Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Mobil flották
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Na ez érdekes infó, köszi. Pont ilyen apróságok érdekelnek, mert ilyenről sohasem hallani.
Akció kamerán egyébként nekem is volt ilyen effektem, de amikor váltottam Polar Pro filterre, utána nem volt.
A pláne, hogy annó egy DJI filterrel jött elő a probléma. Azóta csak is Polar Pro filtereket veszek. Azokkal nem volt ilyen gondom azóta.Minden esetre lehet végül az 4-es lesz a befutó. Elég sok apróság arra utal, hogy az 5-ös nem féltétlen egy upgrade

Ez tény, de akkor is úgy gondoltam, hogy egyes arcok megmondják a tutit.
Azt már megszoktam a gyártói tesztfelvételek tökéletesek. Persze, minden tesztkép és videó tökéletes fényviszonyok között készül.
A Nikonnál meg az első Z modell óta ez van. Egy Nikonos YouTube-os tag csinált is róla egy videót, hogy ha ISO 200 nem elég, akkor ugorj ISO 800-ra és minden okés. Sőt, ő mindent ISO 800-ban fotóz, ami nem csillagfotózás és minden zajmentes. Nekem van kettő Z-s Nikon, Z30 és Z8. Mindkettőn ez van. Vagy 200 alatt vagy 800 a jó
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Videó stream letöltése
- Arc Raiders
- Elektromos autók - motorok
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Építő/felújító topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Autós topik
- További aktív témák...
- KIA RIO 1.4 82760 km - eladó!
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Specialized Turbo Levo Comp Alloy
- 5x112, 17", BMW felni, Opelra is jó, Barum nyárigumival
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest