Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DummyBoy

senior tag

válasz RpPRO #2636 üzenetére

Nem számít a technika, szimulátorokról beszéltünk.

Ha most megkérdeznénk, hogy hányan vezettek már első világháborús repülőgépet, majd azt hogy hányan csapatták végig Finnországot egy group B Audi Quattroval akkor nem hiszem, hogy nagyságrendekkel eltérő válaszokat kapnánk :D

Nagyon megfogott téged ez a könnyű szimultátor dolog, csak nem értem, mert sehol sem írtam olyat, hogy egy szimnek könnyűnek kell lennie.

Azt írtam, hogy a valósághűség az nem függ a nehézségtől. Főleg mivel a legtöbb szimulátorban lehet az AI erősségét állítani, ami a kezdők (közöttük az enyém is) egyik legnagyobb problémája volt eleinte, és az bizony semmiben sem befolyásolja a játék fizikáját.

De ha már fizika. Bár nem száguldozok az erdőben hétvégenként, azért előfordult hogy olyan szituációkban, amit még és is simán abszolválok az utcai autómmal, DR-ben úgy repültem el mint a győzelmi zászló... És nem 120-as derékszögű kanyarokról beszélek természetesen, és nem is Kővári Barnáék Trabantjával csapattam.

A szubjektív valósághűségről mindig egy régi Battlefield-es vita jut eszembe, ahol emberünk nagyban hőbörgött, hogy mennyire nem valósághű a játék. Mondtuk is neki, hogy ennek a játéknak nem az a célja, hanem a szórakoztatás, ha valósághűséget akar akkor menjen ArmA-zni. Erre ő kifakadt, hogy próbálta már, de az szar, irreális, milyen hülyeség már az hogy 300 méterről eltalálják, aztán elvérzik és meghal ... :Y

Új hozzászólás Aktív témák