- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán

Eleinte sokan ajánlották az invertert nekem is,,de végül a gyári töltő mellet tettem le a voksomat....
Optimális helyzetben valszeg ez is azt tudja, amit írnak a papírján, tehát ugyanannyi idő lenne vele a töltés, mint a hálózati töltővel!
Amiért én a gyári megoldás mellet döntöttem, az a mult béli tapasztalatomnak köszönhető,,,,
Egyszer egy filléres kamu szivargyújtó töltő, hazavágta téglára az akkor 100+ezres szeretett Nexus4-emet!Azóta rettegek minden szivartöltőtől...
Hosszabb úton inkább kesztyűtartóba dobott powerbankról táplálom a telefonomat pld....
Ezt a töltőt is csak azért vettem, mert "muszáj" volt....legalábbis úgy éreztem....Ezért is mondtam, hogy csalkádja, embere, és helyzete válogatja....
Az inverter jó ötlet, és "sok az egyben" akár mást is táplálhat ami220v-os

CSak ott meg nekem magyarázták, hogy nem mindegy milyen jelet küld,,,
"Négyszög vagy......" vagy a tkm tudja ....lehet hogy ez a négyszög is hülyeség....
Szóval agyaltam rajta, de okosabb nem lettem, viszont legalább rettegtem,,,,
Így maradt a szivaros gyári megoldás.....De sokszor hangsúlyozom,,,,közel sem biztos, hogy az én döntéseim jók lennének

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

"Négyszög vagy......" vagy a tkm tudja ....lehet hogy ez a négyszög is hülyeség....