Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
szepi79
őstag
Nah, akkor válasz. (Ami nekem lejött)
''azért volt vajon véres a szeme Franknek, mert Donnie meglőtte, vagy mert szurkálta a tükörben..? És akkor ő tudta már h ezt ő okozta..?'':
Azért szurkálta, mert már meglőtte. Maximum a tudatalattijában tudta, szerintem csak így érezte helyesnek.
''~~hogy ment vissza? vagy az egész csak (olyan Ördög ügyvédje-szerű) ''előre-álmodás'' volt?'':
A féregjáraton keresztül. Erről volt szó kb. 15 percig, hogy féregjárat, időutazás. (Nézd meg mégegyszer.) Ergo nem előreálmodás volt, hanem valódi időutazás. Igy kerülhetett egy egy hónappal később leszakadt repülőgép-hajtóműve Donnie szobájába is.
''~~világos, ő választotta h meghal, de miért nevetett annyira? csak úgy..?'':
Szvsz azért nevetett annyira, mert megszabadult ettől az egész világtól. Meg gondolom meg is nyugodott.
''~~szerintem a lány életéért ment vissza, de másvki szerint meg csakmert elege lett az életéből... hm?'':
Azért ment vissza, hogy megváltoztassa a múltat. Ha igy, akkor igy.
''(jah meg mitől lett emberfeletti ereje? t.i. ''tömör bronz'' volt a szobor, amibe belevágta a fejszéjét...)'': Passz. Ez biztos Frank volt :DDD -
PeliScan
addikt
Nah, ígéretemhez híven megnéztem tegnap. :) Azért így több ''lejött'' a filmből. :)
Bár van pár dolog, amiről érdekelne a véleményetek;
~~azért volt vajon véres a szeme Franknek, mert Donnie meglőtte, vagy mert szurkálta a tükörben..? És akkor ő tudta már h ezt ő okozta..?
~~hogy ment vissza? vagy az egész csak (olyan Ördög ügyvédje-szerű) ''előre-álmodás'' volt?
~~világos, ő választotta h meghal, de miért nevetett annyira? csak úgy..?
~~szerintem a lány életéért ment vissza, de másvki szerint meg csakmert elege lett az életéből... hm?
(jah meg mitől lett emberfeletti ereje? t.i. ''tömör bronz'' volt a szobor, amibe belevágta a fejszéjét...)
Aktív témák
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23 256,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest