- iPhone topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozi71
senior tag
válasz
Sentinel80 #69 üzenetére
Én is most vettem a héten egy ilyet. Nálam csak a gyári CD-n lévő firmware működik vele.
Se a magyar, se az új gyári 2.00 nem akar.Mikor reset-t csináltál akkor megvártad míg zöld nem lesz a felső led?
Nem kellet kivenni sem. Csak hálókábel kihúz, USB be és úgy levenni a particiókat, a számítógép-kezelés rendszereszköz-zel.
A magyarnál szintén így akad el nálam is a vége előtt közvetlenül. Csak a reset-es újrarakás segít. Jelszónál telepítésnél mikor kérdezi, ne adj meg semmit. Csak lépj tovább. Akkor maradnia kell az ADMIN-nak. A másik hely meg üres.Nálam D-link Dir-655 routerrel ficereg, feltölt 8000kb max. Letöltés a duplája. Szóval lassú mint a fene. Kár volt bele a gyors vinyót vennem. Ja, még azt is észrevettem, hogy formázás után, ha lefuttatom a saját scan diskjét rögtön talál javítani való hibát. Ettől függetlenül rendesen működik. Adat tárolásra megteszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged