- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
DJI osmo mobile vagy DJI osmo mobile 2? Az anyaghasználaton kívül van különbség a két eszköz között?
-
A másik nagy kérdésem az, hogy a telefonról, a DJI appból hogyan tudom lementeni az elkészült videókat?
MaCS
-
-
XZoli
aktív tag
Samsung S10+ mobiltelefonal használja valaki?
-
Darko
senior tag
Szia,
- ha röviden megnyomod a bekapcsológombot akkor a töltöttségéről ad infót a ledekkel,
- ha hosszan nyomod meg akkor bekapcsol, ezután pozicionálja a telefont.A telefont előbb ki kell egyensúlyozni az osmo kikapcsolt állapotában és ezután kell bekapcsolni.
Mennyire halott, meddig jut el a fentiek közül?
-
zsolnai25
tag
Sziasztok.
Nem tudom pontosan hova tartozik ez a téma, ha esetleg nem ide, írjátok meg hol tehetném fel ezt a kérdést.
Vásároltam egy Dji Osmo Mobile 2-t használtan, mondhatni kifogástalan állapotban van. Az vele a gond hogy bekapcsolom és semmit se csinál, halott. Feltöltöttem teljesen, de meg sem mozdul. Akitől vásároltam egy hölgyé volt, azt mondta ő nem bírta beállítani ezért adja el. Én laikusként gondoltam hogy valami stabilizálás gondja volt vagy ilyesmi, de nem hogy teljesen halott :-o Most vagy én nem értek hozzá, vagy ez tényleg rossz.
Több videót néztem róla, ott be kapcsolják és kb működik is.
Esetleg aki használt már ilyet, vagy van tippje hogy kelthető életre, szívesen meghallgatok mindent.Előre is köszönöm. Ha nem maradhat a poszt kérlek írjatok hova tehetném fel a kérdést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Hobby rádiós topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen autót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest