Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- 5G-s szettet kapott a Samsung legkedvezőbb ajánlata
- iPhone topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlas
senior tag
válasz
Geller72
üzenetére
Amikor teszteltem huawei p9 volt. abba nincs optikai stabi ott hibatlan volt. de itt most nem tudom ki a hunyo. Mert csak ki kellene kapcsolni a stabilizatort es jo lenne. gyanusan lehet barki, mert az ios procam szoftverbe pl ki lehet kapcsolni, es ki is kapcsolja ahogy latom. igy gondolom a DJI is kitudna. nem tudom miert nem teszi, ez most direkt van vagy csak szarnak ra. semmi infom nincs. de ha ezt megtenne maris minden jo lenne. szoval az osmo okes mint eszkoz itt a DJI szoftverbe kellene ez az opcio. Amugy en az elso osmot mutattam be de ez is kb ugyan az ilyen teren nincs valtozas. remeljuk update lesz es megoldja
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest