- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Fejlemény: az eladó engem ugyan letiltott, de a DJI fb-csoportban a bejegyzésem nyomán többen jelentették a profilját, ki lett tiltva adok-veszek csoprotokból és marketplace-ről, és valószínűleg eljutott hozzá az infó is, hogy feljelentettem a rendőrségen, megvan a rendszám és benzinkutas felvétel - így ma rámírt, hogy "véletlenül" rossz drónt adtak oda...
(meg persze véletlenül hajtott azonnal el, amint jeleztem, hogy valami nem stimmel, véletlenül nem várta meg, míg az adásvételit aláírjuk, véletlenül tiltott le, véletlenül nem regisztrálta át a Care-t, stb...)
Ami amúgy szuper
Ugyanis tegnap, amikor az első nyomozó elkezdett foglalkozni az ügyemmel, nem sok jóval kecsegtetett, azt mondta, hogy szinte lehetetlen bizonyítanom, hogy a jó helyett a töröttet adta oda, csak akkor, ha ő maga ismeri be. Nos, megvan a beismerő vallomás
Felajánlotta, hogy csináljuk vissza a dolgot, visszaadja a pénzt, amikor újra Bp-n lesz jövő hétfőn. Csakhogy a drón meg már úton Szombathely felé. Gondolom a következő checkpoint a bevizsgálás, ami után küldenek egy ajánlatot. Twine, a bevizsgálásnak van díja, vagy csak a futárdíjat kell kifizetni, ha mégsem kérem a javítást?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Autós kamerák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Építő/felújító topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- HP ZBook 17 G6 i7/ 2X32GB 64GB RAM / 512 SSD / RTX 4000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(meg persze véletlenül hajtott azonnal el, amint jeleztem, hogy valami nem stimmel, véletlenül nem várta meg, míg az adásvételit aláírjuk, véletlenül tiltott le, véletlenül nem regisztrálta át a Care-t, stb...)