Hirdetés
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
Kemény

A szinkronizált változatra indiaiak mondták fel a szöveget? Kb olyan akcentusnak hangzik.
A nem szinkronizált változat meg "Angol" nyelven beszél
Ha elcseszték, akkor csesszék el alaposan?
Amúgy nem lehet, hogy a két változat másképp van vágva, ezért nem csinálták a hangot választhatóra? Mondjuk ha így is van, a feliratot hozzá vághatták volna. -
mephi666
nagyúr
én az egész filmet tekintve azért fogtam a fejem, mert:
igazából elég lett volna cpt marcsát felhívni, hogy "gyere már át bszki beröffenteni a napunkat, mert kezd lemerülni" ...építgettek valamit sztori néven, szétvertek egy bolygót, csomó civil áldozat... végül a gonosz elszólta magát, hogy "pedig ő csak a népét akarja megmenteni" ...lukat vertek a téridő-kontinuumra is, közben meg elég lett volna csak szépen megkérni, hogy segítsen már
esküszöm fájt az egész... a tojásból kikelt hordányi kismacskáról nem is beszélve, akik felfalták a teljes legénységet, hogy az egyetlen mentőkabinban lehozhassák a földre, majd mindenkit sértetlenül kiköpjenek -
l.skywalker
Topikgazda
Andor megtekintése | Disney+ (disneyplus.com)
Star Wars: Andor = Sandor

-
Nem nagyon vagyok tisztában a többi szolgáltatással, ez az első, amit kipróbáltam. Viszont egy cikk kapcsán megnéztem a Netflix szerződési feltételeit, és ott elég sokat rugóznak azon, hogy milyen feltételek mellett lehet megosztani (jogilag) a szolgáltatást.
A Disney+ előfizetői megállapodásában ez eléggé hangsúlytalan, leginkább ez a félmondat utal rá: "Ha azonban megengedi másoknak a háztartásában (például az Önnel együtt élőknek), hogy hozzáférjenek Disney+ szolgáltatásban létrehozott fiókjához, akkor rájuk is vonatkozik ez a Megállapodás,[...]". Ugyanakkor a jelszóért az előfizető felel: "Ön a felelős felhasználói nevének és jelszavának bizalmas kezeléséért és biztonságáért, valamint minden olyan tevékenységért, amely a Disney+ szolgáltatásban regisztrált fiókjában vagy rajta keresztül történik." De homályban marad, hogy hogyan lehet megosztani a szolgáltatást úgy, hogy nem osztom meg a jelszót, és persze az is, hogy mit is takar a háztartás. (Az angol szöveg kissé konkrétabb: "if you allow others from your household (i.e., living under the same roof)", de ott is marad tere az értelmezésnek.)
-
hombre[EU]
nagyúr
(#907) e90lci a stick még jobb, mert utazáshoz kevesebb helyet foglal.
a fō probléma az,hogy egyik mamánál régebbi smart lg tv van, másiknál egy új droidos tcl,de azon crashel,laggol mint az állat.
beleolvasgattam redditekbe és alig van olyan,ami probléma mentesen viszi :/ a fluid 4k,magyar hanggal fontos lenne -
NY_A
őstag
Én is olvastam. Olyan, mintha egy sértődött, duzzogó újságíró írta volna aki megharagudott valamiért a Disney-re.
Nekem is van több olyan dolog ami miatt neheztelek a Disney-re, de a Disney+ szerintem tartalmilag nagyon jó lett és azt állítani, hogy szánalmas bukás nagyon szubjektív kijelentés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha elcseszték, akkor csesszék el alaposan?
esküszöm fájt az egész... a tojásból kikelt hordányi kismacskáról nem is beszélve, akik felfalták a teljes legénységet, hogy az egyetlen mentőkabinban lehozhassák a földre, majd mindenkit sértetlenül kiköpjenek
(Mondjuk eleve nem szeretem, mikor egy filmben vannak éneklős részek
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
l.skywalker