Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amarton
tag
Beüzemeltem a drónt. Mindenhol frissítettem a firmwaret.
IOS rendszeren beregisztráltam. Láttam, hogy 2.4GHz-en 13 csatorna van, ami CE módnak felel meg.
Fogtam egy Androidos eszközt. Beállítottam fejlesztő módba. Letöltöttem egy FakeGPS alkalmazást és azt mondtam, hogy USA-ban vagyok. A drón elhitte és mondta, hogy átálítja a WIFI beállításokat.
Itt lehetett látni, hogy 2,4GHz-en már csak 11 csatorna van és utána az 5.8GHz következik, tehát átállt az eszköz FCC módra.
Ezután mindent kikapcsoltam. Rádugtam az IOS eszközt a távirányítóra.
Elindítottam a drónt és a távirányítót, majd az alkalmazást. Erre azt mondja az app, hogy előzőleg tök más régióban volt a drón és akarom-e az aktuálisat használni. Erre azt mondtam, hogy nem akarom.
A drón maradt FCC módban, úgy hogy a GPS viszont a jelenlegi helyet mutatja.
Return to home is működik.
Szóval elvileg 4km lett a hatótávom. Holnap letesztelem a világosban. Most csak 800 méterre mertem elküldeni, de panaszkodott, hogy nem megfelelő a látási viszony.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest