- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
Aktív témák
-
guest
veterán
Minden normálisan be van állitva. Azt hogy zajos lesz meg úgy értem, hogy a következő 8x8-as kis négyzetek jelennek meg a képen. X jelöli az eredeti pixelt, a többi RGB pedig ténylegesen az adott szinet :
XXXXXXXB
XXXXXXXB
XXXXXXRB
XXXXXXRB
XXXXXXRR
XXXXXXRR
XXXXXXGR
GGGGBBBB
Kb ilyen formában jelenik meg a képen változó mennyiségben. Van hogy egy ilyen négyzet sincs a képen, van, hogy csak 2-3, de van hogy 200-300. Mint mondtam az 5.0-ás nál ez nem jelentkezet. És ugyanaz a forrás, ugyanaz a kódolási beállításnál a régi cel633-on sem fordult elő, csak az XP1700-assal csinálja... :(
GUEST -
guest
veterán
Üdv mindenkinek !
DivX 5.02 kódolásnál ha bekapcsolom a bidirectional encodinget a kép zajossá válik. Értem ezalatt azt, hogy teljesen véletlenszerűen a képen 8x8 pixeles méretű négyzetekben piros,kék,zöld színű pixelek kerülnek a képbe. Vannak teljesen jó frame-ek is, de a többségüknél (kb. 80%) jelentkezik ez a hiba. Az 5.0-s DIVX-szel ezt nem csinálja. És a régi Celeronomon sem csinálta az 5.02-es. A mostani XP1700+ -on játsza csak ezt. Esetleg valami ötlet ? Már kerestem máshol erre vonatkozó infót, de sajna nem találtam. Ha lenne valakinek valami ötlete, hogy vajon miért csinálhatja ezt, kérem írjon pár sort. Előre is köszi...
GUEST
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OTP Bank topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest