Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• szepi79

őstag

válasz PeliScan #10 üzenetére

Nah, akkor válasz. (Ami nekem lejött)

''azért volt vajon véres a szeme Franknek, mert Donnie meglőtte, vagy mert szurkálta a tükörben..? És akkor ő tudta már h ezt ő okozta..?'':
    Azért szurkálta, mert már meglőtte. Maximum a tudatalattijában tudta, szerintem csak így érezte helyesnek.

''~~hogy ment vissza? vagy az egész csak (olyan Ördög ügyvédje-szerű) ''előre-álmodás'' volt?'':
    A féregjáraton keresztül. Erről volt szó kb. 15 percig, hogy féregjárat, időutazás. (Nézd meg mégegyszer.) Ergo nem előreálmodás volt, hanem valódi időutazás. Igy kerülhetett egy egy hónappal később leszakadt repülőgép-hajtóműve Donnie szobájába is.

''~~világos, ő választotta h meghal, de miért nevetett annyira? csak úgy..?'':
    Szvsz azért nevetett annyira, mert megszabadult ettől az egész világtól. Meg gondolom meg is nyugodott.

''~~szerintem a lány életéért ment vissza, de másvki szerint meg csakmert elege lett az életéből... hm?'':
    Azért ment vissza, hogy megváltoztassa a múltat. Ha igy, akkor igy.

''(jah meg mitől lett emberfeletti ereje? t.i. ''tömör bronz'' volt a szobor, amibe belevágta a fejszéjét...)'': Passz. Ez biztos Frank volt :DDD

Aktív témák