Aktív témák
-
Apicius
tag
átmenetek: kb. 90-100, de mindegyiknek van egy csomó paramétere, amiket külön állítgathasz..
video filter: 26db (pl.: chrominance, old movie, blur, noise, region, emboss, picture in picture stb.) persze ezeket kombinálhatod is.
Egy Main és egy Insert AV sávot kezel a progi.
Premiere Pro alatt a kártya kompizit kimenetét kötöttem rá a tv-re, de a real-time lejátszás nem volt olyan folyamatos, mint a kártya saját szoftveréből. Ennek az is oka lehet, hogy a PPro-hoz kevés az AMD 2600+ proci és az 512MB RAM. -
Apicius
tag
A csomagban csakugyan egy AceDVio kártya van. A saját szoftverével real-time (nagyon profi, hogy a pc monitorán látom az idősávot, rápakolok egy-két szűrőt és átmenetet és a tv-n már látom is az eredményt) Premiere alatt nem. Mivel analóg videokamerám van, a hozzáadott kompozit-S-video csatlakozóval kötöttem rá a kártyára. A Tv-re ugyanezzel kötöm rá a kártya video kimenetére. Túl sok szűrőt nem raktam még fel egyszerre, de majd megmézem mennyit bír el.
-
Apicius
tag
Végül is a Let's EDIT RT+ csomagot vettem meg. Nagyon durva!!! Real-time tudom a tv-n nyomon követni az éppen szerkesztés alatt levő effekteket. Mivel még nincs DV kamerám (csak egy régebbi analóg) nagyon szuper, hogy a digitalizálás során nem csúszik el a hang és a kép. A képminőség pedig elsőosztályú.
-
Apicius
tag
Senki? :O
-
Apicius
tag
Rövid leszek. Most készülök egy ADVC-100, EASY DV párost venni a gépemhez, hogy jó minőségben bedigitalizáljam a családi videokat (VHS, Video8, majd MiniDV). Viszont most hallottam a cég AceDVio kártyájáról. Vajon ez a kártya kiválthaná az ADVC-EASY kombót?
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Macbook White 13" unibody
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest