- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
smatte
tag
Én is egy ilyen telóban gondolkodom - bocs, ha kicsit OFF - , de átrágva jó adag kínai és magyar oldalt, nekem úgy tűnik nem éri meg kínából rendelni (javítsatok ki ha tévedek). A legolcsóbb helyen 26e Ft a cucc, erre még az ÁFA és már 33e-nél járunk. Magyar oldalon meg 30-31-ért már kapható. Persze ha valakinek van tuti tippje, hogyan legyen ...khmm.. minden happy, szívesen veszem priviben
-
kobipeti
aktív tag
Helló!
Csak a saját tapasztalatomat tudom leírni, több hét utánaolvasás után a legkevesebb gond a minideal rendelésekkel volt, ehhez a táborhoz Én is csatlakoztam! DHL-el 6 nap alatt itt volt, ÁFÁ-t kellet fizetni ami 27% középárfolyamon, összesen 34500 Ft-ban volt a telefon, és egyenlőre nem a fényképező miatt szeretjük, de a DOOGEE beígérte a javítást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Netflix
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged