Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibcsi68
tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
A gogle drive-ot időközben elmagyarázta valaki, úgyhogy az megy!
-
Tibcsi68
tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
Mindegy, honnan játszom le, és mivel, mindig akad... Sikerült kölcsönkérnem egy jó kártyát, Sony, 90 mb/s írási sebességgel, de ennél is ugyanaz a helyzet, sajna...
-
Geller72
veterán
válasz
Victoryus94
üzenetére
Igen, ez is igaz. Lehet, hogy a géped kevés hozzá. Egy régebbi C2D-s gép a 4K-hoz kevés, ha nincs mellette komoly VGA.
-
Tibcsi68
tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
Milyen telefonnal használod?
-
twine
veterán
válasz
Victoryus94
üzenetére
Szia!
Nem ismerem az Air-t, de a Phantomoknál van mód ezen változtatni...csak találgatok, de szerintem ezt az air is tudja:
Adjust Gimbal Roll
Ha nem tudja, akkor passz...
Gondolom valami kis ékkel "parasztban" meg lehet oldani ezt a problémát...

Közben rájöttem, hogy valszeg ezt te is megtaláltad volna kalibrálás közben....

Bocs ha nagyon evidens dolgot írtam

(#744) makszi:
Nézd meg Handbrake felismeri e a file-t...Ha szerencséd van , és igen, eresz rá egy számodra szimpatikus konvertálást....Az rendbe rakja, és lezárja a végét szerintem a file-odnak! -
matyi19
őstag
válasz
Victoryus94
üzenetére
Köszönöm!
Használtan vásároltam a drónt (2 órát sem repült vele az előző tulaj) és tegnap mikor próbáltam felment 100m magasba...elméletileg CE-ben, nem 50m a magasság limit?
-
oszy
veterán
válasz
Victoryus94
üzenetére
A távirányítót nem látni a wi-fi résznél úgy, mint a Sparkot. A LED meg csak villog. Egyszerűen nem lehet csatlakozni sehogy az rc-hez.
Melyik szoftvert? A telefonos appot törlöm és újra beállítom.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Victoryus94
üzenetére
Józan paraszti logikával nézve az FCC mód javítja a kommunikáció minőségét, így stabilabbá és biztonságosabbá teszi a drón használatát. Szerintem ebbe elég nehéz belekötni...

-
LordAxwell
senior tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
Nekem nem állította át, nem ugrott fel ablak sem, hogy wlan átállna, pedig a dji appon belül is a beállított amcsi helyzetet jelezte, mi lehetett a gond? (elkértem egy ismerősöm androidos telóját)
-
LordAxwell
senior tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
De amúgy ez mekkora kiba**ás már a felhasználókkal, meg szerintem simán szemétség.
Ma kint voltam szabad területen, 100m magasban már szakadozott a videojel. -
LordAxwell
senior tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
Közben rájöttem, hogy odébb lehet görgetni a wifi listát, és 13 van, uh CE.

Van jó fake gps program iOS-re? -
oszy
veterán
válasz
Victoryus94
üzenetére
Na és ezt hogy? Van még?

-
LordAxwell
senior tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
2 napja van meg a spark, most tanulom, előtte Tello-m volt 3 hétig, azt imádtam.
Még nem állítottam az antennákat, megpróbálom amit mondtál. Melyik csatorna szabad? Lehet váltani köztük? -
LordAxwell
senior tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
Nekem az appon belül 11-ig van számozva a csatorna, akkor elvileg fcc-ben van? Ma 25 magasban azt mondta, hogy gyenge a wifi jel.

-
Skimaster
senior tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
Mákoskifli...
-
Skimaster
senior tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
Honnan a világból tudtad megvenni ennyiért ilyen felszereltséggel?Én olcsón vettem,de ez!
-
Victoryus94
őstag
válasz
Victoryus94
üzenetére
Update: Visszaállítottam alapértelmezettre a kontrollert.
Újrakalibráltam még egyszer...
Most felszállás után engedi vezérelni, viszont a jobb-irányra nem reagál, áll egy helyben. -
DonDennis
senior tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
-
hadrianus98
csendes tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
dehogynem, használtakat is néztem, de amiket láttam azok drágábbak voltak mint egy új a gearbestről

-
hadrianus98
csendes tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
Az van, hogy nekem már volt egy dji mavic pro fly more combo-m, csak a drónnal történt egy kis baleset, szóval most azon gondolkodok, hogy veszek egy sima mavic pro-t (ami gearbesten, ahol eddig a legolcsóbban láttam 850$) és akkor már van hozzá nekem +2 akksi + táska stb vagy eladom ezeket és veszek egy mavic air fly more combo-t, és emiatt kérdeztem a hatótávjáról mert eléggé szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban.
Teljesen igazad van, nem kell 1-1,5 km-nél nagyobb hatótáv, de az sem mindegy hogy 500m-re még teljesen sima a kép, vagy 1-2 másodpercenként beszaggat. Viszont ahogy a videóból láttam 2,4GHz-en egész jó volt a mavic air élőképe

-
hadrianus98
csendes tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
Ahogy látom 5GHz-en nagyjából 300 méternél kezd el eléggé szaggatni az élőkép, mondjuk ez eléggé kiábrándító úgy, hogy nem is lakott területen repültél vele.
Viszont 2,4GHz-en egész jó, 1km-ig teljesen rendben volt az élőkép ahogy látom, utána is még teljesen élvezhető. Fura én pont fordítva gondoltam, hogy a 2,4GHz-en fog inkább szaggatni az élőkép. Lehet, hogy inkább mavic air mellett döntök mavic pro ellenében, bár annak az élőképe több kilométer távolságból sem szaggat. -
matyi19
őstag
válasz
Victoryus94
üzenetére
Az durva, a 2. vidóban 63%-al indultál, és meg így is elment 2km-t!
FCC szabvány vagy, hogy tudtál olyan messze repülni? -
hadrianus98
csendes tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm

-
hadrianus98
csendes tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
köszi a választ

Esetleg azt még megkérdezhetem, hogy hány métertől kezd el nagyjából szaggatni az élőkép? -
Geller72
veterán
válasz
Victoryus94
üzenetére
4.2.12 van fent.
-
Zalaym
tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
-
Geller72
veterán
válasz
Victoryus94
üzenetére
Nekem van kompresszorom, azzal szoktam kicsit távolabbról lefújni, azután nedves textil kendővel letörölgetem. Ha beruházol egy összehajthatós landig padra, akkor elkerülhető, hogy a felszálláskor a port maga alá veri, rá a kamerára. 100-110 cm-es landig pad már szerintem jó. (P4)
-
Misi1979
őstag
válasz
Victoryus94
üzenetére
Én pormentes helyre teszem olyankor és bekapcsolom, járatom a motort alap fordulatszámon egy ideig (a földön).. de van sűrített levegős spray is.
-
Victoryus94
őstag
válasz
Victoryus94
üzenetére
FCC módban most 800m-ig mentem el. Simán tudott volna tovább, de még nem vagyok olyan bátor...

2 kérdésem lenne:
- Hol lehet beállítani, hogy a mobilra mentéskor felvegye a kijelzőn a feliratokat/infókat is? (pl magasság-távolság infó, stb)
- Mivel/hogyan célszerű tisztítani a drónt? A gimball környéke már most poros egy kicsit. -
Skimaster
senior tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
Nem, én a ce és fcc módra gondoltam, hogy látszik e valahol. A beállításokat már végig próbáltam, teszteltem,meg ennek hasonló a Spark- hoz.
-
Skimaster
senior tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
Azt hogy milyen módban van hol lehet megnézni? Érzékenység rendben, még nem volt időm tesztelgetni, csak kicsiben állítgatom, csak udvarban repkedek

Kellene még egy akku, azt néztem hogy 25 ezer mindenhol. Tök jó eddig a gép. -
Victoryus94
őstag
válasz
Victoryus94
üzenetére
Végül csak a GPS-t állítottam át. Holnap tesztelem, meddig jutok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest