- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
DJI osmo mobile vagy DJI osmo mobile 2? Az anyaghasználaton kívül van különbség a két eszköz között?
-
A másik nagy kérdésem az, hogy a telefonról, a DJI appból hogyan tudom lementeni az elkészült videókat?
MaCS
-
-
XZoli
aktív tag
Samsung S10+ mobiltelefonal használja valaki?
-
Darko
senior tag
Szia,
- ha röviden megnyomod a bekapcsológombot akkor a töltöttségéről ad infót a ledekkel,
- ha hosszan nyomod meg akkor bekapcsol, ezután pozicionálja a telefont.A telefont előbb ki kell egyensúlyozni az osmo kikapcsolt állapotában és ezután kell bekapcsolni.
Mennyire halott, meddig jut el a fentiek közül?
-
zsolnai25
tag
Sziasztok.
Nem tudom pontosan hova tartozik ez a téma, ha esetleg nem ide, írjátok meg hol tehetném fel ezt a kérdést.
Vásároltam egy Dji Osmo Mobile 2-t használtan, mondhatni kifogástalan állapotban van. Az vele a gond hogy bekapcsolom és semmit se csinál, halott. Feltöltöttem teljesen, de meg sem mozdul. Akitől vásároltam egy hölgyé volt, azt mondta ő nem bírta beállítani ezért adja el. Én laikusként gondoltam hogy valami stabilizálás gondja volt vagy ilyesmi, de nem hogy teljesen halott :-o Most vagy én nem értek hozzá, vagy ez tényleg rossz.
Több videót néztem róla, ott be kapcsolják és kb működik is.
Esetleg aki használt már ilyet, vagy van tippje hogy kelthető életre, szívesen meghallgatok mindent.Előre is köszönöm. Ha nem maradhat a poszt kérlek írjatok hova tehetném fel a kérdést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NBA és kosárlabda topic
- Újabb videón nézhető meg a Soulframe
- Autós topik
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- World of Tanks - MMO
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest