Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- uleFone Power
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
DJI osmo mobile vagy DJI osmo mobile 2? Az anyaghasználaton kívül van különbség a két eszköz között?
-
A másik nagy kérdésem az, hogy a telefonról, a DJI appból hogyan tudom lementeni az elkészült videókat?
MaCS
-
-
XZoli
aktív tag
Samsung S10+ mobiltelefonal használja valaki?
-
Darko
senior tag
Szia,
- ha röviden megnyomod a bekapcsológombot akkor a töltöttségéről ad infót a ledekkel,
- ha hosszan nyomod meg akkor bekapcsol, ezután pozicionálja a telefont.A telefont előbb ki kell egyensúlyozni az osmo kikapcsolt állapotában és ezután kell bekapcsolni.
Mennyire halott, meddig jut el a fentiek közül?
-
zsolnai25
tag
Sziasztok.
Nem tudom pontosan hova tartozik ez a téma, ha esetleg nem ide, írjátok meg hol tehetném fel ezt a kérdést.
Vásároltam egy Dji Osmo Mobile 2-t használtan, mondhatni kifogástalan állapotban van. Az vele a gond hogy bekapcsolom és semmit se csinál, halott. Feltöltöttem teljesen, de meg sem mozdul. Akitől vásároltam egy hölgyé volt, azt mondta ő nem bírta beállítani ezért adja el. Én laikusként gondoltam hogy valami stabilizálás gondja volt vagy ilyesmi, de nem hogy teljesen halott :-o Most vagy én nem értek hozzá, vagy ez tényleg rossz.
Több videót néztem róla, ott be kapcsolják és kb működik is.
Esetleg aki használt már ilyet, vagy van tippje hogy kelthető életre, szívesen meghallgatok mindent.Előre is köszönöm. Ha nem maradhat a poszt kérlek írjatok hova tehetném fel a kérdést.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Formula-1
- Gamepad
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Keresünk dokkolókat
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia) - AKCIÓ
- 0perces DDR5 4800 vadiúj Ramaxel 2x12GB memória 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest