Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
fape
senior tag
válasz
Vertigo18
üzenetére
Az myq-nál dg20160404 a default jelszó, hátha jó. Vagy van egy reset gomb a hátulján, azzal elvileg visszaáll a gyári állapotra.
Telefonról a digoo eye-vel használom. Egyszer én is próbáltam egy újabb app-pal, ami átírta a jelszót, csak nem mondta meg mire. Akkor engem is a reset mentett meg.
Ja igen, nálam az rstp stream az 640x480, nem 1280x960. (Néha sikerül valahogy 960p-t kicsikarni, de még nem jöttem rá hogyan kell. Ha indulás közben nem piszkálom, akkor 480p lesz, ha sikerül jókor rácsatlakozni akkor néha 960p
)
Ráadásul telneten belépve lehet állítgatni még a kódolón, annak semmi hatása a rtsp-re. Csak digoo (mobilos) app képre.
Nálam még a net is elvan véve tőle. Routeren openwrt van, kb 2 kattintás volt és nincs kiengedve a netre. Mert amikor néztem 5-8 kínai szerverhez kapcsolódott. Szerencsére az app (csak a kép, a beállítások nem megy) és rtps is megy lan-on is.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)