- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
smatte
tag
Én is egy ilyen telóban gondolkodom - bocs, ha kicsit OFF - , de átrágva jó adag kínai és magyar oldalt, nekem úgy tűnik nem éri meg kínából rendelni (javítsatok ki ha tévedek). A legolcsóbb helyen 26e Ft a cucc, erre még az ÁFA és már 33e-nél járunk. Magyar oldalon meg 30-31-ért már kapható. Persze ha valakinek van tuti tippje, hogyan legyen ...khmm.. minden happy, szívesen veszem priviben
-
kobipeti
aktív tag
Helló!
Csak a saját tapasztalatomat tudom leírni, több hét utánaolvasás után a legkevesebb gond a minideal rendelésekkel volt, ehhez a táborhoz Én is csatlakoztam! DHL-el 6 nap alatt itt volt, ÁFÁ-t kellet fizetni ami 27% középárfolyamon, összesen 34500 Ft-ban volt a telefon, és egyenlőre nem a fényképező miatt szeretjük, de a DOOGEE beígérte a javítást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest