- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Na ez érdekes infó, köszi. Pont ilyen apróságok érdekelnek, mert ilyenről sohasem hallani.
Akció kamerán egyébként nekem is volt ilyen effektem, de amikor váltottam Polar Pro filterre, utána nem volt.
A pláne, hogy annó egy DJI filterrel jött elő a probléma. Azóta csak is Polar Pro filtereket veszek. Azokkal nem volt ilyen gondom azóta.Minden esetre lehet végül az 4-es lesz a befutó. Elég sok apróság arra utal, hogy az 5-ös nem féltétlen egy upgrade

Ez tény, de akkor is úgy gondoltam, hogy egyes arcok megmondják a tutit.
Azt már megszoktam a gyártói tesztfelvételek tökéletesek. Persze, minden tesztkép és videó tökéletes fényviszonyok között készül.
A Nikonnál meg az első Z modell óta ez van. Egy Nikonos YouTube-os tag csinált is róla egy videót, hogy ha ISO 200 nem elég, akkor ugorj ISO 800-ra és minden okés. Sőt, ő mindent ISO 800-ban fotóz, ami nem csillagfotózás és minden zajmentes. Nekem van kettő Z-s Nikon, Z30 és Z8. Mindkettőn ez van. Vagy 200 alatt vagy 800 a jó
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Polycom P017-POLY-Studio-X50-TC8 - 4K Videokomferencia pult - kamera kijelzővel - Új ára 917.000Ft
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten / Alex asztal
- Samsung RL55VTEBG hűtőszekrény használt
- Eladó egy pixel 7 obsidian
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest