Új hozzászólás Aktív témák
-
tka
tag
Nekem a Cod 2-nél írt ki dx hibát.Leszedtem a 9.0c-t és nehezen de jó lett.Mondjuk az alaplapot is frissítenem kellett mert el se indult nélküle.Vistával jó volt Win 7-tel nem.Aztán frissítés után ment.Lehet nálad is ilyen gondok vannak.Egy próbát megér.Mondjuk az elején vissza állt alap felbontásra ,aztán addig állítgattam full hd-ra,míg megjegyezte,most jó.
-
tka
tag
Hali!Annyi lenne a problémám,hogy co2-vel játszok.Win 7 alatt frissíteni kellett a direct x-et a 9.0c-re,külömben kidobott exe hibával.Már megy a játék annyi a gond,hogy játék indításnál vissza áll alapra 640x480-ra.Full hd-ba nyomom,de vissza áll alapra.Hiába írom át a cfg-ben a felbontást vissza áll.Azt akarom kérdezni,hol van pontosan a direct x könyvtár?Nem találom.Szerintem van ottegy szöveges mappa amiben állítani lehetne ezen a dolgon.Ha valaki esetleg járt így segíthetne!!Ha vkinek gondja van írja le elég sok dolgot tudok a játékokról,de ez most kifogott rajtam.Már kb 10óra baszakodásnál tartok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest