Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Dogee V20pro
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
-
Mobilarena
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Pont azért próbáltam fogalmazni így, hogy ne vedd magadra, ez pont nem neked, rólad szól
ismerek ilyen embereket, még személyesen is, meg fórumban is volt aki konkrétan kijelentette hogy mi az már hogy nem csinálnak szinkront, ő magyar, magyarul akarja nézni. Te semmi ilyesmikre utalót nem írtál.
Hát, az igaz, az olvasás fejlesztést magamból kiindulva említettem meg, bár tény, hogy én mindig is gyorsan olvastam, így nem is a magyar, hanem az angol feliratos sorozatnézési olvasási sebességem fejlődésének az élménye volt az alapja.
Ebből kiindulva feltételezem, hogy akkor az anyanyelvi is fejleszthető. Bár azt nekem sincs már nagyon hová, az igaz.
Az is tény, hogy engem kevésbé zavar a magyar szinkron megléte, még ha sosem fogom azzal nézni, csakis felirattal, mint másokat az, ha csak felirat van
Talán azért vagyok toleránsabb, mert hosszú (10+) évek alatt leszoktam a szinkronról és feliratosan nézek majdnem mindent, ráadásul amiket én nézek azokhoz az életben nem fog magyar szinkron készülni
(mondjuk nem is tudnám elviselni
) -
Roland18x
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Mobil flották
- 2026 - Íme a 18. héten megjelenő játékok listája
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gumi és felni topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ismerek ilyen embereket, még személyesen is, meg fórumban is volt aki konkrétan kijelentette hogy mi az már hogy nem csinálnak szinkront, ő magyar, magyarul akarja nézni. Te semmi ilyesmikre utalót nem írtál.
Ebből kiindulva feltételezem, hogy akkor az anyanyelvi is fejleszthető. Bár azt nekem sincs már nagyon hová, az igaz.
(mondjuk nem is tudnám elviselni
l.skywalker