Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sub-ZeRo

nagyúr

válasz biker #2725 üzenetére

Végülis igen, mert ha megnézed, akkor látod a csapatod mennyire "jó". Nekem valami 85 körül van. Jah és ha rally-t tolsz, akkor a bajnokság előtt érdemes megnézni hogy a szerelők milyen perkekkel rendelkeznek. Lásd 4 kerékben jobb, vagy britt autókban jártas, vagy esetleg az adott modellre specializálódott. Mert ha ezekeket belövöd, akkor gyorsabban javítják meg az autót, meg kevesebb kreditbe is fáj.
    Én a múltkor a C4-el mentem végig, így a full 2000-es autók ki vannak maxolva és így lőttem be valahogy a csapatot.
    A master chief az 4wd, a többi emberke meg osztozkodott a többi részen. Francia autó, c4 wrc, 2000-es széria, meg még valamire bállítottam az utolsó embert. Így egy javítás olyan 10-15 percbe telik plusz a kredit is kevesebb. Igaz, az embereknek meg kell venni a perkeket de az nem pénz már.
    Szóval itt is elég sok mindent tudsz nyerni ha kicsit a csapatot is egyengeted. Jah és én sem cserélgetem az embereket, csak hosszabítom a szerződésüket, mert az lejár nekik.

Szerk: Amúgy meg az emberkéknél látod, hogy miben jobb a többitől. Onnan ki tudod szűrni, neked melyik a fontos. Lásd body, vagy hajtás, stb.

Új hozzászólás Aktív témák