Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- WayteQ xTAB 50 GPS - az androidos navi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Va
őstag
DR akadozás (lag) bug:
Belefutottam egy Dirt Rally (DR1) bug-ba, leírom hátha más is küzd, vagy küzdeni fog vele.
Újratelepítettem az egész gépet, tökéletesen futott a játék, eszközöltem sok sok beállítást és utána 5-10 másodpercenként be be laggolt, beakadt a játék. Az FPS-el nem volt gond 100 fölött volt, de pici ám annál idegesítőbb be-be akadások voltak egyfolytában. 1 órán át túrkáltam a windowsban mi fut a háttérben, túrkáltam videókártya és kijelzőbeállításokban, v-sync összes verzióját össze vissza állítgatva, usb-kkel kínlódva, hátha a kormánnyal van baj (Logi G27) stb, stb...A megoldás ez lett:
A játékban a CONTROLS beállítás menüben van egy olyan hogy "Mouse UI control", ezt kellett "OFF"-ra állítani, és egyből megszűnt az akadozás.
(alapból ez ki van kapcsolva, én kapcsoltam be utólag, de a franc se gondolta hogy ez akadást fog előidézni)
Ennyi, gondoltam hátha más is belefut a hibába, persze lehet már más is leírta itt, de gondoltam megosztom, mert nem kevés rage-et okozott tegnap.
-
Sonja
nagyúr
Az EA megveszi a Codemasters-t!

"Az EA hivatalosan is megerősítette, hogy 1.2 milliárd fontért az ő tulajdonukba kerül a Codemasters, a tényleges felvásárlásra 2021 első negyedévében fog sor kerülni."
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
Mit lehet tenni azellen, hogy a játék elfelejni a kormány beállításaimat kilépés után? Újra is kell kalibrálni ami általában vagy sikerül vagy nem.... -
Valakinek nincs kedve egy kis rally-hoz neten?
-
biker
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Na alakul ez, rallycross érdekes, könnyebbnek éreztem/gondoltam, ott mégis kellett 5 nekifutás mire clubmanből professionalbe mentem, ehhez képest a group B 205 T16-al második nekifutásra megvan a prof szint, összetett másodikból.
Karrierben hogy van, ha más kocsit választok automatice abba a csoportba tesz és ahhoz az időkhöz mér? Vagyis akár groupB-vel és végignyomható az összes szint, meg akár másik csoporttal is? itt nincs kötelező géposztály váltás a szintekhez? Meg nincs kötelező "minden autóval menni kell" ugye?
És csak a custom eventben lehet a nehézségi fokot állítani, karrierben meg hozzáállítja az előrehaladáshoz igaz?
-
Végülis igen, mert ha megnézed, akkor látod a csapatod mennyire "jó". Nekem valami 85 körül van. Jah és ha rally-t tolsz, akkor a bajnokság előtt érdemes megnézni hogy a szerelők milyen perkekkel rendelkeznek. Lásd 4 kerékben jobb, vagy britt autókban jártas, vagy esetleg az adott modellre specializálódott. Mert ha ezekeket belövöd, akkor gyorsabban javítják meg az autót, meg kevesebb kreditbe is fáj.
Én a múltkor a C4-el mentem végig, így a full 2000-es autók ki vannak maxolva és így lőttem be valahogy a csapatot.
A master chief az 4wd, a többi emberke meg osztozkodott a többi részen. Francia autó, c4 wrc, 2000-es széria, meg még valamire bállítottam az utolsó embert. Így egy javítás olyan 10-15 percbe telik plusz a kredit is kevesebb. Igaz, az embereknek meg kell venni a perkeket de az nem pénz már.
Szóval itt is elég sok mindent tudsz nyerni ha kicsit a csapatot is egyengeted. Jah és én sem cserélgetem az embereket, csak hosszabítom a szerződésüket, mert az lejár nekik.Szerk: Amúgy meg az emberkéknél látod, hogy miben jobb a többitől. Onnan ki tudod szűrni, neked melyik a fontos. Lásd body, vagy hajtás, stb.
-
biker
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Állítólag számít, milyen skilljei vannak a mérnököknek, mert azt gyorsabban javítják illetve a fejlődés is abban az irányban gyorsabb. De mivel van vagy 12 skill, nehéz követni
Volt olyan üzenet is hogy crew chief improvement vagy valami hasonló, nem jegyeztem meg, hogy a csapatvezető is tanul ahogy haladunk.
De fene tudja. Csak olvasgattam a fórumokat. Viszont ha ez igaz, nem éri meg sűrűn cserélgetni a szerelőket.Tegnap rátaláltam egy Jimmy-féle rallycross videóra, jót röhögtem, a döntőben ugyanaz, a két kék-sárga clió egymást kiforgatva keresztbe állt előtte a jokerben. Ez nálam vagy 4x megvolt már, ha előttem mennek, már rántom is vissza az autót, nem megyek utána kék-sárga clionak. Szerintem ez autó/sofőr AI programozás, van olyan aki mindig az utolsó körben megy jokerre, meg van amelyik mindig elrontja ugyanazt a kanyart.
-
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
-
Karrierben akkor fogsz szintet ugrani, ha végig viszed a b csoportot, de ezt gondolom tudod. Onnan megint egy szintet lépsz.
A rallycrosst nem tudom, mert nekem az nem tetszik.
Szerk: Igen, ha feloldasz egy upgradet akkor alapból fel rakja rá. Azzal nem lesz gondod, csak menni kell.
-
biker
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Üdv, tudom, régi thread, de hasonló probléma.
Szóval custom rally esetén lehet állítani nehézséget, itt én is masteren hagyom mindig, lássam hova kell fejlődni, így középmezőny erősen. Ez érthető, nem sok óra van még bennem meg a kormányban, stb.Amit nem értek, az a karrier mód. Ok, normál rallyban átmentem open-ből clubmanbe, ott hülye módon ráugrottam a group b renault szörnyre mert volt rá keret
aztán most küzdök hogy megzabolázzam.
A rallycrossal van bajom. kb 10-edjére futok neki, open szint, előbb clioval most corsa-val, ami jobban bejön, és mindig 5-8 ponttal lemaradok a szintugrástól. Egyszerűen az AI agresszív, és ellenséges, és büntetlenül megteszik. Kilöknek, kipöckölnek, rajtnál kiszorítanak vagy kiforgatnak, és a legjobb, ha egyszerre megyünk a jokerre, akkor rendszeresen előttem keresztbefordul és elzárja az utat, vagy elrontja a féktávot és hátulról telibe. Ezt nem lehet kikapcsolni? Már rém unalmas. Ezek nélkül símán lenyomnám mindet.Illetve ide tartozó kérdés, sorra jönnek a fejlesztések, súlycsökkentés, motor fejlesztés, stb, ezeket fel kell szerelni valahogy vagy automatikusan beállítódik és egyre potensebb lesz az autó?
-
Mit szeretnél tudni a track ir-ről?
Ha veszel egy ilyet, kapsz egy kamerát, meg választani tudsz, hogy mivel vegye le a jelet.
Ez két féle lehet. Vagy egy baseball sapkára erősített kis analóg vevő, vagy a másik, egy usb-be dugható és fejhallgatóra rögzíthető vevő. Az utóbbi drága. Az első egy olcsó megoldás, ami elég rá. Nekem a sapkás megoldás van. Bőven elég.
Amúgy van hozzá külön szoftver is.
Most éppen keresztfiam tolja vele az ETS 2-vel. Haver is jün át délután és próbálja ki mondjuk ő is ets 2-ben.
Szerintem a te kombód nem fogja tudni ezt a funkciót a játékban.
-
biker
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Én úgy jártam, hogy beállítva minden, másnap indítom, enter a startnál, betölt a játék, és nem reagál semmire.
Control settings, betölt g29, és megy. ezután googlizva találtam ezt, mióta start gombbal indítok, mindig van azonnal kormány. Bár nem néztem meg hogy a mentett pedál beállítások (deadzone/saturation) is tölti-e, még az elején vagyok a tesztelésben, de az open champ karrierben megvan a 3. hely első rohamra lancia fulvia-val. Utoljára a cmr2-vel mentem logi formula force-al, azóta nem volt jó szettem, macre borzalmas volt a rally, pc meg nem volt.
Most a "gyerek gépe" érdemel törődést, azt gondolom, jól eladtam hogy az alapvető 5-8 osztályos informatikához kell egy olyan belépőszintű gép, ami egy 15 éves házban elfér (AMD A10-7870K + R7 250 dual graphics
) Ezzel már fut úgy hogy megérte venni egy kormányt is újra.
Érdekes az automatikus video beállítások, mindig feltolná fullhd high-ra, de akkor 24-30FPS csak, 1600x900-ban mid-high kevertben 32-45fps a nyílt pályákon akár 60fps is megvan. Szóval még erősen a tesztelésen vagyok, a kézi váltás még elvonja a figyelmem, automata és minden help ki.jut eszembe, írsz a trackIR-ről, ehhez mindenképpen kell külső kamera? a monitoron van windows hello kompatibilis sztereo infra+normál kamera az arcfelismerőhöz. Erre nincs szoftver?
-
Annyi, hogy ha beállítasz valamit, akkor kell a profilnak egy mentés. Én ilyet nem csináltam sose. Érdekes. Én beállítottam és már játszottam is. Kiléptem, vissza, mindegy mivel nyomtam entert, a kormányt ugyan úgy tudtam használni, mint előtte. Kivétel volt a múlt hét,. mert ott valamiért át rakta magát H váltóra és nem volt pillangó váltóm.
De szerintem az volt az oka, hogy a H váltót átkapcsoltam szekvenciális váltóba, utána meg vissza. Ezt érzékelte a játék és H váltó profilt be is állította magának. -
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
ez sem ad ledeket a kormányra.
És a megvásárolt verzió is minden indításnál kéri, hogy beállítsam a kormányt. mentegetem a preseteket, de ha most bootolok, és játszok, akkor nem a kormány az alapértelmezett irányítás, és ugyan FFB és calibráció preset menthető, a button presetre nincs mentési mód.
Ez azért bosszantó. -
Nincs beállítva a kormányod.
A minap én is szívtam ilyen problémával, hogy nem volt sem le, sem fel váltásom külön.
A játékon belül meg kellene keresni a kormányt és ott beállítani, hogy ne H váltóval kezelje a kormányt. Lesz ott pár opció, túrd magad bele egy kicsit és meg is fogod találni ezt a beállítást..
Azért nem találod a fel-le váltást. Ezt ha átáállítod, egyből lesz ilyen gomb beállításod, hogy fel és le.
A másik hogy ne autómatán indulj el. Azt hiszem ezt is be tudod állítani.
Amúgy meg igen, a virágboltit el kell felejteni...
-
biker
nagyúr
üdv, dirt rally kérdésem lenne
Logitech G29 kormánnyal használom, egyelőre "virágbolti" verzió, de megvenném, ha biztos lennék benne, hogy a hibák csak a verzió miatt vannak.
elvileg full támogatott a Dirt Rally, mégis a kormány beállításoknál nyűglődök. Bármikor belépek a beállításokba, nulláról előről kell kezdeni, betölteni a g29 profilt, kiosztani a gombokat. Nincs gear up és gear down, csak automatával lehet menni, gombot nem lehet beállítani mert ilyen sor sincs.
az gondolom érthető, hogy a steam-ről se szedne le setupot, mert nem onnan van. De az fura, hogy nem tudok kézi váltót és kuplungot beállítani.
Sok gameplay videón láttam, hogy "hold handbrake" és amikor behúzod, akkor indul a számolás, berakod egyesbe, és start. nekem egyből számol és start.
Valamit én cseszek el, vagy ilyen a verzió, és ha megveszem az hibátlan várható? -
atomeec
senior tag
Sok játék licenc vagy egyéb okokból levételre kerül Setam-ről egy idő után. Aki megvette, annak természetesen megmarad, de később már nem lehet megvenni. Ilyenkor van, hogy akinek van gift formátumban, annak az értéke erősen felmegy
Lásd GTA első része. Nekem pl megvan, de el sem indul ugye Win10-en már, szóval kb semmi értelme...mert ugye Steam klienst meg nem tudok régi gépre telepíteni, 66-os csapdája. Alan Wake is ilyen volt illetve nagyon sok régi játék.
-
Winne
nagyúr
Urak!
Ugyan nem pörög a ON topic, de hátha valaki tud segíteni. Megvan nekem a Colin McRae Dirt 2 Steamen és barátokkal szeretnénk multizni benne, de Steamen eltűnt, nincs már az áruházban és Allkeyshopon is csak vmi vicces áron láttam.
Az első kérdés, ha mégis találunk valahol, akkor az gondolom nem Steames lesz, de én a Steamessel be tudok majd csatlakozni?
A második kérdés, hogy ha így nem lehet megoldani, akkor próbálta már valaki alternatív módon a multit?
Hátha valaki innen a régivel is nyomta multiban.

-
válasz
-szabi-
üzenetére
Ha elindítod a bajnokságot és ott nem tudsz állítani mester fokozatot?
Mert valahol lehet állítani, mert én az utóbbi 6-7 bajnokságot mesteren toltam végig.Ha olyan jó vagy, akkor majd 1 perc előnynek kellene lenni 2 szakasz után.
Ezt mester fokozaton mondom.
Ha tudsz várni, holnap reggel megnézem neked hogy hol van eldugva a nehézségi fokozat. -
-szabi-
addikt
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Profil tulajdonságoknál nincs nehézségállítás.
Karrier módban, bajnokság játszásánál lévő "rally open championship"-t választva sincs.
Most mentem 2 svéd pályát, de AI nem igazodik a tudásomhoz, így középmezőny.
Kettő verseny után már fél perc a lemaradásom.
Keresgélve neten is azt találom, hogy nem lehet nehézséget állítani. -
-szabi-
addikt
Hi
Ebben a játékban a nehézségi szint nem állítható?
üdv -
Csapoati
nagyúr
válasz
nagyroham1
üzenetére
100%, hogy nem elég neki a videokártya, de talán már a processzor is kevés lesz.
-
nagyroham1
friss újonc
Sziasztok!
Valaki segíteni abban, hogy miért nem indul a Dirt Rally 2? Amikor elindítom a Dirt Rallyt akkor csak a logót dobja fel és ennyi. Valaki segítene ebben? Megvásárolt termék.
Gép:
i5 CPU 750@2,67 GHz
8 GB
NVIDIA QUADRO NVS 295
Köszönöm! -
-
Ciccuka
veterán
Valaki próbálkozott vele, de nem jött neki össze
-
Zeeman
csendes tag
Tisztelt DR közösség,
elkezdtem játszani e játékkal, és valóban elég nehéz, a számozott Dirt sorozatok után... Nem használtam, nem is szerettem és nem is volt szükség a CoDriver-re, simán lehetett nyerni nélküle is.
Hát ebben nem....
Figyelem a piktogrammokat, de látom igencsak szükség lenne a navigátorra is...
Nincs bajom az angollal, de itt valahogy nehezen értem/tudok figyelni rá.
Létezik magyarítás hozzá? Találtam ugyan módszert a létrehozására (bnk-wem-wav), de úgy láttam, hogy ez szakaszokra bontva lett megcsinálva, ami irtózatos hanganyagot jelent...Esetleg valaki nem csinált hozzá, amit meg is osztana?
Üdv,
Zoli -
havri1
félisten
Valamit nagyon elállítottam.
Most a 2.0 helyett a simát indítottam, gondoltam megyek egyet az e30-al murván.
Egy 100m-t nem tudok megtenni egyenesen. A kormány valami eszméletlen szar. Állítgattam, de rosszabb lett. Valaki tudna egy screent küldeni a kormány érzékenységének a beállításairól?
Meg a ff is furcsa, mintha ellentétesen dolgozna. Amikor a levegőben vagyok erős, amikor az úton nulla.. -
havri1
félisten
Azért a Germany aszfalt pályának érdekes a fizikája

-
havri1
félisten
Kormányom szarakodott, azt hittem win baj, újra kellett raknom. Kiderült nem, táp gondok voltak. Most jó, de a navigátorom nem beszél..a játékot is újraraktam, néma. Mit állíthattam el?

-
PuMbA
titán
Elite vagy milyen bajnokságban vagyok és az AI elég érdekes
Monte Carlo jeges részeken 10 másodpercet ver rám a gép és nem bírok gyorsabban menni, mert kicsúszok. Összesítésben 3. lettem. Finnországban 10 másodpercet verek a gépre egy szakaszon úgy, hogy tudnék még gyorsabban menni, mert nem teljesen határon autózok. Már majdnem 1 perccel vezetek összesítésben 6 szakasz után. -
PuMbA
titán
Annyiért király vétel
Igen, a murvás fizika a legjobb a játékban és a hátsó kerekes autók modellezése. Nagyon élvezetes a vezetés. Én a hátsó kerekes Opel Kadett-tel szerettem legjobban menni, mert még könnyű is, szóval nagyon agilis gép. A 2-n még csiszoltak rajta, illetve az autóknak több súlyt adtak, mert néha flipperként dobálódsz a szűk pályákon. Aszfalt fizikát és a force feedback-et már többen nem szeretik, az más játékokban jobb. Akik játszottak már a 2-vel, azt mondják, hogy a force feedback sokkal jobb lett, most már érezni az utat. Aszfalt fizikáról nincs infó, hogy milyen lett, javult-e. -
havri1
félisten
Igen, nagyon jó a fizika!
1-2 furcsa reakció van kanyarokban, de lehet csak szokni kell. Amikor nem ideális sebességgel és ívvel érkezik az ember, érezni, hogy nem valósan reagál, olyan furcsa. De sztem eddigi legjobb fizika, ami hajaz a valódira.
Ami nagyon tetszik, hogy érezhető különbség van az első és hátsó hajtású autók között. Jól vissuaadja. Egy EVO2 Lanciával megyek most, murván, szó szerint kilinccsel előre
Amúgy most elég olcsó volt ez, 8 dodó/eur talán. -
PuMbA
titán
Az a lényeg akkor, hogy tetszik. Legalább olcsóbban veszed majd meg a 2-t, mert mire az 1-et kijátszod lemegy az ára
Egyébként a 2-nek ugyanaz a gépigénye, szóval biztos nem lesz gond. Én anno 720p-ben lowon játszottam az 1-gyel integrált grafikával 50fps körül és teljesen élvezhető volt. -
havri1
félisten
-
havri1
félisten
Helló!Pár napja megvettem, és elkezdtem vele játszani.
Első körben kapásból nem találom, hol lehet a játékban a nehézséget állítani, tehát a mesterséges segítségeket kikapcsolni, illetve a manuális váltót beállítani. AKármit indítok, automata, és a beállításokban még a shift up/down sincs meg.
Hol lehet ezt állítani?megvan.

-
SheriffHUN
csendes tag
Okés, akkor a havas pálya megbeszélve

Izgultam én is egy két eventen, előjött túlságosan a verseny drukk

Nézegettem, kb 10-15 en indultunk, de lemorzsolódik mindig a mezőny.
-
levberta
csendes tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Érdekesen jött ki a dolog... Az uccsó etapon nagyon biztos voltam magamban (szeretem a finn pályákat), aztán volt olyan szakasz, ahol 10 mp-et kaptam SubZero-tól, szóval elég felemás a kép... De grat mindenkinek!! Jó lenne, ha többen lennénk, meg jöhetne havas pálya is😀😀😀😀
-
válasz
SheriffHUN
üzenetére
Köszönöm a lehetőséget!

A verseny meg nagyon jó volt! Izgalmas volt!

Van még mit gyorsulnom jó pár szakaszon! Hátha akkor meglenne az arany kupa is...

-
SheriffHUN
csendes tag
Sub-Zero fórumtársunk ádáz versenyek után nem sokkal maradt le a 3. Dirt Rally HUN bajnokság legfelső dobogójáról.

Bertalev83-at nem sikerült elkapnunk
, kiegyensúlyozott gyors rally-kat futott megint xd1 hét múlva indul még 1, de jelzem majd előtte.
Köszi minden inneni ph fórumtársamnak a versenyzést!
-
Gr3GoRi
tag
Mégis lesz VR támogatás

-
snecy20
nagyúr
DIRT Rally 2.0 topik elkészült.
-
-
levberta
csendes tag
Hali Srácok!! Bertalev83 vagyok. Grat az időkhöz mindenkinek!! Elég szoros a bajnokság!! Ki hogy áll a mostanival? Nekem még hátravan Wales, de úgy szétvertem a kocsit a Finn ugratókon, hogy nem sok jót fűzök hozzá...
-
D.Va
őstag
Sziasztok, légyszi ne haragudjatok ezért az egy "OFF" posztért, de hátha pont itt találok segítséget...
Ismer valaki személyt/műhelyet Hajdúbihar/Szolnok megye vonzáskörzetében aki Lada tuninggal/építéssel vagy Lada Rally-zással foglalkozik komolyabb szinten?
Aki nem az is segíthet egy megosztással, facebookon THX!
[link] -
Strezi
őstag
Ezt én is meg tudom erősíteni. A hó/jég az oda való gumikkal brutál tapad (sőt, még nő is a surlódás a csúszás sebességévell, ami külön plusz). Ami nehézzé teszi az a hófalak és hogy nincs "hely" tévedni. Ha meg neki/ki megy a pilóta a "csőből" akkor a fizikától függöen durvul a végkimenet a játékban. Ott modellezni kell az amúgy szilárd pálya képlékenységét, valameddig. Elég ingoványos talaj...
De a lényeg, hamarosan a polcokon és lehet tesztelni, hogy mindez hogy sikerült a DR 2.0-ban

-
D.Va
őstag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Na akk rákeresek, megvan az Assetto is... Bár gondolom hogy azért a fizika nincs hozzá Ladásítva, gondolom valamelyik másik Assetto-s autónak a fizikáját rakták be a Ladához... bár végülis az se rossz ha egy E30 motorral szerelt Ladával driftel az ember...

Jövő hónapban kezdek Ladát építeni szal nagyon rá vagyok kattanva a témára

-
guftabi96
addikt
Jimmy Broadbent: My First Impressions Of DiRT Rally 2.0
Nem néztem még végig, de az első pár perc alapján: aszfalton még mindig nem stimmel valami, többi felületen viszont jelentős az előrelépés. -
4wd hun liga pipa. Az utolsó szakaszon lett grimbusz, de így ott 2. lettem egyelőre. Összesítve első vagyok. 😁
-
DummyBoy
senior tag
Nem számít a technika, szimulátorokról beszéltünk.
Ha most megkérdeznénk, hogy hányan vezettek már első világháborús repülőgépet, majd azt hogy hányan csapatták végig Finnországot egy group B Audi Quattroval akkor nem hiszem, hogy nagyságrendekkel eltérő válaszokat kapnánk

Nagyon megfogott téged ez a könnyű szimultátor dolog, csak nem értem, mert sehol sem írtam olyat, hogy egy szimnek könnyűnek kell lennie.
Azt írtam, hogy a valósághűség az nem függ a nehézségtől. Főleg mivel a legtöbb szimulátorban lehet az AI erősségét állítani, ami a kezdők (közöttük az enyém is) egyik legnagyobb problémája volt eleinte, és az bizony semmiben sem befolyásolja a játék fizikáját.
De ha már fizika. Bár nem száguldozok az erdőben hétvégenként, azért előfordult hogy olyan szituációkban, amit még és is simán abszolválok az utcai autómmal, DR-ben úgy repültem el mint a győzelmi zászló... És nem 120-as derékszögű kanyarokról beszélek természetesen, és nem is Kővári Barnáék Trabantjával csapattam.
A szubjektív valósághűségről mindig egy régi Battlefield-es vita jut eszembe, ahol emberünk nagyban hőbörgött, hogy mennyire nem valósághű a játék. Mondtuk is neki, hogy ennek a játéknak nem az a célja, hanem a szórakoztatás, ha valósághűséget akar akkor menjen ArmA-zni. Erre ő kifakadt, hogy próbálta már, de az szar, irreális, milyen hülyeség már az hogy 300 méterről eltalálják, aztán elvérzik és meghal ...

-
RpPRO
őstag
válasz
DummyBoy
üzenetére
Lehet igazad van, csakhogy ez egy autós játék fóruma, így pontosítom kérdésem: tudnál könnyű autós szimulátort mondani? Másrészt az emberek kb. 0,0000001%-ának van valós tapasztalata repülőgép vezetésben, így összehasonlítani is ők tudnák az általad említett játékkal. Tehát megint csak visszajutunk oda, hogy kinek mi a valósághű.
Talán már te is csapattál autóval, így azzal könnyebb egy Dirt fizikát összehasonlítani. -
DummyBoy
senior tag
Szerintem a valósághűségnek pont nem szabadna szubjektívnek lennie

Az hogy elhiszed-e a valósághűséget, az más kérdés.
Attól nem lesz valami valósághű, mert nehéz. Nem azt mondtam, hogy könnyűnek kell lennie.
De itt egy élő példa: Anno Rise of Flightban (Első világháborús repülőszim.) gyanús lett az emberkéknek hogy az egyik gép elég érdekesen viselkedik bizonyos szituációkban, pedig pont arról volt híres, hogy azokban jó.
Hosszas kutatás után kiderült, hogy a gép játékbeli alapbeállítása nem olyan mint valóságban volt, ezért viselkedik úgy. Találtak rá megoldást, és ezután sokkal stabilabban lehetett vele repülni az adott szintukban.
Később a devek ezt ki is javították.
Könnyebb lett, de valósághűbb is.
Persze ott is volt ellenpélda, volt olyan gép, amit bődületesen nehéz volt stabilan repülni, de ott az volt a valósághű.
Nem baj az ha egy szimulátor nehéz, de azért legyen az, mert a valóságban is olyan, ne pedig azért mert a fanbojok úgy szeretik!
Hehe, Skoda 120L-en tanultam anno vezetni xD
-
Ciccuka
veterán
-
RpPRO
őstag
-
DummyBoy
senior tag
Nagyon jó szim a Dirt Rally, de azért messze nem tökéletes!
Viszont mivel nagyon régóta nem jelent meg rendes Rally Sim, ezért egyfajta túlzott imádat veszi körbe.
Egy Szimulátor nem attól lesz szimulátor, hogy nehéz, hanem attól hogy valósághű. És a DR-ben azért vannak olyan dolgok, amihez nem kell autóversenyzőnek lenni, hogy felhúzd a szemöldököd.
A D4-ben pár dolgot csiszoltak, ezáltal egyszerűbbé váltak, ami miatt pedig nekiálltak a DR fanok zúgolódni (persze lehet túltolták, de nem értek a lovakhoz), és ezt nem értem igazából, mivel engem nem az mozgat, milyen nehéz valami, hanem hogy mennyire valósághű.
Szóval remélem a DR2 valósághűbb lesz mint az 1, és máris boldog leszek és nagyon bízom benne, hogy nem fogják csak azért lebutítani, hogy "nehéz" legyen.
-
PR0JECTNR56
addikt
Én is várom a 2.0-át, megjelenéskor kipróbálom, aztán azonnal kiderül mit tud nyújtani az elődhöz képest.
-
Az 1-ben még sok is. Lásd walesi szakaszok. Lásd Richard Burns rally angolt. Ott esőben igen durva, míg az 1-ben ugyan úgy mész mintha szárazon mennél. De hozhatnám példát a német szakaszokról meg a francia ?! talán. Na ott esőben csúszik az rbr. Úgy hogy itt még tapad is a felület.
-
SH4D0W2011
őstag
Ti most komolyan néhány videó után ezen sírtok? Majd meglátjuk, milyen lesz a játék, ha megjelenik.
-
Tomdriver
őstag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Szerintem nem. Az emberek többsége nem akar szimulátorral játszani mert rohadt nehéz. Lásd az 1-et, meg a Richard Burns Rally-t. Ez csak fél szimulátor lesz, hogy többen tudják élvezni és többet adjanak el.
Neeeee... !!! De hát ilyen fosból sosem elég? Nem hiszem el, hogy a szim. közösség nem tud nyomást gyakorolni ezekre...

-
Szerintem nem. Az emberek többsége nem akar szimulátorral játszani mert rohadt nehéz. Lásd az 1-et, meg a Richard Burns Rally-t. Ez csak fél szimulátor lesz, hogy többen tudják élvezni és többet adjanak el.
Elsőre grafikára (ami a wrc sorozatra emlékesztet) meg az irányításra gondolok, mert ha minden kanyarba bele lehet repülni padlón, az nem szimulátor.
Majd ha kijön meglátjuk, de ez nem lesz sim szerintem. -
Neked akkor nem jön be a szimulátor irányítás. A D4 inkább árkád lett, még annak ellenére is, hogy lehetett választani, a dirt 2 meg felesbe lesz.
Hát igen a finn ilyen sajnos. Még a régifelvételeket is ha megnézed yt-n, lásd Petter Solberg reckrdját az egyik finn pályán.
A dirt rallyba viszont ez hiányzik. A gumi választás. Berakhatták volna. -
PuMbA
titán
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Ha megjelenik meglátjuk. Nagyon várom, mert a DR igaz, hogy jó, de az, hogy elrepülök, ha 1db kis bukkanóra rámegyek nem valami jó és a finnországi légpárnás verseny sem kerek
A videó alatt a feltöltő csávó azt írta, hogy jobb, mint a D4 és a Dirt Rally kezelése, mert a D4-ben túl egyszerűre vették a figurát, a DR-ben meg ugye eltúlozták a dolgokat. A verseny előtti gumi választás lehetősége és a gumi kopás pedig megdobhatja a dolgot. Reméljük, hogy igazak a dolgok. -
PuMbA
titán
Elég sok már YouTube-on a szivárgás: [link]

-
Én már oldalról figyellek titeket! ...

-
rumkola
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
I7, GTX1060, WIN10 gyári
azt már megcsináltam, igazából mindent megpróbáltam de az AMD logó előtt kimerevedik
ha rögtön indítás után alt+enter-t nyomok, akkor kisablakban megy, de fullscreenen azonnal kilép
most rájöttem, hogy alt+enter után gyorsan a teljes méret ikonra nyomok akkor úgy megy, hogy a windows tálca látszik, de amúgy fullscreen
megvan: nvidia control panelben mindent visszaállítottam alapértelmezettre, így jó
-
rumkola
nagyúr
Üdv mesterek!
Megvettem, de nem indul.
Kint marad a fia logó, és ott marad a végtelenségig, de a háttérben hallom a hangot, mintha menne a menü.
A gépem jó, minden más fut.
Gondolom .ini-t kellene buherálnom. Mi a megoldás?
köszi -
Egyelőre élveztem a görög részt!

Igaz, volt egy forgásom, de nem volt vészes, pár másodpercet vesztettem de újra a ringbe szálltam.
-
válasz
SheriffHUN
üzenetére
Simán beszáltam! Nem a kedvencem a görög, de ha menni kell, akkor csapassuk neki!

Wales!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- PH! Darts
- Pánik a memóriapiacon
- Spotify
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Volt olyan üzenet is hogy crew chief improvement vagy valami hasonló, nem jegyeztem meg, hogy a csapatvezető is tanul ahogy haladunk.