Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-X
őstag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Ugyanigy csinalom... Mindig feltoltom oket es amikor nem hasznalom akkor magatol merulnek...
Kicsit szerintem is tul van ez lihegve. Maximum ha teljesen lemerited koppra ezeket a lithiumos akksikat, akkor lehet geb@sz! 25re van beallitva a csipogas nekem, de meg 15nel lejjebb sosem meritettem oket. Ennyi a "titok"
-
Jim-X
őstag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Ezzel en is igy vagyok. Foleg amikor fent repulsz 60-120m meter magasan, akkor aztan tenyleg felesleges az erzekelo...
ps.: Amikor tavaly zakoztam a hegyekben, akkor se mentette volna meg a szenzor...de azthiszem aktiv is volt... 100%-ig az en hibam volt... Nem nzomtam a pauset, pedig rajta volt az ujjam, mint mindig
-
Jim-X
őstag
válasz
thomasvold
üzenetére
Kezdokent hobbicelra meg aztan tenyleg boven eleg! 3akksit kirepulve sem fogod telerakni a kartyat, ebben biztos vagyok...
-
Jim-X
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
-
Jim-X
őstag
válasz
thomasvold
üzenetére
Semmi ertelmet nem latom egy ilyen dronon a propellervedot. Maximum arra tudnam elkepzelni, hogy mast ne serts meg vele, de emberek kozeleben meg nem repkedunk...
Votam ma repulni, atta
Az El Escorialnal csinaltam a kiralyi kastelyrol par hyperlapse-ot meg kepeket videokat, szerintem baromi jok lettek es az idojaras is azar volt
-
Jim-X
őstag
válasz
thomasvold
üzenetére
Jo kis hetvegenek nezel elebe
En is megyek, tegnap is akartam egy naplementes Hyperlapse-ot, de lekestem
-
Jim-X
őstag
válasz
thomasvold
üzenetére
Udv a klubban! Nekem is Zoom van FMC-vel. Mar beleraktam az akksikba kb 30-35 ciklust. Nagyon gep. Oda megy ahova akarod, iszonyat jo a hatotavolsaga, sport modban pedig lehet vele allatkodni
-
Jim-X
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
A Mavic 2 Zoom 60%-ra meriti le az akksit
-
Jim-X
őstag
Sziasztok!
Kivittem tegnap egy jo kis sik terepre a Mavic 2 Zoom-ot. Ebben meg nem is lenne semmi kulonos, de 50km/h-s szel volt. Sport modban nagyon jokat repkedtem vele.
Es ami a durva, hogy kb 30fokban bedolve es kuzdve az elemekkel is atomstabil volt a kamera kepe
Sport modban szellel szembe nem tudtam 25-nel gyorsabban menni
-
Jim-X
őstag
válasz
Kolondrum
üzenetére
A magassagmeroje ugyanazt mutatja, mivel a felszallashoz viszonyitja a 0 magassagot. Es ezt minden dron igy csinalja.
A GPS-esek nem bolondulnak meg ha igy mondjuk egy hegyrol kirepulsz vele, de a TELLO pl igen, mert csak az also szenzor alapjan tajekozodik. A barometrikus szenzor alapjan tudja tartani a magassagot, tehat nem kezd el zuhanni, de a vizszintes poziciot nem, azaz elkezd "maszni".
A Miniben van GPS+GLONASS, ugyhogy ez nem problema
-
Jim-X
őstag
válasz
Lacika2332
üzenetére
Tokeletesen felfekszik az enyem a talajon. Szerintem is csere sajnos... Valoszinuleg egy rosszabbul javitott cuccot kaptal, vagy ha a tied a szama alapjan, akkor szarul raktak ossze...
Mi volt a gariztatas oka?Hetvegen amugy belevertem a Zoom-ba egy laza 45km-t, nagyon jokat mentem az egyik kozeli hegyvideki viztarozonal

-
Jim-X
őstag
Na mivan? Mindenki Black Friday-en bunyozik egy Mini-ert?

Nezzetek el...vasarnap ota nem repultem...kezdek megkattanni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Jim-X
őstag
válasz
thomasvold
üzenetére
Csak ugy mellekesen megkerdezem. Minek a TELLO-val 30m-nel messzebbre repulni?
-
Jim-X
őstag
Sziasztok!
Szombaton en is pofara estem a Mavic 2 Zoom-al...
Felmentunk ide a Navacerrada-ra, megjott az elso ho, aztan repultem egy kicsit. Marha jo volt. Visszafele megalltunk egy kis kutnal ugy 1800m magasan, mondom megyek meg egyet a varost levideozom, meg a felhok is eppen felettunk voltak.
A vegere akartam csinalni egy spiralt a kutrol... 39m-re olyan 30meter magasan megpuszilta egy fa tetejet... pont a vegen a quickshotnak... de en voltam a f@sz termeszetesen, mert nem nyomtam a leallitast, pedig lattam, hogy kozel a fa...
Nem lett meg a kicsike... Fel meteres ho mindenhol...Otthon este kielemeztem a felveteleket es a koordinatakat. Ma reggel visszamentem es ott volt 2meterre a GPS koordinata-tol a hoba belefurodva, alig vettem eszre (kb masfel orat kerestem)
Az egyik propeller leesett es az akksi is kb 1 meterre volt a drontol.
Egy egesz ejszakat toltott a hoban...de valoszinuleg ez volt a szerencsem!Mivel a hoba esett ami kb 40centi volt, egyetlen egy karcolas sem esett a gepen... 3 lapat serult, gondolom amikor elkapta a faagakat... Ugy kellett kiasnom a hobol, de nem ment bele a viz, mert fagyott... csak kivulrol erte.
Ma delutan lecsekkoltam minden funkciot es csodalatosan mukodik
Meg az akksi is
Szerencsem volt az tuti... De az is biztos, hogy brutalisan ossze van rakva ez a gep! Olyan 20m-t zuhant kb a csattanas utan ahogy szamoltam, de tulelte egyetlen(!) karcolas nelkul
-
Jim-X
őstag
Tegnap csinaltam egy jo kis Hyperlapse naplementet, nem lett eletem felvetele de azert tetszik. Majd meg gyakorolom ezeket a beallitasokat.
Addig repkedtem elotte jo pozicioba helyezni a gepet, amig a vegen a 12perces felvetelt elobb be kellett fejeznem, mert mar necces volt az RTH is
-
Jim-X
őstag
válasz
MlbMatic
üzenetére
Spanyolorszagban a 2kilo alatti dronokat hobbi, szorakozasi cellal 8km tavolsagban a repterektol es lakott teruleten kivul, maximum 120m magassagig reptetheted
Meg annyi, hogy jo idojarasi viszonyok kozott, es nappal. Este maximum 50m.
Ja es latotavolsagon belul kell lennie a madarnak. -
Jim-X
őstag
Sziasztok!
Tegnap megvolt az elso repulesem a Mavic 2 Zoom-al.
Hat igy elsore olyan erzesem volt, mint aki evtizedekig barlangban elt es most ahogy kijott, meglatta mennyi minden valtozott korulotte.
Hihetetlen miket tud ez a cucc. Csak ket akksiidonyit tudtam repulni, de valami baromi jo volt. Probaltam par quickshotot, meg a koveto modot is. Tenyleg mint egy okos kiskutya, ugy kovet.
Kimentem ide nem messze a pusztaba, ugyhogy egy kicsit sport modban is megkergettem
Szerencsere az ido is eleg kedvezo ma is, ugyhogy beleteszek az akksikba 2 ciklust az tuti

ps.: Elotte 2 hetig teszteket neztem, meg a beallitasokat es hasznalatit olvastam. Az akkuk elso toltese alatt is atolvastam mindent "laboratoriumi" korulmenyek kozott
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Jim-X
őstag
Sziasztok!
Beszallok en is a DJI vilagba egy Mavic 2 Zoom-al. Neztem a Mavic Air-t is, de vegul a emellett dontottem. A hetvegen megyek is repulni vele, mar baromira varom
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest