Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• biker

nagyúr

válasz Sub-ZeRo #2724 üzenetére

Állítólag számít, milyen skilljei vannak a mérnököknek, mert azt gyorsabban javítják illetve a fejlődés is abban az irányban gyorsabb. De mivel van vagy 12 skill, nehéz követni :) Volt olyan üzenet is hogy crew chief improvement vagy valami hasonló, nem jegyeztem meg, hogy a csapatvezető is tanul ahogy haladunk.
    De fene tudja. Csak olvasgattam a fórumokat. Viszont ha ez igaz, nem éri meg sűrűn cserélgetni a szerelőket.

Tegnap rátaláltam egy Jimmy-féle rallycross videóra, jót röhögtem, a döntőben ugyanaz, a két kék-sárga clió egymást kiforgatva keresztbe állt előtte a jokerben. Ez nálam vagy 4x megvolt már, ha előttem mennek, már rántom is vissza az autót, nem megyek utána kék-sárga clionak. Szerintem ez autó/sofőr AI programozás, van olyan aki mindig az utolsó körben megy jokerre, meg van amelyik mindig elrontja ugyanazt a kanyart.

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

Új hozzászólás Aktív témák