- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
reggi
aktív tag
Sziasztok! Jövő héten utazók Mollorca-ra, valakinek van tapasztalata az ottani szabályokkal kapcsolatban? Olvasgatok , egy Mini 2-vel szeretnék repülni , amit ki vettem ezzel kapcsolatban, hogy a magasság , láthatóság szabályokon kívül nem kell semmi engedély ott hozza ?
koszonom ! -
.mf
veterán
A DJI "javítás" (csere) példásan flottul ment.
23 szerda délután vettem fel a kapcsolatot DJI supporttal chaten, majd csináltam repair ticketet, és kaptam rá a UPS szállítócímkét; aznap bevittem és fel is adtam.
25 péntek reggel megérkezett hozzájuk.
28 hétfő délután küldték a szerviz árajánlatot, amit egyből be is fizettem.
29 kedd este feladták a DHL-nek
31 csütörtök reggel pedig meg is érkezett - nem javították, hanem egy újra cserélték
- és erre még köthetek is 1 vagy 2 éves Care Refresht. -
.mf
veterán
Fejlemény: az eladó engem ugyan letiltott, de a DJI fb-csoportban a bejegyzésem nyomán többen jelentették a profilját, ki lett tiltva adok-veszek csoprotokból és marketplace-ről, és valószínűleg eljutott hozzá az infó is, hogy feljelentettem a rendőrségen, megvan a rendszám és benzinkutas felvétel - így ma rámírt, hogy "véletlenül" rossz drónt adtak oda...
(meg persze véletlenül hajtott azonnal el, amint jeleztem, hogy valami nem stimmel, véletlenül nem várta meg, míg az adásvételit aláírjuk, véletlenül tiltott le, véletlenül nem regisztrálta át a Care-t, stb...)
Ami amúgy szuperUgyanis tegnap, amikor az első nyomozó elkezdett foglalkozni az ügyemmel, nem sok jóval kecsegtetett, azt mondta, hogy szinte lehetetlen bizonyítanom, hogy a jó helyett a töröttet adta oda, csak akkor, ha ő maga ismeri be. Nos, megvan a beismerő vallomás
Felajánlotta, hogy csináljuk vissza a dolgot, visszaadja a pénzt, amikor újra Bp-n lesz jövő hétfőn. Csakhogy a drón meg már úton Szombathely felé. Gondolom a következő checkpoint a bevizsgálás, ami után küldenek egy ajánlatot. Twine, a bevizsgálásnak van díja, vagy csak a futárdíjat kell kifizetni, ha mégsem kérem a javítást? -
PNP
őstag
Nem akarlak riogatni, de most nem az van, hogy egy olyan drón javíttatásáért fizetsz, amihez nincs közöd? Nem írtatok adásvételit, tehát még az is előfordulhat, hogy serial alapján le lesz tiltva (pl. ha már eleve lopott volt), vagy netán megcsináltatod, és valaki később jelentkezik érte, hogy ez bizony az övé.
-
twine
veterán
Parancsolj;
[link]
A dji szervizel is. Ha neked kell a zsebedbe nyúlni, és valóban "csak" gimbal+kamera+egy kar a hibája az kb 65.000.- forintnyi euroba fog neked kerülni..
"Örülj neki", mert a phantom4 szériához csak a kamera+gimbal combot lehetett 130-150.000.- forint környékén megvenni.A leírtak után kötve hiszem,hogy van care a gépen,hiszen akkor az eladó az elintézte volna...
Ha lenne care akkor a toreskarbol adódó csere 75€ lenne, és új gépet kapnál.Most ha megjavíttatod a dji-al, valszeg kothetsz rá care-t mikor visszakapod.
A párosítást szeretném azt gondolni csak tapasztalatlansag miatt nem megy...Itthoni "foglalkozunk dji gépek javításával" cégek sem működnek sokkal olcsóbban,mint a dji..
Ha már tanulopenzt fizetsz ezért a gepert, azt szerintem nekik fizess ,és jó kezekbol kapod vissza.
Ja ráadásul a care-ben intézett szervíz,és "beküldési" cím Magyarországon van. pontosan most nem ugrik be ,de amikor küldik a futár címkét (UPS) , azt hiszem Szombathely...
Hétfőn leadod a UPS -hez pénteken kapod postán a cserét...
Ha express szolgáltatást választasz care-ben , bejelentéstol számított 2napon belül nálad az új gépet, csak addig míg vissza nem küldöd a régit zárolják a szamladon egy gép árát.(érthető)
A dji chat is nekem eddig tökéletes volt kedvesek és segítőkészek,minden kérdésemre tudtak válaszolni...Olvasd át a support oldalt figyelmesen, szerintem te is sok mindent ki tudsz deríteni magadtól (város volt e a gép, van e rá care stb) de a chat is mindenre válaszol
-
Hihetetlen ez az ország...
Hogy cserélte ki? Mikor vetted észre? Ha átvetted, akkor kb. nem sok esélyed, szerintem kb. polgári per, ami nem egyszeű...
Sry, de szerintem ha Izlandra mész, ne használt drónnal! Ez egy érzékeny eszköz, nem egy vasdarab. Pár 10 ezer spórolást nem ér meg, ha meg olyan az ár, akkor általában valami nem kerek. Ez tapasztalat, próbáltak már ezzel-azzal átverni.
Anno az Air-rel én annyit szívtam, hogy céges számlát kaptam, azaz ugrott az 1 év utáni gari.
Nekem is kellett sürgősen a gép, így megvettem. Legutóbb egy Sony vázzal nem stimmeltek a papírok, aztán még fel volt háborodva az eladó, amikor szembesítettem a ténnyel, hogy én nem a balf@xjózska vagyok, mert megnéztem, és számok nem egyeznek... Szóval a magyar használtpiacon csak óvatosan, alaposan! -
twine
veterán
Tényleg "jól bírja" a mini3pro...bár ez eléggé levegőbe kiáltott mondat, szélerő mérő eszközöm nincs, de repültem már olyan szélben, amire tapasztalatlanul azt mondtam volna, hogy ezt már nem fogja bírni...De volt tapasztalatom, ezért felengedtem...és ami még fontosabb, volt/van Care, ezért fel mertem engedni, hiszen abban van egy flyaway lehetőség is. Ehhez persze olvasd át a care szerződést, pontosan mit hogyan állíts be a fiókodban, hogy ki tudd használni.
Ezeknél pedig talán még fontosabb, hogy ilyen necces körülmények között csak olyan területen repültem, ahol sem emberben sem anyagiakban nem tehettem volna kárt,ha épp a természet vette volna át az irányítást a kezemből...hozzáteszem az elmult 7-8 év alatt ilyen nem történt még...próbálkozás volt a természet részérőlde mindig én nyertem...
pár ilyen nyirkos homlokos "harc" a széllel megtanítja az embert mikor repüljön és mikor mondja hogy nem...
De pld a phantom4-es szériát simán fel lehet olyan szélben engedni, ahol egyébként felszállásnál hanyatvágja a szél szegényt...kézből kell nagyobb fordulatszámmal felengedni...a levegőben már "jól érzi" magát...
azért a mini3pro nem ennyire vagány,de meglepően jól bírja...
szerk:
és amit felettem Grillo is ír...akksira baromira kell ilyenkor figyelni, és fokozottan igaz, hogy ilyenkor legyen visual contact a géppel. tényleg legyél ott a téma és a drón közelében...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest