- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
Dilikutya #14 üzenetére
kipróbáltam másik gépről is, szintén Axelero ADSL, igaz hogy 512-es és nem 384-es mint az enyém de az mind1.
itt most már félórája stabilan benn vagyok, de a restart előtt több mint egy órát voltam bent, most nézem meddig birja de nagyon úgy tűnik hogy nálam van a hiba, de mi. -
Integra
titán
válasz
Dilikutya #12 üzenetére
a fagyások nekem minden naposak voltak, egyszerűen szétesett pillanatok alatt a dc, főleg ha egy másik kiadott parancs alatt nyitottam egy kereső ablakot... na akkor kuka, újraindítás, persze a nickem berakgadva a hubon 10 precre....
a v.0.401-nél nekem viszont ezek megszűntek.
arra gondoltam hogy nagyon hiányoznak bizonyos keresési illetve letöltési beállítási fajták és meg rakás minden:)) -
amargo
addikt
ha nagyon soká jelenik meg akkor laggzik a rendszer. és akkor nem nálad van a hiba.
100% os? ezt honnan tudod? milyen nettel csatlakozol? nem lehet, hogy a szolgáltatód kicsit veszt a pingekből? tűzfal?(bár itt nem lenne laggzás..) esetleg az aktív és passiv mód miatt van vmi?az összes p2p programnál ilyet tapasztalsz? és csak azon a HUBon?
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest