Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
a CH160 mint akkori legújabb nagy dobásuk megjelent EU-ban május közepén, de nem a rendes disztributori hálózaton, csak az Amazon EU oldalain. 1-2 nap alatt kifogyott és azóta nincs, nem is volt, nem is lesz.
szóval ez legalábbis az adott termék esetén elég erősen EU ban szagú. USA-ban meg ki is van mondva. azt nemtom, hogy az azóta újonnan megjelent termékeiknél is ez van-e, de felteszem csak úgy lenne értelme, mert a régi cuccaik kaphatók gond nélkül.
-
Károly85
junior tag
válasz
zsirfecske #6 üzenetére
Igen, azt olvastam hogy szankciókat kapott az USA-tól a DeepCool, de azt nem hogy ez automatikusan EU "ban" is lenne.
-
zsirfecske
addikt
már csak az a baj, hogy a Deepcoolt bannolták az egész EU/US régióban. az én fekete CH160-am pl ritka mint a fekete holló. egyetlen darab van belőle aprón, az is fehér és nálam, mert anno kettőt vettem amíg még kapható volt.
-
Károly85
junior tag
Érdekes, voltak is ilyen "pixel" gyerekjátékok, azon csodálkozok hogy a többi gyártónak még nincs. Fiatalok körében, akiknek még van fantáziája népszerű lehet.
-
Danipicur2
tag
Akiknek nem volt az RGB-s gépház kellően karácsonyfa, azoknak ezzel kellően meglesz majd a karácsonyi hangulat szeptemberben
Szellőzés kit érdekel?
-
flashpointer
őstag
hatul ahol kijon a levego se felejtsek el betomkodni, ne csak elol ahol bemenne.
-
Segal
veterán
Megérett a világ a pusztulásra...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest