs tul sok tapasztalatom az android rendszer piszkalasahoz csak egy keves (x8 at csinaltam meg 2.3.7-re)..
-
TheGedo
csendes tag
Nekem lehet nem lesz eleg az egy giga :/ ha esetleg talalsz valami megoldast a tarhely bovitesere, kerlel oszd meg velem

-
speedyrg
tag
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mapfactor.navigator
Gps gondokkal küzdők figyelmébe. Teljesen ingyenes.
-
Bowdenn
csendes tag
Sd kartyara lehet persze, csak minek raknank oda...?
1. ha mas hasznalja az sd-t nem megy az adott app ( pl. usb-n log a telefon)
2. widgetek sd kartyan levo appoknal nem mukodnek
3. hiaba a gyors kartya a belso memoria akkor is gyorsabbZTE v889s-n csinaltam ugyanilyen kiosztasbol jot, csak ahhoz a telefonhoz legalabb orosz forumok voltak.

itt is biztos meg lehet oldani, akkor mar lenne 1 giga+ 1.7 giga. -
TheGedo
csendes tag
Csak egy giga az alkalmazasoknak? :S
SD kartyara lehet telepiteni/alkalmazasokat athelyezni? -
TheGedo
csendes tag
A gyári rommal nem 4 giga a belső tàrhely?
-
Monek
csendes tag
Értem.
Azért kérdeztem, mert a Lenovo telepítése után az volt a konklúzió, hogy a gyári kamera alkalmazás .jpeg tömörítése nem jó. Ezért érdekelt, hogy ennek ellenére az 1080P-s videófelvétel minősége jó e a gyári alkalmazással? Ott ugye nem szólhat közbe a .jpeg tömörítési eljárás, így a videó minősége 1080P-vel is jó kell hogy legyen. Még nincs meg a készülékem, ezért gyűjtöm az infót.
Köszönöm a választ!

-
TheGedo
csendes tag
Vannak gyári frissítések az androidra?
-
TheGedo
csendes tag
Mindenképpen szükséges a lenovo kamera app a fotózáshoz? Vagy csak ezzel lehet elerni a viszonylag Normális képminőséget?
-
-
satazz
csendes tag
Gondoltam ha már úgyis aktívabban olvasom a fórumot megkérdem, hogy a Senator fajta rom-ba a videófelvétel minőségét (felbontását) lehet állítani? Nekem 640x480ba rögzít mióta fent van, emiatt pedig kénytelen vagyok másik kamera appot használni amikor videót szeretnék rögzteni.
-
TheGedo
csendes tag
Nektek mennyit bír a telefon egy 100%-os feltöltéssel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Huawei Pura 70 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Olyan aranyos.