Hirdetés
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Fotók, videók mobillal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Unit testingről már leszoktam. Ha nagy mozgások vannak a kódbázisban, akkor tarthatatlan, hogy állandóan újra kell írni a teszteket, egyébként is 2-3x annyi munka, mint simán lekódolni, aztán debuggolni. Nekem leginkább a BDD jött be és integrációs teszteket írok. Az is lefedi a nagyját, vagy legalább a gyakori eseteket. Most mondjuk Wordpress plugin készítést gyakorlok, ennél a gyakorlásnál csak manuálisan tesztelek, debuggolok, és így is jó. Régen még azt mondtam, hogy minden projekthez kellenek automatizált tesztek, most már nem vagyok annyira meggyőződve róla. Kis projekteknél szinte mindegy, ha az embernek van kellő tapasztalata, közepeseknél kezd kijönni a hátránya a tesztek hiányának, nagyokhoz látom értelmét. A közepeseknél is inkább úgy csinálom, hogy bizonyos részeket tesztelek, amik kritikusak pl. biztonság, vagy a domain modelt igen, de a prezentációt nem. Amivel még régebben szórakoztam azok az e2e tesztek. Azok se rosszak annyira, de jóval több idő és kényelmetlenebb írni és futtatni őket. Teszteléshez én ezt szerettem: [link], de már nagyon régen olvastam, és hát van vagy ezer jó könyv a témában. DI-ről nem olvastam még külön könyvet, azt esetleg megnézem, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- További aktív témák...
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Eladó MacBook Pro 14" M3 Pro 11C 14C 16GB 512GB
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest