- Motorola G86 - majdnem Edge
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
DJI osmo mobile vagy DJI osmo mobile 2? Az anyaghasználaton kívül van különbség a két eszköz között?
-
A másik nagy kérdésem az, hogy a telefonról, a DJI appból hogyan tudom lementeni az elkészült videókat?
MaCS
-
-
XZoli
aktív tag
Samsung S10+ mobiltelefonal használja valaki?
-
Darko
senior tag
Szia,
- ha röviden megnyomod a bekapcsológombot akkor a töltöttségéről ad infót a ledekkel,
- ha hosszan nyomod meg akkor bekapcsol, ezután pozicionálja a telefont.A telefont előbb ki kell egyensúlyozni az osmo kikapcsolt állapotában és ezután kell bekapcsolni.
Mennyire halott, meddig jut el a fentiek közül?
-
zsolnai25
tag
Sziasztok.
Nem tudom pontosan hova tartozik ez a téma, ha esetleg nem ide, írjátok meg hol tehetném fel ezt a kérdést.
Vásároltam egy Dji Osmo Mobile 2-t használtan, mondhatni kifogástalan állapotban van. Az vele a gond hogy bekapcsolom és semmit se csinál, halott. Feltöltöttem teljesen, de meg sem mozdul. Akitől vásároltam egy hölgyé volt, azt mondta ő nem bírta beállítani ezért adja el. Én laikusként gondoltam hogy valami stabilizálás gondja volt vagy ilyesmi, de nem hogy teljesen halott :-o Most vagy én nem értek hozzá, vagy ez tényleg rossz.
Több videót néztem róla, ott be kapcsolják és kb működik is.
Esetleg aki használt már ilyet, vagy van tippje hogy kelthető életre, szívesen meghallgatok mindent.Előre is köszönöm. Ha nem maradhat a poszt kérlek írjatok hova tehetném fel a kérdést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 2.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- BLUEO Prémium iPhone & Apple Watch kiegészítő készlet EGYBEN ELADÓ nagyker áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs