Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Más: vettem még egy Mini 4 pro drónt. Az elsőt többek között a rossz jpg fényképei miatt adtam el. Egy Air 2s-sel vagy Mavic 3-mal összehasonlítva borzasztóak voltak a jpg fényképek. Rázoomolva, de részletesebb képeknél zoom nélkül is, mintha ecsetpacákkal lett volna festve a fénykép. Tettem is fel ide korábban példát. A világos részeknél kiégve a fehérek, a részletek eltűnve, összemosódva. DNG-ből konvertálva rendben volt, de azért egy közel fél millióba kerülő, jelenleg a legújabb, az egekig dicsért dróntól elvárható, hogy normális képeket dobjon ki magából utómunka nélkül is.
Múlt héten vettem egy másikat. Ez már a legújabb firmware-es, a másikat nem akartam frissíteni az 500m vs. 120m miatt. És láss csodát, ez a mini 4pro teljesen más képeket készít, mint az előző. Ezek rendben vannak. Gondolom a FW frissítésekkel jött a rendes minőségű jpg készítés is

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest