- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
DJI osmo mobile vagy DJI osmo mobile 2? Az anyaghasználaton kívül van különbség a két eszköz között?
-
A másik nagy kérdésem az, hogy a telefonról, a DJI appból hogyan tudom lementeni az elkészült videókat?
MaCS
-
-
XZoli
aktív tag
Samsung S10+ mobiltelefonal használja valaki?
-
Darko
senior tag
Szia,
- ha röviden megnyomod a bekapcsológombot akkor a töltöttségéről ad infót a ledekkel,
- ha hosszan nyomod meg akkor bekapcsol, ezután pozicionálja a telefont.A telefont előbb ki kell egyensúlyozni az osmo kikapcsolt állapotában és ezután kell bekapcsolni.
Mennyire halott, meddig jut el a fentiek közül?
-
zsolnai25
tag
Sziasztok.
Nem tudom pontosan hova tartozik ez a téma, ha esetleg nem ide, írjátok meg hol tehetném fel ezt a kérdést.
Vásároltam egy Dji Osmo Mobile 2-t használtan, mondhatni kifogástalan állapotban van. Az vele a gond hogy bekapcsolom és semmit se csinál, halott. Feltöltöttem teljesen, de meg sem mozdul. Akitől vásároltam egy hölgyé volt, azt mondta ő nem bírta beállítani ezért adja el. Én laikusként gondoltam hogy valami stabilizálás gondja volt vagy ilyesmi, de nem hogy teljesen halott :-o Most vagy én nem értek hozzá, vagy ez tényleg rossz.
Több videót néztem róla, ott be kapcsolják és kb működik is.
Esetleg aki használt már ilyet, vagy van tippje hogy kelthető életre, szívesen meghallgatok mindent.Előre is köszönöm. Ha nem maradhat a poszt kérlek írjatok hova tehetném fel a kérdést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Samsung S22+ telefon tokok
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Pitaka Iphone 12 mini tokok és Pitaka MagEZ Card Sleeve
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest