- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Bőrkötésű belépő a Samsungtól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schaf, Neked megy a kérdés, de nem kell bepöccenni!
Végignéztem a Légteres videótokat Bandee-val, de hátha van azóta változás, vagy esetleg bármi "remény". Ha jól értem, idén Sparkkal már openben nem lehet repülni lakott terület felett. Magyarán, ha én mégis ezzel a géppel szeretnék lakott terület felett repülni, akkor azt csak műveleti engedéllyel tehetem meg?Ez már nem Neked, csak úgy általánosságban. A DJI megnyalhatná a zacskóm, amiért ennyire elengedte ezt a típust. Minimális a súlytöbblete ahhoz, hogy beférjen a 250 gramm alá, spec propellerekkel, új tetővel (ami ugye cserélhető) szerintem simán le tudnák dolgozni azt a 8 grammot. Új firmware kellene a LED-ek megfelelő sorrendjéhez, meg szoftver, hogy ne lehessen 120 fölé menni. Kihagytam valamit? Maximum még annyi kellene, hogy az app feldobjon egy figyelmeztetést, hogy propvédő keret nélkül, a szükséges moddokkal lehet csak legálisan használni. Értem én, hogy nem biznisz, de ha kérnének ezért az upgrade-ért mondjuk 50 dollárt, lazán kifizetném. Talán még a százat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Xiaomi Robot porszívó S40C, Bontatlanul, eladó!
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- 4TB Gen4x4 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- 204 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Végignéztem a Légteres videótokat Bandee-val, de hátha van azóta változás, vagy esetleg bármi "remény". Ha jól értem, idén Sparkkal már openben nem lehet repülni lakott terület felett. Magyarán, ha én mégis ezzel a géppel szeretnék lakott terület felett repülni, akkor azt csak műveleti engedéllyel tehetem meg?