- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felesbandi
senior tag
válasz
TechMagneTic #93 üzenetére
Szemely szerint en szinte mindig a fokamerat hasznalom, igy nekem annyira nem fajna a masik hianya. Kerdes, hogy a Vision Pro hatasara mennyire terjed el a VR a kesobbiekben (pl. Meta stock szepen ugrott). Ha hetkoznapibb es elfogadottabb lesz, tobb lesz a VR tartalom, tobb ertelme lesz altalanossagban VR-t hasznalni es el lehet kezdeni gondolkodni a "Spatial Video" felvetelek keszitesen, amihez viszont kell a 2 kamera.
60Hz szerintem tuti marad az SE keszulekeken meg jopar evig sajnos. Engem speciel a 13 Minin nem zavar, de a 120 mindenkepp jobb lenne. Azt is hozzatennem, hogy a 13 Mini kis kijelzojen kevesbe feltuno a 60Hz, mint mondjuk egy 14 Plus joval nagyobb kijelzojen.
Bajban leszek egyebkent, ha az SE lesz az uj Mini vonal. A kis meret nagyon tetszik nekem, emiatt el is gondolkoznek rajta a kesobbiekben egyeb kis meretu opciok hianyaban, viszont "also kategorias" telora nem nagyon szeretnek valtani.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest