- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Én sem értek teljesen egyet a listával, legalább megtanultam pár érdekes dolgot a színészekről... Én még azt sem tudtam, hogy Elisabeth Sladen (Sarah-Jane Smith) régen is játszott, és KICSI SPOILER amikor azt mondta egyik részben, hogy "újra találkozunk", meg "régen útitársak voltunk", azt hittem, hogy csak mint karakter, nem mint színész. KICSI SPOILER VÉGE Mondjuk ez kb olyan mintha 30-40 év múlva visszatérne Donna öregen.
Azért szerettem ahogyan Elisabeth játszott, kár, hogy elment
1 perces néma csönd ....
-
jonnyjoker01
veterán
De öreg lett John Hurt... Vagy csak jól "átalakították". Anno a Pompeis részben meg a torchwoodban láttam, és most teljesen máshogy néz ki. Fel sem ismerem
Kicsi Spoiler:
Nagyon várós az Anniversary! Ami én sem nagyon értek (egyenlõre) a találkozás így 3-an. Davidet még talán, mert a párhuzamos dimenzióban van belôle egy másik, Matt viszont (elvileg) át kéne alakuljon John-ná, szóval õrá kíváncsi vok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest