Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlas
senior tag
válasz
Geller72
üzenetére
Amikor teszteltem huawei p9 volt. abba nincs optikai stabi ott hibatlan volt. de itt most nem tudom ki a hunyo. Mert csak ki kellene kapcsolni a stabilizatort es jo lenne. gyanusan lehet barki, mert az ios procam szoftverbe pl ki lehet kapcsolni, es ki is kapcsolja ahogy latom. igy gondolom a DJI is kitudna. nem tudom miert nem teszi, ez most direkt van vagy csak szarnak ra. semmi infom nincs. de ha ezt megtenne maris minden jo lenne. szoval az osmo okes mint eszkoz itt a DJI szoftverbe kellene ez az opcio. Amugy en az elso osmot mutattam be de ez is kb ugyan az ilyen teren nincs valtozas. remeljuk update lesz es megoldja
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Volkswagen Lupo 2002-es évjáratú eladó.
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest