Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- VoLTE/VoWiFi
- Sok ponton erősít a HMD Crest széria az új modellel
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Elindult a One UI 8.5 béta program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi1979
őstag
Üdv!
Bebop2-ről váltottam Mavicra nem olyan rég, szóval van egy kis tapasztalatom a wifis adatátvitellel kapcsolatban.
Bebop2 ugye full wifin kommunikál, telemetriát és élőképet is. Elméleti max. táv 2km, nekem egyszer sikerült ezt elérnem, mezőn, full rálátással. Városban (ahol egyébként sosem repkedtem
) 4-500m volt eddig a maximum. Apró trükk volt az amúgy, amit enged/engedett a szoftver, hogy a gép régióját átállítottam EU-ról US-ra és máris nagyobb teljesítménnyel sugárzott a vájfáj. Érezhető volt a váltás, bár nem teszteltem le, mivel soha többet nem állítottam vissza EU-módra
De hogy ontopic is legyek: bebop2 után egy nagyon nagy váltás volt a mavic pro (platinum). Eddig egy hátrányát érzem csak: eszméletlenül féltem az eszközt. Pláne, mióta egyszer (városban, fúj) elveszítette a műhódakat és átkapcsolt másik módra (atti?) és elkezdett driftelni.. éjszaka.. visszahoztam, de picit leizzadtam közben.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Gitáros topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Steam topic
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- Vicces képek
- További aktív témák...
- 27% - GIGABYTE MO34WQC2 Karcos OLED Monitor! 3440x1440 / 240hz / 0.03ms / FreeSync!
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Kingston 1TB NVMe ÚJ, 3 év garival, brutál gyors!
- ASUS Strix GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X 256bit (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING) Videokártya
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) 4-500m volt eddig a maximum. Apró trükk volt az amúgy, amit enged/engedett a szoftver, hogy a gép régióját átállítottam EU-ról US-ra és máris nagyobb teljesítménnyel sugárzott a vájfáj. Érezhető volt a váltás, bár nem teszteltem le, mivel soha többet nem állítottam vissza EU-módra