Hirdetés
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
_X10Dead_
aktív tag
Nem tudta rendesen írni a kártyát felvétel közben, Tapasztalataim szerint nem igazán lehet a sérült file-okat utólag rendbe rakni.
Workaround: Ha leszedted a kártyáról az anyagot, a legközelebbi felszállás előtt formázd a kártyát a madárban. Ha így is botlik, akkor kártya csere valami bizonyítottan jó darabra. Ha ez sem oldja meg, akkor lehet veszekedni a supporttal
-
Victoryus94
őstag
Keress rá neten, én valahol találkoztam olyan weboldallal, ami erre szakosodott.
Még a DJI előtt gagyibb géppel használtam. Annak volt random jelvesztése (le is zuhant ilyenkor), és olyankor sérült a videó.------------
Nekem a horizont nem vízszintes Mavic Air-nél. Már többször próbáltam kalibrálni, de ugyanaz az eredmény. Erre valami ötlet?
Sajna 2-4 fokos dőlés elég feltűnő ha pl. tó/tenger mellett videózok. -
gonger
senior tag
Ha bontatlan újat vennél, akkor most a combo sárga színben itt best buy
#496 Victoryus94 Én polarpro ND filtereket vettem, igaz sparkhoz, de nem bántam meg. Az alap szett Air-hez is kijön 22 e -ből.
Két hete Ausztriában teszteltem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Apple Homepod Mini
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.